Maia Sandu, Viorica Nagacevschi și Ștefan Eșanu, printre invitații la Ignite After Hours. Află cine sunt primii nouă speakeri

Ignite Chișinău „After Hours” va reuni pe 7 aprilie sub acoperișul generos al centrului „Tekwill” 20 de speakeri care au hotărât să împărtășească cu noi activitățile lor pregnante din timpul liber. Vă invităm să descoperim împreună hobby-urile invitaților noștri care contrastează cu job-ul pe care-l îndeplinesc zilnic. Astăzi vă prezentăm primii nouă speakeri.

Maia Sandu, Viorica Nagacevschi și Ștefan Eșanu, printre invitații la Ignite After Hours. Află cine sunt primii nouă speakeri
(Foto: Ignite After Hours)

Ștefan Eșanu, artist

Practică artele din copilărie până în prezent. Este interesat de subiecte de ordin social. Face pictură, instalație, design poligrafic și, periodic, fotografie. În 1997 absolvește Liceul de Arte Plastice „Igor Vieru”. În 2002, absolvește Universitatea de Arte din RM. Participă și organizează diverse expoziții de artă în țară și peste hotare.

Pub

Lidia Scarlat, Director Creativ „Umbrela Studio” și muzician în trupa „Cuibul”

După ani de lucru la filmări de platou, noua dragoste a Lidiei a devenit industria de motion graphics și animație, iar după încercări repetate de a renunța la muzică, aceasta a devenit un instrument pentru a studia lumea din jur.

Evan Tracz, Director IREX Office Moldova și Novateca

După ce a cântat jazz în Boston, Evan s-a alăturat Corpului Păcii și a contribuit la dezvoltarea comunității în Asia Centrală timp de doi ani. Ulterior, Evan și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în fosta URSS și a lucrat pentru OSCE, NATO și IREX. Totuși, după tot acest timp, nu a renunțat la pasiunea sa și continuă să cânte în cele mai neașteptate locuri din Euroasia. Evan Tracz vine pe 7 aprilie să ne vorbească despre muzică.

Maia Sandu, politician

Energia Maiei Sandu e complementată de pasiunile sale - cărțile și munții. De la Machu Picchu la munții României, de la educației la politică, Maia Sandu este îndrăgostită de tot ce înseamnă libertate. Pe 7 aprilie, ne va povesti despre activitatea predilectă din timpul liber care îi dăruiește vitalitate.

Igor Nisenboim, copywriter

Copywriter și speaker profesionist, Igor predă Copywriting la School of Business Communications. Doi ani în urmă, Igor și-a mai găsit o pasiune - triatlonul.La Ignite After Hours ne va povesti despre cum această pasiune îl ajută să fie mai productiv și să scape de rutină.

Nicoleta Nagailic, fondatoare MedicalTourism.Review

Succesiv a progresat de la pictură și design interior, în lumea producerii media, în special filme documentare și animatie. La moment, Nicoleta cucerește domeniul de startupuri ca un mediu de explorare și schimbare a lumii. Pasiunea Nicoletei e explorarea profundă a micro și macrocosmului, precum și relația dintre ele. Explorează realitatea prin toate mediile și punctele de vedere, fie ele științifice, artistice, filozofice sau religioase.

Vlad Șuleanschi, co-fondator Smokehouse

Împreună cu partenerii săi americani (David Smith și Matt Stahlman) au deschis restaurantul Smokehouse aproximativ doi ani în urmă, unde servesc bere și mâncare gustoasă și au reușit să construiască o comunitate. Mai înainte, a lucrat în diferite proiecte legate de domeniul IT bazate pe Data mining, data entry și direct marketing. La 19 ani, viața i s-a schimbat completamente: făcând 7 ani voluntariat la o organizație focalizată pe emanciparea și împuternicirea femeilor tinere, și-a găsit viitoarea soție, viitorii parteneri de business și hobby-ul – Frisbee sport.

Viorica Nagacevschi, co-fondator Klumea

Notar și textier de profesie, Viorica a cucerit de nenumărate ori prin cărțile sale de poezie și textele multor hituri autohtone. La Ignite Chișinău „After Hours” va veni în calitate de fondator al Asociației Obștești „Klumea” și ne va povesti despre „IaMania” și istoria organizării acestui festival.

Anastasia Taburceanu, specialist în Relații Publice

Anastasia a lucrat ca freelancer pentru diferite proiecte la UNDP. Este pasionată de istorie și fapte istorice amuzante. Are un interes aparte pentru familiile celebre care au locuit în Moldova și ce au lăsat acestea în urma lor, de aici trăgându-se pasiunea pentru clădirile istorice din Moldova. Îi place să le descopere, să se documenteze despre ele și să-și imagineze istorii referitor la familiile care le-au locuit. Adoră să petreacă timpul în Arhiva Națională.

Reamintim că formatul evenimentului presupune ca fiecare speaker să își prezinte discursul alcătuit din 20 de slide-uri. La fiecare 15 secunde, slide-urile se schimbă automat, iar în rezultat, obținem o prezentare rapidă și distractivă care durează doar 5 minute.

Ignite After Hours este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Endava, Tekwill și iHub.

Pagina de facebook a evenimentului o găsești aici: https://www.facebook.com/IgniteChisinau/

Biletele le eveniment pot fi procurate de pe: http://www.fest.md/ro/bilete/diverse/ignite-chisinau-2017

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub