Maia Sandu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Lituaniei. Despre ce au discutat

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu ministrul de Externe al Lituaniei, Linas Linkevičius. Despre aceasta a anunțat președinta PAS pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Lituaniei. Despre ce au discutat
(Foto: facebook.com / Maia Sandu)

Potrivit politicianei, cei doi ar fi discutat despre situația Republicii Moldova în contextul schimbării sistemului electoral.

„M-am bucurat să mă întâlnesc astăzi cu dl Linas Linkevičius, Ministrul de Externe al Lituaniei. Am discutat despre situația din Republica Moldova, în special în contextul schimbării sistemului electoral.

Am reiterat că, prin această schimbare, guvernarea PD-PSRM își dorește să păstreze Republica Moldova în zona gri, unde nu este loc de stat de drept, judecători și procurori independenți, separarea puterilor și respect pentru drepturile cetățenilor. Dar planurile guvernării nu sunt împărtășite de cetățeni. Cetățenii își doresc o guvernare responsabilă, precum cele de care au avut parte țările Baltice, care au știut să unească societatea în jurul agendei europene și au implementat în mod consecvent această agendă, în pofida tuturor obstacolelor”, a scris Maia Sandu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI