Mesajul lui Plahotniuc dușmanilor săi: Nu voi pleca niciodată din politică

Liderul democraților, Vlad Plahotniuc, a vorbit într-un interviu pentru deschide.md, despre faptul cât va sta în politică și dacă se vede pe un termen nelimitat. De asemenea și în ce funcție se vede în viitorul apropiat.

Mesajul lui Plahotniuc dușmanilor săi:  Nu voi pleca niciodată din politică
(Foto: UNIMEDIA)

„Dacă ar fi să transmit un mesaj pentru urechile dușmanilor, celor cărora le încurc să pună mâna pe țară și să-și facă interesele meschine, aș spune că rămân pentru totdeauna în politică. Real însă voi rămâne până când voi vedea că Republica Moldova este o țară solidă, nu mai este vulnerabilă, a intrat pe un curs definitiv de modernizare”, a declarat Plahotniuc.

Deși tot mai multe voci spun că Vlad Plahotniuc vrea funcția de premier, iar pentru aceasta și la Guvern au fost luate mai multe măsuri de securitate, democratul spune altceva: „ Își va duce (n.r. Pavel Filip) mandatul până la capăt și sunt sigur că va fi un mandat cu rezultate importante pentru țară.

Pub

La întrebarea dacă se vede premier sau președinte: „Eu îmi construiesc proiectul în jurul scopului final, nu al unei funcții. Funcțiile sunt relative și nu întotdeauna te ajută să îți atingi obiectivele. Mai importantă este susținerea pe care o găsești, echipa pe care o construiești pentru atingerea obiectivului. Deci răspunsul meu este că nu vizez o funcție.”

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub