Citește toate știrile la acest subiect

Maia Sandu fuge de presă

Maia Sandu a refuzat să vorbească cu jurnaliștii despre motivele demiterii lui Valentin Crudu. Ministrul Educației a menționat doar că acesta nu a fost dat afară din cauza dosarului penal în care funcționarul este anchetat, ci din alte motive, fără să le specifice, notează UNIMEDIA.

Ministrul a venit astăzi în plenul Parlamentului pentru a răspunde la întrebările deputaților. Jurnaliștii au așteptat-o în hol, în speranța că ea va anunța opiniei publice dedesubturile demiterii șefului Direcției învăţământ preşcolar, primar şi secundar general din cadrul ME.
Maia Sandu fuge de presă
Maia Sandu, ministrul Educației (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Maia Sandu a driblat presa și a încercat să părăsească în trombă clădirea. Cu jurnaliștii și cameramanii după ea, ministra a parcurs rapid holul până la scări, însă a fost blocată.

„Îmi pare rău, nu am ce comenta”, a răspuns Sandu la solicitarea presei de a oferi mai multe detalii, după care și-a făcut loc printre jurnaliști și a plecat.

UNIMEDIA precizează că ministrul Maia Sandu are o abordare reticentă în raport cu mass-media. Aceasta deseori refuză să facă declarații pentru presă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub