ora: 12:50, 31 mai 2014 5089
Autor: Ana Sîrbu

Lupu: PCRM are probleme! Declarațiile lui Voronin, comentate de liderul democrat


Video se incarcă ...
Lupu: PCRM are probleme! Declarațiile lui Voronin, comentate de liderul democrat
Marian Lupu, liderul PD
Foto: UNIMEDIA/Igor vrabie

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova are anumite probleme în interiorul echipei și are o fisură de ordin ideologic sau organizațional. Afirmațiile lui Vladimir Voronin privind aderarea la Uniunea Vamală sunt serioase. Declaraţiile au fost făcute de către preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, transmite UNIMEDIA.

Totodată, liderul democrat a evitat să spună dacă s-ar putea crea o coaliție dintre PCRM și PDM.

„Ceea ce se întâmplă în cadrul PCRM, cât și ultimele evenimente legate de plecarea lui Tkaciuk, nu sunt un spectacol, ci o fisură reală. Există un conflict. Este o fisură ideologică sau organizaţională. Mai departe vom vedea ce va fi. Va pleca sau nu din partid”, a subliniat Lupu.

Potrivit lui Lupu, un motiv al plecării lui Tkaciuk din Parlament ar putea fi ultimele declarații făcute de Voronin privind aderarea la UE. „Este un moment mai deosebit. După multe declarații împotriva aderării la UE și pentru aderarea la Uniunea Vamală, PCRM s-a mai calmat în declarații. Ultimele declaraţii ale lui Vladimir Voronin par neobişnuite și neaşteptate. Declarații în care menționează că Moldova nu poate adera la Uniunea Vamală, pentru că nu poate adera la ceva ce nu există. Sunt declarații serioase şi ideologice”, a declarat democratul.

De asemenea, Lupu a evitat să precizeze dacă există posibilitatea de creare a unei coaliții dintre PD și PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (6)
  Doi metri de bulbuci. ZTu ai repetat de cateva ori "eu gandesc, eu gandesc"... Asta-i paradox!!! Tu, si inca gandesti. Maldavanule! Eu gandesc ca vorbesc romana. Nu, eu gandesc ca vorbesc moldoveneste... Nu, eu gandesc ca stiintific vorbesc romana... nu, stiintific eu nu gandesc... Unu la mana, etsi prost! Doi la mana, esti prost, eu gandesc ca esti prostutz. Eu gandesc ca tu eshti roman, dar tu gandesti ca esti moldovan. Da noi gandim ca esti bou. :)

  Sunt cetățean activ
 • +3 (5)
  Poti sa te crucesti, ca oricum Lupus va ramane gogoasa-vedeta pe plan secund. Cu o asemenea abordare, daramite despre cel care l-a avortat, de la care a fugt, il va prinde timpul cu pantalonii pe vine. O sa vada el cum maine-poimane Boronin va declara contrariul. Trebuie sa tinem ochii vigilent pe acest individ, socialist european de culoare.
 • +4 (4)
  Prea multă atenție i se acordă mancurtului, 2m bulbuci și atît.
 • +2 (2)
  Lupule, da tu nu tot o fisură a PCRM ești?
 • +3 (3)
  Lupu,eri afost comunist,azi e mare democrat;greu de crezut,in asa persoana;nici pe timpul uniunii sovetice,pioneri si comsomolisti,nu se primeau in scolile Moldovei,citi democrati se primesc in pDM;ascesta,este o fala mare care,n-are nici o margina;de Voronin,nu trebue sa-si bata capul ,nimeni;Voronin,trebuea de multsa faca ani de inchisoare daca,era in Romania;comunistii,trebue sa dispara din Moldova,despre ei nici nu trebue mai mult de amintit;daca nu gresesc,in Ucraina,i-au desfiintat,dupa ceremonia de pe Maidan dar,in Moldova oare cind se vor duce de tot,de pe arena politica moldovenesca?Lupu,se vede este nostalgic dupa,comunistii lui Voronin;nu-i poate uita si gata.Unde-i comunistul,Tkaciuk,asat-i intrebare;de la acest om,care,a zburat in lungul granitei,Moldova si Romania,ne putem astepta de toate;timpul lui,inca se va arata doar,Acordul de Asociere cu UE,se asteapta sa se iscaleasca,pe 27 iunie 2014.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Dl. Marian Lupu, de ce nu vezi inscriptiile rasiste si criminale in ruseste de pe peretii din Chisinau: "SMERTI RUMUNAM ! "= "Moarte Românilor !" Acest lucru nu te deranjeaza ? De ce politia si Procuratura nu reactioneaza deja de cativa ani ? De ce este tolerata aceasta organizatie terorista criminala rusofona paramilitara "Antifa" condusa de comunistii Dodon, Tkaciuk, Voronin, Selin, etc. care propaga terorarea si ii lichideaza fizic omorând prin accidente si otraviri multi patrioti unionisti moldoveni ? De ce, dl. Lupu nu reactionezi la acesat lucru ?
 • +2 (2)
  O sleahta de indivizi dubiosi sint toti din PD,comunisti dechizati,antiromani,sper sa nu mai intre in Parlament,chiar si daca sa aiba minimul posibil!!!
  • 0 (2)
   Lupus e o bahahuie troiana cu meningita morala, care volens-nolens toarna apa la moara separatistilor. Credeti ca fascistii din Transnistria, cei care vor sa stearga orice urma de scoli romanesti, nu bat din palme?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA