Moldovenii din Italia au participat la o acțiune caritabilă, susținută de PDM

Circa 1200 de moldoveni din diasporă au participat la un concert caritabil organizat de către Asociația Națională a Imigranților Moldoveni în Italia. La acțiune a participat și Marian Lupu, președintele Partidului Democrat, care s-a aflat într-o vizită de lucru la Roma, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat al formațiunii.

Moldovenii din Italia au participat la o acțiune caritabilă, susținută de PDM
(Foto: pdm.md)

Duminică, 15 decembrie, liderul PD s-a întâlnit cu moldovenii din Italia, cărora le-a vorbit despre obiectivele PDM în raport cu cetățenii moldoveni din diaspora.

În urma concertului, s-a strâns o sumă de bani care va fi donată gimnaziului-internat din s. Cărpineni, raionul Hîncești. Președintele PDM a salutat acțiunea și a promis că va cere sprijinul colegilor din PDM pentru a dubla suma adunată de diasporă.

Pub

„Suntem alături de voi, suntem alături de fiecare cetățean al Republicii Moldova, din țară sau de peste hotare. Obiectivul nostru în acest sens e unul: cetățenii Republicii Moldova să poată reveni acasă, alături de familii, alături de oamenii și locurile dragi. Vom munci în continuare pentru a aduce Republica Moldova în familia comunității europene, dar în primul rând, pentru a aduce standardele europene la noi acasă. Ne dorim o Națiune Civică Moldovenească consolidată, ne dorim bunăstarea cetățenilor și creșterea economică a țării noastre. Reformele inițiate de noi, de actuala guvernare, sunt orientate anume în această direcție și spre acest obiectiv”, a spus Marian Lupu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub