ora: 11:26, 21 mai 2013 8166 3

Milionarul Renat Usatâi va sponsoriza concertul de Hramul orașului Fălești, susținut de „Блестящие” şi „Bad Boys Blue”


Milionarul Renat Usatâi va sponsoriza concertul de Hramul orașului Fălești, susținut de „Блестящие” şi „Bad Boys Blue”
Foto: klipy.biz
Cu ocazia aniversării oraşului Făleşti, sărbătorită pe 22 mai, locuitorii acestuia vor putea avea parte de concert cu participarea trupelor „Блестящие” şi „Bad Boys Blue”, precum şi a cântăreţilor autohtoni Adrian Ursu, Nelly Ciobanu, Gheorghe Ţopa şi Evelina Vîrlan, scrie UNIMEDIA.

Locuitorii Făleştiului vor beneficia de multe cadouri din partea compatriotului lor, omul de afaceri Renat Usatâi. Potrivit programului, în prima jumătate a zilei va fi pusă piatra de temelie la fundamentul noului izvor artificial cu cascadă.

La ora 11:00 va avea loc Campionatul naţional de kick-boxing pentru juniori. Peste o sută de copii din toată ţara, inclusiv 25 de participanţi din Făleşti, vor concura la lupta fără arme. Arena pe care se vor desfăşura competiţiile va fi instalată lângă havuzul orăşenesc. Valoarea premiilor oferite de Renat Usatâi în cadrul concursului se ridică la 100 mii de lei.

La ora 16:00, pe strada principală a oraşului Făleşti va avea concertul propriu-zis. Seara va culmina cu înmânarea unui sprijin financiar pentru toţi pedagogii din raionul Făleşti, cu valoarea totală de 1 000 000 (1 milion) de lei din partea lui Renat Usatâi.

„Primii mei învăţători au fost chiar părinţii mei, care pe exemplul lor propriu mi-au demonstrat cum ar trebui să fie un pedagog adevărat şi un om cu literă mare. Ei mi-au altoit răbdare şi sârguinţă, bunătate şi înţelegere. Acest omagiu este cel mai mic lucru, prin care aş putea să-mi exprim recunoştinţa faţă de şcoala mea iubită, faţă de Pedagogii dragi, răbdare şi înţelegere, pentru înţelegerea şi iertarea de care au dat dovadă”, a declarat Renat Usatâi.

Pe lângă aceasta, potrivit reprezentanților omului de afaceri, reprezentanţii diferitor pături sociale din cadrul raionului vor beneficia de sprijin financiar în valoare de peste 350 000 lei.

Comentarii (3)
 • 0 (0)
  Пир во время чумы.
 • 0 (0)
  E cu siguranta cel mai "exotic" loc in care au cantat baietii de la Bad Boys Blue!
 • 0 (0)
  A devenit om înstărit, are succes în afaceri, a mers prin alte state și tot maldavan a rămas. Chiar și Mafia din Columbia avea idei mai inteligente în sensul ăsta. Organizau și ei concerte cu artiști locali dar prioritate era să repare săli de clasă în școli, un salon acolo în spital, un pod dintr-un sat ș.a.m.d. Era mult mai bine un teren de sport sau o bibliotecă bună pentru liceul din localitate decât un concert cu Blesyashie. Trist :/

  Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri