Meghan Markle, întrebată dacă speră să se căsătorească cu Prințul Harry. Ce a răspuns actrița

S-a zvonit că după nunta Pippei Middleton ar urma o logodnă în cazul actriței din serialul ”Suits” și-al Prințului Harry.

S-a mai zvonit, însă, și că Meghan Markle n-ar fi tocmai fericită să audă întrebarea cea mare din gura iubitului ei, acum că i s-au oferit niște roluri principale. 

Meghan Markle, întrebată dacă speră să se căsătorească cu Prințul Harry. Ce a răspuns actrița
(Foto: Daily Mail)

Ei bine, cea mai recentă apariție în public a actriței lămurește puțin toate aceste nelămuriri.

Zilele trecute, întreaga distribuție a serialului ”Suits” s-a reunit la o repetiție deschisă publicului larg în Austin, Texas. N-a lipsit nici Meghan Markle, iubita Prințului Harry, ceea ce i-a încântat peste măsură pe cei prezenți din sală, dar și pe jurnaliști, care au avut astfel ocazia să-i adreseze direct câteva întrebări.

Pub

Așa se face că, la un moment dat, cineva a întrebat-o pe Meghan dacă speră să se căsătorească cu Prințul Harry. Vă închipuiți, așadar, că a fost un moment incomod și greu de dirijat. Nu și pentru Meghan, însă, căci actrița a reușit să disimuleze surprinderea destul de bine și a făcut față cu brio situației incomode, scrie Okmagazine.

Meghan n-a oferit, însă, un răspuns direct la această întrebare, conștientă fiind că oricare ar fi fost acela ar fi fost interpretat, poate, greșit. De aceea, s-a mulțumit să răspundă întrebării printr-un zâmbet larg, aproape complice.

Un alt moment „tensionat” la această repetiție deschisă a fost acela în care co-starul Rick Hoffman a rugat-o pe Meghan să citească scenariul cu accent britanic, făcând referire, desigur, la Prințul Harry.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI