ora: 21:01, 16 sep 2012 6431

Marșul Unirii. Tânărul cu pistol traumatic va fi amendat


Marșul Unirii. Tânărul cu pistol traumatic va fi amendat
Poză simbol
La unul din filtrele polițienești, create în cadrul Marșului Unirii din 16 septembrie de la Chișinău, a fost reținut un tânăr care avea asupra lui un pistol traumatic. Incidentul a avut loc pe str. Ciuflea, în jurul orei 13:45, relatează UNIMEDIA. 

Participarea la întrunire a persoanelor ce deţin arme este strict interzisă. Poliția a reținut tânărul M. C., originar din raionul Briceni și a ridicat arma acestuia. Pistolul traumatic de marca Garant C 27, 9mm era deținut legal de cetățeanul reținut, acesta prezentînd permisul portarmă.

Dat fiind că M.C. a declarat că nu intenționa să participe la manifestații, neștiind de organizarea acestora, lui i s-a întocmit proces verbal, în baza articolului 361, alineatul 1 al Codului Contravențional: „Încălcarea regulilor de deţinere, port, transport, folosire sau aplicare a armei individuale şi a muniţiilor aferente”. Această încălcare este pedepsită cu o amendă de 500-1000 de lei și cu privarea dreptului de a deține arme.

Arma a fost ridicată și se află în camera de păstrare a armelor a Comisariatului de Poliție a Sectorului Centru.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -8 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pistolul traumatic de marca Garant C 27, 9mm era deținut legal de cetățeanul reținut, acesta prezentînd permisul portarmă.
  1
  unionistii acus a sa spuna despre genocid :))))
  • +4 (4)
   mai tu chiar esti ratat si retardat !!!
   • 0 (0)
    Cineva, va rog explicati-mi ce inseamna "pistol traumatic" :-))
  • +1 (1)
   si mai expresiv era, daca scriai in loc de acus - amuia)))

   Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Foarte bie ca iau luat arma, acum sa i se faca dosar si sa mu mai poata apela sai elibereze un alt document ca sai permita port de arma
 • +1 (1)
  Mulţi sunt din ăştia care iubesc să se "blatnoiasca" asa că ştia el destul de bine unde sa pornit.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Iar comiteti greseli de limba , domnilor ziaristi care doriti sa scrieti in limba romana. Toate pistoalele sunt ...traumatice. Poate ati vrut sa ziceti "pistol pneumatic" nu traumatic.Pistolul pneumatic functioneza pe baza de aer comprimat si in general cu gloante de cauciuc.

  Sunt cetățean activ
  • 0 (0)
   in primul rind nui gresit nimic pneumatic si traumatic is doua lucruri foarte diferite,daca vorbim de pistoale: ,,pistol pneumatic,, cu balonash cu aer comprimat si bile de fier tip BB nu e mai puternic de calibrul 4.5 nu poate comite daune mari(simti ca o piscatura poate vinataie mica)nu necesita permis sau alte documente. pistol traumatic calibrul 9mm foloseshte ca glonte o bila din cauciuc cu o putere de la 50j cu acesta primeshti un shoc dureros sau letal(in cap) daune si vinatai mari sau rupturi de piele in unele cazuri. informeaza-te si peurma scrie, faci lumea sa rida

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA