ora: 13:04, 06 mar 2017 4715

Maia Sandu, către Vlad Plahotniuc: PD vrea să aducă politicienii mai aproape de alegători. Îi sugerez să înceapă de la propria lui persoană


Maia Sandu, către Vlad Plahotniuc: PD vrea să aducă politicienii mai aproape de alegători. Îi sugerez să înceapă de la propria lui persoană
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Președintele PAS a venit cu o reacție la inițiativa democraților de a schimba sistemul electoral și de a introduce votul uninominal.

Maia Sandu îi sugerează lui Vlad Plahotniuc că, dacă vrea să fie mai aproape de alegători, atunci să înceapă cu propria persoană și să iasă în stradă ca să audă ce cred oamenii despre el.

„Președintele Partidului Democrat vrea să aducă politicienii mai aproape de alegători. Îi sugerez să înceapă de la propria lui persoană – să iasă în stradă fără pază și să asculte ce spun oamenii despre el. Pun pariu că majoritatea oamenilor o să-i spună că el și anturajul lui sunt marea problemă a acestui stat, nu sistemul electoral pe care vrea să-l schimbe”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că în cadrul unui briefing de presă, liderul PD, Vlad Plahotniuc a declarat că va propune modificarea sistemului electoral în Parlament și anume alegerea deputaţilor în circumscripţii uninominale.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    Bravo doamna Sandu! O fi el si un graunte rational in propunerea lui Plahotniuc numai ca exemplul sau personal ne demonstreaza ca nu vin in politica ca sa faca bine pentru tara si popor ci doar ca sa se imbogateasca ilicit si sa stoarca de vlaga aceasta tarisoara si poporul dezbinat si umilit. Daca Plahotniuc facea reforma justitiei asa cum trebuia si lumea era sa vada ca intr-adevar se vrea lege si egalitate pentru toti, atunci l-ar fi sustinut majoritatea cetatenilor.Sa faca puscarie judecatorii si procurorii corupti(asa cum face Filat!) iar averiile lor sa fie confiscate, sa fi fost pus la racoare Shor pentru furtul BEM,etc.,etc.,oamenii erau sa creada ca e necesara aceasta schimbare. Dar... el-coordonatore,cu parere de rau, ne intinde iar o cursa si invingator aici va fi doar el si marionetele sale. Nu te credem d-le Plahotniuc. "Lupu isi schimba parul dar naravul ba!"

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA