Milionarii moldoveni ar trebui să ia exemplu: După ce au donat 62 de mii dolari, cuplul din Elveția a mai salvat o viață

Minunile nu încetează să se întâmple. Cuplul din Elveția, care 62 de mii de dolari unei tinere diagnosticată cu leucemie, a mai făcut o faptă bună. De data aceasta, Daniela, un copil în vârstă de 8 ani, a primit 31 de mii de euro, pentru operația de care are nevoie.

Milionarii moldoveni ar trebui să ia exemplu: După ce au donat 62 de mii dolari, cuplul din Elveția a mai salvat o viață
(Foto: caritate.md)

Daniela este născută cu malformații multiple: asimetria facială, lipsa totală a auzului pe dreapta, malformația pavilionului urechiușei. „În septembrie am aflat că avem malformația vertebrei la coloana vertebrală, zona cervicale, care deja ne-a afectat negativ și progresează în timp: ea ține capul doar spre dreapta, i s-a atrofiat partea dreaptă a gurii și consecințele ar putea fi mai groaznice: deformarea coloanei vertebrale, respectiv a corpului în întregime, asimetria facială până la pierderea vorbirii și vederii”, scria mama Danielei pe caritate.md.

Acum, micuța urmează să beneficieze de o operație în Germania.

Pub

Din octombrie până acum, pe site-ul de caritate, familia Cvasniuc a adunat puțin peste 2000 de euro, iar pe 10 noiembrie s-a produs minunea.

De asemenea, în cazul de caritate este implicat și un tânăr moldovean, care are o formație de muzică populară la Roma.

UNIMEDIA amintește că tot cuplul din Elveția au oferit 62 de mii de dolari Marianei, o tânără care vara aceasta a fost diagnosticată cu leucemie. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI