ora: 11:42, 19 mai 2017 5245

O femeie a fost dată în judecată de bărbatul cu care a mers la cinema deoarece a folosit smartphone-ul în timpul filmului


O femeie a fost dată în judecată de bărbatul cu care a mers la cinema deoarece a folosit smartphone-ul în timpul filmului
Foto: go4it.ro

O femeie a ieşit pentru a vedea la cinematograf filmul „Guardians of the Galaxy, Vol. 2” cu un bărbat cunoscut online. După 15 minute de la începerea filmului, femeia a început să scrie mesaje pe smartphone. Bărbatul, Brandon Vezmar în vârstă de 37 de ani, s-a enervat atât de tare încât a dat-o în judecată pe femeie şi îi cere despăgubiri de 17,31 dolari, preţul biletului plătit pentru ea.

„A fost o primă întâlnire din iad”, a declarat el. Vezmar spune că atunci când i-a atras femeii atenţia să nu mai folosească smartphone-ul, aceasta a ieşit din sala de cinema şi l-a lăsat singur.

Femeia s-a apărat şi spune că a dat doar două-trei mesaje. „Ţineam telefonul în jos şi nu deranjam pe nimeni”, a declarat ea.

Pe Twitter părerile sunt împărţite. Unii cred că reacţia bărbatului este justificată, dar alţii spun că va cheltui mai mult cu procesul decât suma pe care o cere de la femeie. 

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA