Citește toate știrile la acest subiect

Medvedev: Federația Rusă pledează pentru integritatea Republicii Moldova

Federația Rusă este cointeresată în integritatea Republicii Moldova, iar procesul de reglementare transnistrean să devină mai intens. Despre aceasta a vorbit premierul rus Dmitri Medvedev în cadrul întrevederii din 11 septembrie cu omologul său moldovean, Vlad Filat, transmite UNIMEDIA cu referire la agenția de presă Ria Novosti.
Medvedev: Federația Rusă pledează pentru integritatea Republicii Moldova
(Foto: gov.md)

Totodată, Dmitri Medvedev l-a asigurat pe Vlad Filat că Federația Rusă va aduce o contribuție semnificativă în acest sens. „Suntem cointeresați ca Republica Moldova să se dezvolte ca un teritoriu integru, iar procesele de reglementare să devină mai intense, - eu mă refer la problema Transnistriei," a declarat premierul rus.

UNIMEDIA aminteşte că prim-ministrul Vlad Filat se va afla la Moscova în perioada 10 -12 septembrie. În cadrul aceleiași vizite, premierul va participa la deschiderea Zilelor culturii Republicii Moldova în Federaţia Rusă. Oficialul moldovean se va întâlni și cu omologul său rus, Dmitri Medvedev, dar și cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub