ora: 23:49, 30 apr 2013 2979

Meci dramatic: Dortmund merge în finala Ligii Campionilor


Meci dramatic: Dortmund merge în finala Ligii Campionilor
Real 3:4 Dortmund
Real Vs Dortmund
Foto: forzafutbol.com
Real Madrid a învins în această seară pe teren propriu cu 2:0 echipa germană Borussia Dortmund, însă nu a reușit să întoarcă rezultatul din tur, 1:4 (scor final: 3:4), oferind astfel nemților șansa să pretindă la trofeul Ligii Campionilor în finala care se va desfășura pe 25 mai în Londra, informează UNIMEDIA. 

În meciul de marți seara Real a reușit să deschidă scorul abia spre sfârșitul meciului. Al doilea gol a venit chiar înainte de fluierul final al arbitrului. Fanii Borussiei au început să aibă emoții, însă, deși au atacat în valuri în ultimele minute, spaniolii nu au reușit să marcheze încă un gol pentru a accede în finala competiției.

Miercuri seara, 1 mai, se desfășoara returul celei de-a doua semifinale din competiție: Barcelona - Bayern Munchen. Turul a fost câștigat de germani cu 4:0. Câștigătoarea dintre cele 2 va disputa finala cu Dortmund pe Wembley.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (1)
    bv Dortmund a demostrat ca se poate ca o echipa unita chiar si fara vedete de milarde poate invinge pe toti, daca inscria ieri din ocaziile de 100% care le-a avut ap nu aveau emotii la sfirsit
  • +1 (1)
    Daca si in finala Lewandovski si mai ales Gundogan vor rata asemenea sanse uriase atunci vor pierde.

×
Sport
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA