ora: 19:38, 20 apr 2017 6453

Malia Obama a fost cerută în căsătorie de către un bărbat necunoscut. Cum a reacționat


Malia Obama a fost cerută în căsătorie de către un bărbat necunoscut. Cum a reacționat
Foto: The Sun

Fiica cea mare a fostului președinte american, Barack Obama, Malia, este acum o domnișoară în toată regula, iar băieții roiesc în jurul său.

După ce și-a luat un an pauză între liceu și facultate, Malia nu stă deloc degeaba, ci participă la tot felul de internshipuri pentru a căpăta experiență în viitoarea carieră în industria filmului.

Așa că nici zilele de muncă ale tinerei de 18 ani nu sunt lipsite de peripeții sau incidente. Zilele trecute, programul său de la birou a fost întrerupt de o propunere de-a dreptul neașteptată.

Conform TMZ, se pare că un tip a venit foarte hotărât și a cerut-o pe fiica fostul președinte al Americii în căsătorie. Dar incidentul a fost stins rapid, căci agenții de pază ai tinerei au acționat ca la carte, ridicându-l pe bărbatul care are deja o istorie cu poveste la Casa Albă.

Conform surselor, un bărbat de 30 de ani pe nume Jair Nilton Cardoso a fost reținut după ce a apărut pe 10 aprilie la birourile companiei Weinstein din Manhattan, locul unde Malia este intern, cu o propunere neașteptată.  

Bărbatul s-a poziționat chiar în fața ferestrei biroului cu o pancardă pe care scris: „Vrei să te căsătorești cu mine?”. Agenții de pază l-au dat afară, însă după alte două zile a apărut din nou în fața unei alte clădiri în care se afla Malia, scrie Okmagazine.

De data aceasta, agenții l-au recunoscut, având deja antecendente pentru că încercase să intre în Casa Albă de mai multe ori. În ciuda acestui tip insistent care o urmărea, Malia nu s-a simțit niciodată amenințată, pentru că agenții de securitate o însoțeau pretutindeni. În urma incidentului, se pare că bărbatul a avut nevoie de o expertiză psihiatrică, așa că a fost dus la spital.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA