ora: 01:41, 08 mai 2013 1527
Autor: Ana Sîrbu

Lupu: Promulgarea legilor neconstituționale va îngreuna procesul de negocieri


Lupu: Promulgarea legilor neconstituționale va îngreuna procesul de negocieri
Marian Lupu
Foto: UNIMEDIA

„Dacă legile neconstituționale vor fi promulgate, va fi dificil pentru Partidul Democrat să se așeze la masa de negocieri”. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, după întâlnirea de astăzi cu șeful statului, Nicolae Timofti, transmite UNIMEDIA. 

Totodată, Lupu i-a solicitat lui Timofti să uzeze de împuternicirile sale constituționale și să nu promulge nicio lege care contravine Constituției. 

„Am discutat cu șeful statului despre pachetul de legi care au fost adoptate vineri, 3 mai. Aceste legi contravin standartelor europene. Am solicitat șefului statului să uzeze de funcția, împuternicirile sale constituționale și să nu promulge nicio lege care contravine Constituției”, a reiterat Marian Lupu.

Democratul consideră că poziția Republicii Moldova în raport cu Uniunea Europeană depinde de șeful statului. „E pe muchie de cuțit continuarea negocierilor pe marginea acordurile de asociere și pot avea loc o serie de consecințe negative, care vor afecta reluarea dialogului cu UE. Depinde de șeful statului care va fi, în continuare, poziția noastră în raport cu UE”, a subliniat parlamentarul.

UNIMEDIA reamintește că, ieri, președintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a adresat o scrisoare oficială șefului statului, Nicolae Timofti. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (2)
  ...Там шла борьба за смерть. Они дрались за место
  И право наблевать за свадебным столом.
  Спеша стать сразу всем, насилуя невесту,
  Стреляли наугад и лезли напролом.
  Александр Башлачев.
  • +4 (4)
   Totodată, Lupu i-a solicitat lui Timofti să uzeze de împuternicirile sale constituționale și "să nu promulge nicio lege care contravine Constituției".
   Lupu esti "Cretin"????????????
   Alianta pentru Integrarea Estica cu asta si s-a ocupat din 2009, ca ati Promulgat legi care Contravin Constitutiei.
   PS: Degraba Cedo se va expune in privinta Uzurparii in Stat de catre PLDM PL PD.
   Asa ca Bonjour Maman cum spun polonejii, adica ghimpu.
   • +3 (3)
    Mda...Lupu o cam ia razna. Sau daca sa ne aprofundam in activitatea sa politica putem observa ca asta ii si este serviciul, e platit de Plahotniuc pentru a latra la comanda, cind e nevoie. Nu a avut niciodata verticalitatea unui Presedinte de partid, adevaratul conducator al PD-ului e Vlad Plahotniuc, doar ca acesta a incurcat politica cu bussinesul si pina in prezent nu poate face diferenta. Foloseste cele mai murdare metode pentru a-si apara bussinesul!
    • +3 (3)
     Cred ca PD nici nu ar trebui sa se aseze la negocieri! Oameni buni, nu mai avem nevoie de acest partid de criminali la putere. Au demonstrat ca sint niste degradati ce au drept scop falimentarea statului, mie personal imi pare rau ca au ajuns atit de sus, in frunte cu Plahotniuc au furat binisor statul, AJUNGE!
     • +2 (2)
      Am impresia ca daca Plahotniuc ar raspunde in fata legii, Lupu ar latra in gura mare ca acest lucru e anticonstitutional, oameni buni, sa privim lucrurilor in ochi, LUPU E UN DEGRADAT, e zombat de Plahotniuc!
 • +4 (4)
  Fatada PD-Mistocarie si periuta de dinti a boss-lui, improasca spre Europa tunuri de vomitaturi infecte si dihonii contrafacute din tunurile de euro ale Pla-hot-ului! Ca sa traga totul pentru Mafie. Ordinarul agonic isi cultiva rapacitatea in "cooperativa oculta a blatistilor demono-ulinicisti". Sa fie rau! Sa moara toti! Asta e crezul bratanilor cu ochi albastri-sinilii. Sper ca cinstita Europa sa-si dea seama cine si cat face pe piata politica basarabeana. Or, tocmai acest destept ca ciubota vrea sa ne mentina la statutul de colonie ruseasca. Fiindca sunt criminali de drept comun. Si se tem de Tribunal, de Eurojust. Si, in consecinta, drept-judecatorii occidentali sa nu mai permita unui usuratic penal sa le umple capul cu abureli parsive. Puscaria e de el, de ai sai! Puscaria ca puscarie...insa prejudiciul creata statului, poporului...???
  • +2 (2)
   Toti membrii PD ar trebi sa raspunda in fata legii! Sunt niste oameni de care cetatenii ar trebui in primul rand sa se teama!
 • +3 (3)
  Pentru Lupu,tot ce este îndreptat împotriva lui Plohotniuc,este anticonstituțional.
 • +2 (2)
  si iar doar SANTAJ din partea PD! Stim ca ce e pe limba lui lupu e in mintea lui plah! inseamna ca se tem. Se tem sa raspunda pentru crimele facute,pentru saracia adusa,pentru minciunile spuse pina acum... Adica,ceea ce a vrut plah a fost votat cu viteza luminii si asta era normal!? Acum cand criminalul va fi pus la punct - gata, nu e constitutional!?... Drept in **izda matii sa te duci tu,lupu si cu plaha tau, si cu tot alaiul vostru de fiare lacome si crude!!!!!!!!!
  Forta PLDM, distrugeti acest cuib de vespe otravitoare! Bravo si Voronin, da dovada de intelepciune si previziune! PD,PL,PSRM, sunt doar niste prezervative folosite de plah-ulinici pentru a-si atinge scopurile murdare!!!
  • +2 (2)
   Corect ai menţinut PD,PL,PSRM, dar şi Godea cu Sîrbu, pe care Plahotniuc planifica la alegeri să-i tragă de urechi în parlament prin vot uninominal, dar aşa va fi nevoit să-i ia în partiduţ. Din păcate şi PL-ul a ajuns folosit şi de-abinelea, poate reformatorii mai salvează ceva dealtfel dacă merge după Ghimpu cu Şalaru rămîne numai să tragi apa după el.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA