ora: 17:55, 17 dec 2013 2701 23

Moldovenii din Italia au participat la o acțiune caritabilă, susținută de PDM


Moldovenii din Italia au participat la o acțiune caritabilă, susținută de PDM
Foto: pdm.md

Circa 1200 de moldoveni din diasporă au participat la un concert caritabil organizat de către Asociația Națională a Imigranților Moldoveni în Italia. La acțiune a participat și Marian Lupu, președintele Partidului Democrat, care s-a aflat într-o vizită de lucru la Roma, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat al formațiunii.

Duminică, 15 decembrie, liderul PD s-a întâlnit cu moldovenii din Italia, cărora le-a vorbit despre obiectivele PDM în raport cu cetățenii moldoveni din diaspora.

În urma concertului, s-a strâns o sumă de bani care va fi donată gimnaziului-internat din s. Cărpineni, raionul Hîncești. Președintele PDM a salutat acțiunea și a promis că va cere sprijinul colegilor din PDM pentru a dubla suma adunată de diasporă.

„Suntem alături de voi, suntem alături de fiecare cetățean al Republicii Moldova, din țară sau de peste hotare. Obiectivul nostru în acest sens e unul: cetățenii Republicii Moldova să poată reveni acasă, alături de familii, alături de oamenii și locurile dragi. Vom munci în continuare pentru a aduce Republica Moldova în familia comunității europene, dar în primul rând, pentru a aduce standardele europene la noi acasă. Ne dorim o Națiune Civică Moldovenească consolidată, ne dorim bunăstarea cetățenilor și creșterea economică a țării noastre. Reformele inițiate de noi, de actuala guvernare, sunt orientate anume în această direcție și spre acest obiectiv”, a spus Marian Lupu.

Comentarii (23)
 • +5 (11)
  Prostie pura... Se pare ca Marian Lupu a ajuns si in Italiia sa cerseasca Voturi
  Poate de acolo mai stringe ceva - Italiia inca nu stie cine fura Moldova
  Moldova e furata de PD ... Iar democratii se pot baza doar pe voturi straine
  Moldova isi stie sursa de probleme - Sursa este Plohatniuc

  Sunt cetățean activ
  • +5 (5)
   Stim bine in Italia cine e Mariancik si saica lui de hoti si curve rusesti,asa ca polucit on zalupu,da nu voturi
   • +1 (7)
    MAFIA ITALIANA ( cea mai periculoasa dupa Rusia ) e de partea PD
    Votati Partidul Democrat Noi aducem Mafia la voi acasa ...
    Traiasca PD

    Sunt cetățean activ
    • +2 (6)
     Vai de mine, cum spun moldovenii nostri, Lupu la Italia. :)))
     Da ce mai cauti pe acolo,te-ai dus sa te mai intilnesti cu cei de la interpol , sa-i rezolvi problema lui Guma??
     • +1 (1)
      AUUUUUUUuuuuu))))Shi o vinit dihania paroasa sa facă clabushi la Roma....Ei poati află si el ca seamană moldoveneasca cu italiana si ne spune si nouă la final ca shi italieni sint slavi))))))
      • +2 (2)
       Hahaahahaha....nteligenta sa este invers proportionala cu inaltimea
       Cei 1200 de moldoveni au auzit cum urla lupu...shi tari sor speriat)))Toti au ramas muti si au rupt usile si ferestrele sa scape))))Asteptatil pe lup sa se intoarca acasa....dar atentie moldoveni caci lupu este nervos in perioada asta....Este in calduri si cauta sa se inmulteasca)))))
       • +1 (1)
        Poate io traji lu varonin sai multumeasca pentru cei 8 ani de guvernare)))
        • 0 (2)
         Si ce e cu toata prostia asta? Nu e o plagiere clara oare?
         Cu citeva zile in urma, Iurie Leanca a patronat un eveniment la Viena, Austria, unde, la fel, s-a strans o suma de bani ce urmeaza sa fie doanta familiilor nevoiase.
         Off... Si nu e prima data cind PD plagiaza ceva. Asta e. Nu au ideile lor.
     • -1 (1)
      2 metri de bulbuci, ca altceva nu poti spune.
    • +1 (3)
     Ce sa-i faci, Marian Lupu este trimis deja de catre Plahotniuc prin Europa, sa faca campanie electorala.
     Totusi eu nu cred ca PDM va acumula un numar chiar mare de voturi. S-au compromis. Plahotniuc cu bancile furate, iar Lupu cu incompetenta sa si cu cuvintele sale super-destepte.
  • +1 (3)
   ai uitat de Sefu =))
  • +5 (5)
   Voi ticalosilor care ati furat acu mergi peste hiotare. Tu cu Plahotniuc ai fugarit oamenii, banditule, hotilor si nerusinatilor. La alegeri o sa aveti o p....a in git.
  • +3 (3)
   Din cauza javrelor astea tradatoare ca Lupu si toate slugile rusesti,care au pus laba pe putere de 20 de ani, au fost siliti sa-si lase copii si parintii moldovenii abti de munca si sa treaca prin nevoi ingrozitoare peste hotare, da rusofonii si lizojopii rusilor o duc in continuare bine in Moldova
   Trebuie de ales PLul si scapam de javrele astea parazite.
  • +2 (2)
   partidul antiromânesc al lui Lupu dezbină comunitatea românească din Italia.
   TOŢI ROMÂNII basarabeni de acolo PAŞAPOARTE ROMÂNEŞTI şi sunt în primul rând cetăţeni ROMÂNI.
   A NU SE UITA!
   PER NON DIMENTICARE!
 • +5 (5)
  He-he, Mariancik ! Ai plecat la Roma, ian treci pe la ”Lupoaică” și suge puțin lapte! Poate vei uita de limba ”maldaivanească” !
  • +1 (1)
   Lupu vine dupa "turma"... Proprietarii de intreprinderi din Italia is mai saraci ca membrii de varf ai PDM! De ce? Fura,fura,fura! Fiica lui Diacov inca 15 ani in urma escorta drogurile si tigarile, de plahotniuc tac caci stiu toti cine e, Guma,Lupu,etc., toti bisnesmani talentati si curati ca lacrima!... Animale nesimtite,ei nu-i vor intorsi acasa ci doar sa le incredinteze voturile si...finantele!
 • +1 (3)
  SEFU a cascat gura cu nunta lui sexual-informativa si a pierdut un moment inportant in sustinerea alegerelor pentru anul viitor! Dar si Lupul nu-e corect, nu trebue sa faca asemeni viclenii!
 • +2 (2)
  Lprelor ce sunteti . Sa mergi prin satele Moldovei si sa vzi ce ai promis si ce ati facut, ami mult de o po. a. In schimb ati furat ca in Codru. Ce credeti ca la alegeri o sa aveti sustinerea cui ?? Nimic Plahotniuc e nimic deja El e demascat, Il sie toata lumea ca un hot in lege. As ca degeaba va ctaruiti. Reyiltatul va fi zero.
 • +5 (5)
  Zaraza asta Tradatoare sa dus sa le invirteasca mintile la oamenii din Italia.
 • +1 (1)
  La concert au participat si au cintat Zinaida Julea Anisoara Puica Adrian Ursu.Mult respect pentru ei. Dar M Lupu a urlat mai ca nu trebuea de loc...Sa bagat ca musca ln urechea calului...Parca au cintat cei din pd...rusine...

  Sunt cetățean activ
 • +5 (5)
  Ghimpu doarme. Trebuie sa depunem un efort si sa scapam de slugile astea a rusilor,care au pus mina pe putere de 20 de ani si isi bat joc de noi.
  Rusofonii si lizojopii lor o duc bine in Moldova,da moldovenii sint robi peste hotare si transmit miliarde in Md.Parazitii astea,care s-au cubarit in casa noastra, stau si prind banii in bancile,megamagazinele,firmele imobiliare ect...
  Trebuie de facut situri serioase p-u moldovenii de peste hotare,ziare,posturi de radio ect... sa uneasca moldovenii si sa-i alunge pe jigodiile astea parazite din Moldova. E timpul
 • +3 (3)
  PDM este un partid plin de tradatori,profitori si fara demnitate.Ei vor sa fie votati dar vorbesc limba moldoveneasca,sunt impotriva declaratiei ca Rusia a cotropit partea de est a R.Moldova,nu cer retragerea armatei cotropitorilor de pe teritoriul unde ei guverneaza etc. Nu va voi vota!
 • +1 (1)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
  “LIMBA_NOASTRA_ESTE_O_COMOARA_DE_PIATA” - NELIMITATA...........
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA