ora: 16:26, 27 ian 2015 4755
Autor: Cristina Buzovschi

Lupu: O parte din miniștrii PD ar putea să-și păstreze fotoliile


Lupu: O parte din miniștrii PD ar putea să-și păstreze fotoliile
Marian Lupu, liderul PDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
(Update) Dumitru Diacov, liderul de onoare al PD, a declarat în cadrul emisiunii „Alb&Negru” că Vasile Botnari își va păstra fotoliul de ministru al Transporturilor și că Victor Osipov are șanse să revină în funcția de vicepremier pentru reintegrare. Despre ceilalți miniștri, Diacov a spus că tot și-ar putea păstra fotoliile, dar nu a dat nume.
 
O parte din actualii miniștri ai Partidului Democrat ar putea să-și păstreze fotoliile și în viitorul Guvern, iar Victor Osipov ar putea să revină în funcția de vicepremier pentru reintegrare. Declarațiile au fost făcute de către liderul PD, Marian Lupu, notează UNIMEDIA.
 

Democratul a precizat însă că lucrurile nu sunt definitivate și a evitat să ofere prea multe detalii. „Încă nu. Și noi avem discuții pe intern la PD. Nu este exclus că o parte din miniștri din vechiul Guvern să-și continue activitatea. Alții își vor continua activitatea în Parlament. Este firesc, principiul rotației este unul benefic. Nu a rămas mult timp și o să vedeți care este componența Cabinetului de Miniștri”, a enunțat Lupu.
 
Întrebat dacă este adevărat că Victor Osipov ar putea revine la Biroul de Reintegrare a țării, președintele PD a răspuns: „Dacă ar fi să întrebați dorința mea, aș răspunde cu certitudine da. Nu depinde doar de mine, trebuie să fie toată lumea într-o înțelegere. Vom discuta inclusiv și acest aspect”.
 
Precizăm că în viitorul Guvern vor fi tot 16 ministere. Candidatul al funcția de prim-ministru va fi propus de PLDM, partid care va deține și o funcție de vice-premier alocată viitorului ministru de Externe. Iurie Leancă rămâne candidatul formațiunii pentru fotoliul de șef al Guvernului, însă candidatura acestuia nu este agreată de comuniști.
 
Democrații vor deține două funcții de vicepremier, una deținută de Ministrul Economiei, iar cealaltă pentru Reintegrare, fotoliu pe care îl vor prelua de la PLDM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -5 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  o parte din ministrii PDM sunt foarte buni, Botnari, Babuc, Filip, Buliga, snt a cei ministri care au demonstrat ac pot schimba lucrurile spre bine. Exemple de reusite sunt multe si cu totii le stim,.
  • -5 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Nu o parte dar poate ca toti, toti au dat un randament destul de mare, au reanimat domeniile pe care le-au administrat si au rezultate destul de bune

   Sunt cetățean activ
   • -5 (7)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Cum ar fi: inovatii in IT, locuinte sociale, navigatie pe Prut dupa 20 ani, aviatie sanitara, drumuri europene, parcuri industriale, ZEL, etc...

    Sunt cetățean activ
    • -5 (7)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Ramin acei care merita, ca PD niciodata nu a ezitat sa-si eficientizeze activitatea.

     Sunt cetățean activ
     • +2 (2)
      Mai alegeti cuvintele, ca prea tare bateti la ochi ca sunteti angajati :))
 • +4 (6)
  "o parte din ministrii PDM sunt foarte buni"...doar ca voi ,moldovenilor nu stiti cum se prepara si cum se maninca, nu-i asa, Diarelius?
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  se prepara, stim noi cum, doar i-am votat )) lol tu poti trage mai departe besinele.
  • +5 (7)
   Da, voi cei platiti sau indobitociti, voi i-ati votat pe criminalii pd-rasti. Aici nu pot sa te contrazic.
 • -7 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  tu singur pe tine te contrazici pentru ca esti prost, umbli cu preparate si ghicesti cine pe cine a votat, pe cind singur ai votat vreun comunist.
 • -3 (3)
  Cred ca la la Cultura merita sa ramana Babuc, la Drmuri - Vasile Botnari, la TIC - Pavel Filip. Interesant cine va deveni Ministerul Economiei? :)
 • +5 (5)
  Lupu: O parte din miniștrii PD ar putea să-și păstreze fotoliile....
  desigur, dacă au să başlească din nou pentru funcţiile date - altfel cum????
 • +2 (2)
  Da mai,ministrii Pd sint tare buni,ca pinea alba,mai ales Buliga-cozonac de Paste...

  Sunt cetățean activ
 • -2 (2)
  Cred ca in primul rand d-na BULIGA merita sa fie alaturi de colegi in Guvern p/u continuarea reformelor in domeniul social si nu numai.Profesionista,muncitoaresi responsabila,bravo d-na BULIGA.
 • 0 (0)
  Cum să nu și le păstreze?! Au lucrat din greu și au adus ”rezultate”! Să te c**oâi pe așa rezultate :)

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA