Nuntă de coşmar pentru fotbalistul Fraser Franks. Mireasa s-a îmbătat şi petrecerea s-a transformat într-un dezastru: "S-a ridicat şi le-a spus asta tuturor"

Fotbalistul Fraser Franks şi fosta artistă pop Stacey McClean (componentă a grupului S Club 8 şi participantă la X Factor) au avut parte de o nuntă de dat uitării, după ce tânăra de 26 de ani s-a îmbătat în timpul petrecerii şi a stârnit un conflict după ce a aruncat cu , notează tabloidele britanice, citate de prosport.

Nuntă de coşmar pentru fotbalistul Fraser Franks. Mireasa s-a îmbătat şi petrecerea s-a transformat într-un dezastru:
(Foto: prosport)

Invitaţii la nuntă au privit şocaţi cum mireasa, evident ameţită, a luat partea superioară a tortului, imediat după ce acesta fusese tăiat şi urma să le fie servit celor prezenţi, şi a aruncat cu el spre mire.

Au ratat şi dansul mirilor: "A băut până n-a mai ştiut de ea!"

Fraser Franks a reacţionat furios, notează The Sun, în condiţiile în care chiar mama sa făcuse tortul pentru eveniment. Imediat s-a declanşat un scandal, iar fratele lui Stacey McLean, Liam, a sărit la bătaie cu mirele, cei doi fiind despărţiţi cu greu de cavalerul de onoare.

Conform sursei citate, lucrurile au degenerat într-o asemenea măsură încât cei doi au sărit peste dansul mirilor, iar Stacey nu a mai prins finalul petrecerii: "S-a dus la culcare devreme!". Nu înainte să-şi lase fără cuvinte cei peste 100 de invitaţi strigând: "Vă urăsc pe toţi!"

"După ceremonie a băut până n-a mai ştiut de ea şi a distrus această zi. Toată lumea a rămas fără cuvinte când, în timpul discursurilor, s-a ridicat şi a strigat că îi urăşte pe toţi.

Cred că glumea, dar toţi au fost şocaţi. Apoi a aruncat cu tortul în faţa lui Fraser. Cred că ea a crezut că e amuzant, dar el nu a reacţionat deloc bine. A fost un scandal imens
", a povestit un martor pentru The Sun.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI