Lupu: Nu îl cunosc pe omul de afaceri Ilan Shor

Marian Lupu nu îl cunoaște pe omul de afaceri Ilan Shor. Declarația a fost făcută de către liderului PDM, Marian Lupu, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la Moldova 1, transmite UNIMEDIA.

„Nu l-am cunoscut, dacă l-aș fi cunoscut aș fi putut avea detalii, dar orice ascensiune rapidă, captarea unor domenii economice fără a avea un suport politic - nu este posibil. Cu timpul vom afla aceste lucruri”, a precizat democratul.

Lupu: Nu îl cunosc pe omul de afaceri Ilan Shor
Marian Lupu, liderul PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Cu referire la solicitarea Băncii de Economii de a cumpăra Unibank, Lupu a declarat că atunci când „o bancă procură o alta, ca și idee, nu este ceva nou, aceste lucruri sunt caracteristice și altor țări, unele bănci se scindează, este important ca ele să nu falimenteze". „Dacă proprietarii sunt aceiași - unica cale este să fie respectată legea”, a spus el.

Întrebat dacă contractul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău ar putea fi reziliat, așa după cum se vehiculează în presă, acesta a spus că „arenda Aeroportului Internațional Chișinău s-a făcut în anumite condiții stipulate în contract, iar dacă concesionarul nu își îndeplinește aceste obligațiuni este evident că poate fi contractul reziliat”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub