ora: 11:25, 10 mar 2017 2983
Autor: Redactia UNIMEDIA

Maia Sandu: Partidul Democrat îi responsabilizează pe deputații traseiști


Maia Sandu: Partidul Democrat îi responsabilizează pe deputații traseiști
Foto: UNIMEDIA

Liderul PAS, Maia Sandu, a comentat, într-o postare pe facebook, aderarea celor 14 ex-comuniști la Partidul Democrat.

„Procesul de „reformare” a clasei politice a început. Partidul Democrat îi responsabilizează pe deputații traseiști…”, a spus Maia Sandu.

UNIMEDIA amintește că membrii platformei social-democrate „Pentru Moldova”, care și-au dat votul de încredere Guvernului Filip au anunțat că aderă la fracțiunea PDM.

Și fostul lor lider de partid, Vladimir Voronin, a comentat„Actul de prostituție politică s-a comis”.

Cei 14 ex-deputați comuniști au anunțat la sfârșitul anului 2015 că părăsesc formațiunea. Ulterior, aceștia au fost acuzați că au primit bani în schimbul plecării lor.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (1)
  Toti cei 14, eu, ii consider patriotii nostri . Va fi bine cu dezvoltarea Moldovei . Rusofonii sunt suparati olecuta....
  • 0 (0)
   Prezinti o lipsa totala de logica in aprecieri! Ii critici pe cei care propun votul uninominal,apoi tot pe ei,intr-un fel ii lauzi,pentru ca i-au cumparat pe astia 14 (dar si pe cei 8 de la PLDM)...
   Zici ca-i consideri patriotii tai.Ma intreb cum stai cu discernamantul,cand unul dintre liderii acestor 14 - Resetnicov,acuza Romania de tentativa de lovitura de stat in aprilie 2009 si in genere e un anti-european si pro-rus?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA