*/

Referendumul de revocare a primarului general Dorin Chirtoacă

Rezultatele votării
(PRO revocare / CONTRA revocare)
Ultima actualizare: 09:30
Procese verbale numărate: 0%

PRO
0
0%
CONTRA
0
0%
Numărul de voturi necesare pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă
163.570
Citește toate știrile la acest subiect

Maia Sandu cere demisia ministrului de Externe și a președintelui CEC pentru obstrucționarea dreptului la vot al moldovenilor din diasporă

Maia Sandu cere demisia ministrului Afacerilor Externe și a președintelui CEC pentru obstrucționarea dreptului de vot al moldovenilor din diasporă. Și asta, deao

Maia Sandu spune că la secția de vot din Stratford Londra buletinele de vot s-au terminat în timp ce sute de cetățeni așteaptă afară pentru a vota.

Maia Sandu cere demisia ministrului de Externe și a președintelui CEC pentru obstrucționarea dreptului la vot al moldovenilor din diasporă
(Foto: UNIMEDIA)

„La Londra, în secția de vot Stratford (nr. 336), s-au terminat buletinele de vot, în timp ce sute de cetățeni așteaptă afară pentru a vota.

Cer demisia ministrului Afacerilor Externe și a președintei Comisiei Electorale Centrale, ca principali responsabili de acest dezastru.

Totodată, depunem plîngere penală împotriva acestor doi demnitari pentru obstrucționarea dreptului de vot al cetățenilor Republicii Moldova garantat de Constituție”; scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI