Lupu spune că PLDM s-a transformat din partener în dușman

Marian Lupu consideră că anume frica este cea care îi face pe liberal-democrați să-și dorească alegeri anticipate, frica că în anul 2013 ar putea fi unul prost -  cu mai puține realizări și mai multe eșecuri. Potrivit liderului democraților, PLDM s-ar fi asociat cu PCRM pentru că ambele formațiunii își doresc distrugerea PD, transmite UNIMEDIA.
Lupu spune că PLDM s-a transformat din partener în dușman
Marian Lupu, lider al PDM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Se produce un joc PLDM-PCRM bine regizat și bine coordonat. Care este scopul acestui complot? Demiterea lui Plahotniuc este cel mai mic scop pe care-l urmăresc. Atac la Partidul Democrat și distrugerea lui - iată scopul urmărit de cei doi parteneri”, a afirmat președintele PD în cadrul emisiunii „În oglindă” de la EuroTV.

Democratului îi este clară poziția comuniștilor. „Partidul Democrat este unicul partid de la guvernare plasat pe centru-stânga. Partidul Democrat și speakerul Marian Lupu joacă un rol important în Alianță, în stabilitatea, menținerea și funcționalitatea ei. Scopul lor final este alegeri anticipate. Noi creștem ca partid, mai ales în ultimul an. Ei au frică de noi și scopul lor este distrugerea PD, distrugerea AIE și alegeri anticipate”, a subliniat Lupu.

Partenerii de altă dată au devenit dușmani, a spus Marian Lupu cu referire la PLDM. „S-ar părea că creșterea PD-ului din contul electoratului comunist duce implicit la creșterea Alianței. Însă, în loc să susțină această tendință, ei au decis să se alinieze cu PCRM și să-i scoată din comă, să-i reanimeze și să-i relanseze pe arena politică? Întrebarea mea este: Până unde are de gând PLDM-ul să joace? Va pune în pericol actuala construcție de guvernare? Timpul va arăta”, a concluzionat sursa citată.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub