ora: 16:29, 21 aug 2017 6869

Maia Sandu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Lituaniei. Despre ce au discutat


Maia Sandu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Lituaniei. Despre ce au discutat
Foto: facebook.com / Maia Sandu

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu ministrul de Externe al Lituaniei, Linas Linkevičius. Despre aceasta a anunțat președinta PAS pe pagina sa de Facebook.

Potrivit politicianei, cei doi ar fi discutat despre situația Republicii Moldova în contextul schimbării sistemului electoral.

„M-am bucurat să mă întâlnesc astăzi cu dl Linas Linkevičius, Ministrul de Externe al Lituaniei. Am discutat despre situația din Republica Moldova, în special în contextul schimbării sistemului electoral.

Am reiterat că, prin această schimbare, guvernarea PD-PSRM își dorește să păstreze Republica Moldova în zona gri, unde nu este loc de stat de drept, judecători și procurori independenți, separarea puterilor și respect pentru drepturile cetățenilor. Dar planurile guvernării nu sunt împărtășite de cetățeni. Cetățenii își doresc o guvernare responsabilă, precum cele de care au avut parte țările Baltice, care au știut să unească societatea în jurul agendei europene și au implementat în mod consecvent această agendă, în pofida tuturor obstacolelor”, a scris Maia Sandu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Integrare Europeană
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA