ora: 09:41, 16 aug 2017 13624

Mihai Ghimpu se ia de procurorul Viorel Morari: Face politică și manipulează opinia publică


Mihai Ghimpu se ia de procurorul Viorel Morari: Face politică și manipulează opinia publică
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, se arată foarte deranjat de informațiile difuzate în cadrul unui interviu acordat de către procurorul pe cazul Parcărilor cu plată Viorel Morari. 

Ghimpu îl acuză pe Morari că se ocupă de politică și manipuleză opinia publică. „N-ar fi cazul să intru în polemică cu un procuror, dar având în vedere că acesta se ocupă de politică și manipulează opinia publică (în ultimul timp mai mulți oameni ai legii, în loc să facă dreptate, fac politică la comandă), voi face și eu uz de dreptul meu de deputat cu privire la replică”, scrie liderul PL. 

Mai mult, Ghimpu îl îndeamnă pe Morari să nu facă lumea să râdă în continuare de „probele” date de cei, care au săvârșit ei înșiși infracțiunea, făcând referire la Igor Gamrețchi și Nistor Grozavu.

„Toată Procuratura vorbește, că în dosarul "Proiectul Parcărilor" vina lui 
D. Chirtoacă nu este, iar probele aduse sunt de râsul curcilor; tocmai de aceea și dați asemenea interviuri "credibile", umblând și căutând prin toate organizațiile municipale materiale, care să vă ajute cumva să-l țineți sub arest pe Dorin Chirtoacă; și asta cum se vede până î-i va expira mandatul, căci de organizat alegeri anticipate nici vorbă nu poate fi, căci acestea la sigur vor fi pierdute de cei, care au dorit să pună mâna pe Primărie”, punctează Mihai Ghimpu. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (8)
  ca Nistor Grozavu e un magar grozav toti sti. Iata aici misha nu o deschis America.
 • +4 (10)
  Degeaba faci spuma la gura. Morari ca si tine, e scula coordonatorului. Vrei justitie? Atunci lupta cu coordonatorul.
 • +5 (5)
  Fiecare va raspunde pentru ceea ce a facut
 • +4 (8)
  Ghimpu,da cine l-a instalat in functie pe Morari si Harunjen procuror,nu tu cind erai la guvernare un mare om respectat ? Cind Plaha venea la tine la sediu noaptea si discutati pe cine sa-l arestati,sa-l puneti sau sa-l scoateti din functie,de ce ai tacut ca blegu ? Mai mult,ai fost la Timofte si l-ai rugat sa-l accepte pe Plaha prim-ministru,ai uitat ? Acum asa-ti trebue,las sa te dreaga cit mai tare Plaha .Ha-Ha-Ha !
 • -5 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Plahotniuc nu e om prost, si nu iubeste ca prostii sa-l inconjoare, de aceea el si sa dezbaierat de Misa Ghimpu dupa ce sa folosit de el ca de un prezer*ativ. E si normal ca Misa acum se inerveaza).

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA