ora: 11:03, 15 mai 2017 11100
Autor: Eugen Durbala

Maia Sandu îl va ataca pe Andrian Candu în judecată: „Vom avea grijă ca acest proces să aibă maximă rezonanță”


Maia Sandu îl va ataca pe Andrian Candu în judecată: „Vom avea grijă ca acest proces să aibă maximă rezonanță”
Foto: UNIMEDIA

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îl va ataca pe Andrian Candu în judecată în urma acuzațiilor făcute de acesta pe pagina sa de Facebook.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Sandu spune că Petrenco nu a fost la sediul PAS și nu l-a chemat la vreo întâlnire. „Când minciuna întrece orice limită, nu are sens să te pui cu cei grei de cap și groși de obraz. Pe Candu îl dau în judecată. Vom avea grijă ca acest proces să aibă maximă rezonanță pe plan intern şi extern. Singura modalitate de a opri minciuna este responsabilizarea”, a scris lidera PAS.

UNIMEDIA amintește că președintele Parlamentului a scris într-o postare că joi, liderul Partidului Casa Noastră, a venit la sediul PAS la o întrevedere. Candu a acuzat-o pe Maia Sandu că vrea să facă alianță cu aripa extremistă ANTIFA.

Acuzația lui Candu vine în urma unei alte postări a liderei PAS, în care spune că președintele Parlamentului este confuz, deoarece nu poate să se decidă, care sistem electoral e mai bun.  

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (6)
  Până nu demult cu minciuna umbla numai Dodon, a și câștigat alegerile cu minciuna, văzând că cu minciuna poți obține multe de toate în politica moldovenească, au luat exemplu de la el și ceilalți demnitari din țară.
 • +5 (5)
  Foarte correct, numai ca judecatile noastre stim noi cui se supun. Acest mirsav de Candu merita sa fie sanctionat, JIGODIA.
 • +1 (11)
  ,,Peștele de la cap se împute”...
  Parerea mea, Candu, nu este sincer! Mi-i teama ca face jocul altora... sper sa gresesc!
 • -1 (11)
  ...îi trage mereu cu UE-UE, că deh, populimea nu pricepe și il crede. Dar el, e plecat cu fapta spre UV, cu Dodonel!?
  Asta, nu se numește TRĂDARE!?
 • +5 (7)
  Nu-i de mirare ca Candu spune minciuni.Unelea imperii ca cel rus,se tin de sute de ani pe minciuna.Minciuna este o arma foarte puternica,deopotriva cu propaganda.Dodon si Candu cu partidele lor PSRM-PD au imprumutat aceasta arma de la rusi.
 • +4 (6)
  Cacandu merita futut in cur public.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA