ora: 11:17, 09 iul 2017 12165
Autor: Eugen Durbala

Mihai Ghimpu se adresează lui Dumnezeu: „Oare tu, Doamne, ai comandat arestările?”


Mihai Ghimpu se adresează lui Dumnezeu: „Oare tu, Doamne, ai comandat arestările?”
Foto: UNIMEDIA

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu i se plânge lui Dumnezeu. Ghimpu a adresat o scrisoare către Iisus Hristos unde spune că procurorii arestează persoane nevinovate.

„Scrisoare către Dumnezeu

Sfinte Doamne, unii procurori și judecători arestează fără vină unele suflete, lăsate de Măria Ta pe pământ, arătând cu degetul în sus și spunând că-i comanda de Sus. Sus, de asupra tuturor știu, că ești doar tu, Dumnezeul nostru. Să fie oare adevărat, Măria Ta, că dai asemenea ordine?... Ori mai este cineva de asupra Măriei Tale și păcătoșii de noi nu cunosc acest lucru... Dacă e adevărat, că este cineva de asupra Măriei Tale, rog să-mi spui și să-mi dai și numele lui, ca să nu păcătuim în continuare, închinându-ne doar Ție.
Păcătosul tău rob, Mihai,”, scrie Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că la 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

De asemenea, și ex-ministrul Transporturilor, directorul general-interimar al Administraţiei drumurilor şi şefii a două companii de construcţii, au fost reținuți fiind bănuiţi de organizarea unei scheme infracţionale cu scopul dobândirii de mijloace financiare în proporţii deosebit de mare.

Potrivit materialelor urmăririi penale, ex-ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, în complicitate cu persoanele menţionate mai sus, ar fi exercitat presiuni unei companii câştigătoare a licitaţiilor finanţate de Banca Europeană de Investiţii (BEI) cu scopul de a o constrânge să cedeze o parte din volumul de lucru unor agenţi economici afiliaţi.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (10)
  Iuda trădătorul, încă mai și hulește.
  • +2 (2)
   Filat e de asupra lui Dumnezeu, acesta a spus in toamna 2015 si sa inplinit...
   Asa pacatosule ca ai la cine te ruga, succese...
  • -3 (3)
   Da, v-o 'tradat' pe voi Dodono-Nastaso-Usatistilor si nu v-o lasat sa furati puterea in ianuarie 2016, cand ati facut haos si anarhie cu bite si ca teroristii ati intrat in parlament si ati batut deputatii.
   Dupa un an de zile de manifestatii impreuna cu Dodon - il aveti acum presedinte. Aveti putina rabdare ca doar nu o ramas mult pina la alegerile parlamentare si ii veti da lui Dodon (a se citi Kremlinului) si parlamentul cu tot cu guvern.
   Si ajunge atit sa va scurgeti balele ca-i vinovat unul sau altul. Voi doriti sa ajungeti la treuca, iar poporul si problemele lui vi-i in coor, ipocritilor.
 • +9 (11)
  Ghimpu e o rusine pentru miscarea unionista, Ghimpu distruge imaginea unionistilor si-a miscarii unoniste.
 • +10 (12)
  Liuda savsem s mazgami yobnulsa.
 • +11 (13)
  Trebuia sa se adreseze lui Decebal,a mai vorbit cu dansul in Romania :)
  -
  D-le jurist M.Ghimpu,cine decide daca o persoana e vinovata sau nu,matale? Nu ziceai in cazul altora ca justitia trebuie sa-si spuna cuvantul si nu te implici in treburile acesteia? Cum se face ca in trecut justitia (in opinia d-tale) era buna,iar cand au inceput arestarile celor din PL,brusc a inceput sa lucreze la comanda?
  A fost bine si confortabil sa calaresti cauza nationala,nu-i asa? Dar pentru toate vine vremea sa raspunzi! Va veni timpul si pentru Candu cu Plohis & Co. sa raspunda,ce-i cladit pe nisip se ruineaza repede...
  • -3 (3)
   A esit la iveala si prezervativul lui Dodon sa scrie ce i-a spus sefu?
   ---------
   mihai_td la ora: 12:57, 24 iul 2016
   +5 (9)
   Daca,ipotetic vorbind,ajunge in turul doi candidatul lui Plohis (oricare ar fi acesta) si Dodon, atunci desigur ca Dodon e preferabil.
   .
   ----------
   .
   Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți si trădători, nu este victimă, ci complice. George Orwell
 • +12 (14)
  Da nu stiati ca Dumnezeul lui Ghimpu este Plahotniuc?
  Asa devine mai clara adresarea, si face mai mult sens.
 • +8 (10)
  A pierdut scena un mare actor. Fenomenal!
 • -14 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Люблю когда на сцену выходит Гимпу, его номера неповторимы, Урский курит нервно в стороне... В 2009, после того как нацисты разрушили государственные учреждения, грозились посадить Воронина, мол "доамни ферешти щё факут аиста". Потом оказалось что самые неизлечимые клептоманы это Филат и Киртоакэ, :)):)):)) Т.е. унионисты-евроизвращенцы.
 • +5 (7)
  Cine sau ce l-a determinat pe Ghimpu sa trucheze licitațiile pe procurarea combustibilului pentru necesitățile primăriei Chișinău? Cine i-a determinat sa exproprieze capitala de zeci de hectare de terenuri pentru casele construite de Dirda? Ce l-o determinat pe Chirtoaca sa accepte schema criminala cu parcările in Chișinău (13% din venit urma sa-i revină, simbolic, nu?). Ce i-a determinat sa construiască străzile in Chișinău la prețuri exorbitante? De ce au monopolizat piața publicității stradale in Chișinău, neachitând in bugetul local milioane de lei anual? La ce se gindeau cind au "reparat" in România 5 trenuri din credite si trenurile acuma arată ca niște rable? Cit de bucuroși erau cind au procurat pentru capitala troleibuze din Belarus printr-o firma românească? Etc, etc. Toate activitățile acestor declarați unioniști au avut un singur scop - îmbogățire grabnica si maxim posibila. S-au pricopsit cu sute de milioane de euro in conturi sub sloganurile…
  • 0 (4)
   si tu aici ponegresti liberalii,care pe fonul istericilor cu cirpe rosii si lente kolorado totusi au mentinut capitala ,au facut si multe lucruri bune,acum cu putin in gind si inima veniti cu tavalucul asiatic peste batrinii ,care au mai ramas sa duca dorul copiilor, sai mai inhamati a cita oara la roaba ruseasca
 • +4 (6)
  Sa invinuesti acuma procurori si judecători pentru ca te trag la răspundere cel puțin este cinic. Sa te ascunzi acuma după numele Domnului este un mare păcat. Au ruinat capitala si in orice moment o șterg din tata pentru a-și trai zilele îndestulați si nelipsiți de nimic. Dar oamenii? Cum ramine cu oamenii? Sute de mii de oameni care își trăiesc zilele de azi pe mâine si de 25 de ani tot îl asculta pe Ghimpu si alți pseudopoliticieni cum au ei de gind sa facă sa trăim ca oamenii, sa avem de lucru cu salarii decente, sa avem apa si canalizare in toată țara, sa avem medicina Sănătoasă si sistem social echitabil. Rușinea si Ghimpu sint incompatibili..
 • +5 (7)
  Ghimpu a dorit mult Procuror european,dar a vrut ca acest Procuror sa-i aresteze pe altii,nu pe membrii Partidului Liberal (Chirinciuc,Chirtoaca,Grozavu,Topal,Dirda,Salaru,Grimatchi,Bradutanu).E posibil sa faci reforme conform acestor principii ? Sigur ca nu.Iata deci cum s-au stopat reformele in Moldova in ultimii 8 ani de zile.Frina a fost insasi conducerea "aliansului",printre care si marele patriot,proeuropean si unionist Mihai Ghimpu !
  Mai voteaza cineva pentru "alians" si pentru Ghimpu in 2018 ?
  • -1 (5)
   Nuuuuuuu :)
   .
   Toţi vor vota pentru șaica Dodono-Nastaso-Usatistilor :)))
 • +1 (5)
  nu sustin dodocalaii care ponegresti totul si se rup la putere ca ciinii la hoituri.Chirtoaca pe fonul istericilor cu cirpe rosii si lente kolorado totusi a mentinut capitala ,a facut si multe lucruri bune,acum cu putin in gind si inima veniti cu tavalucul asiatic peste batrinii ,care au mai ramas sa duca dorul copiilor, sai mai inhamati a cita oara la roaba ruseasca

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA