Lupu îi sugerează lui Ghimpu: Să nu-și bage nasul, unde nu-i fierbe oala

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu deschide parantezele și îi sugerează președintelui PL, Mihai Ghimpu să nu-și bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Declarația a fost făcută în contextul în care Ghimpu a dat de înțeles că PD-ul nu ar fi votat pentru Filat, ci mai degrabă a vrut să-i dea o lecție de „recunoștință”, notează UNIMEDIA.

Lupu îi sugerează lui Ghimpu: Să nu-și bage nasul, unde nu-i fierbe oala
Marian Lupu și Mihai Ghimpu (Foto: UNIMEDIA)

„Domnul Ghimpu să se uite la el în grădină și să aibă grijă de propriul partid. Să nu-și bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Atunci când noi purtăm discuții foarte serioase la nivelul Consiliului Național al partidului după care dezbatem o problemă la nivelul Biroului Permanent, asemenea lucruri sunt foarte serioase și foarte responsabile. Dacă Ghimpu s-a angajat în luptă cu o altă formațiune politică, nu este frumos și nu ar trebui să încerce să bage în această luptă și pe alții, utilizând de o manieră urâtă asemenea declarații”, a subliniat Lupu.

UNIMEDIA amintește că liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că de fapt tot ceea ce a făcut acum Partidul Democrat cu Filat, nu a fost altceva decât o lecție. „PD nu ar fi votat pentru Filat, pun capul, i-a dat o lecţie, să ştie ce înseamnă recunoştinţă. Cu colegii de partid trebuie să fii corect, dar cu colegii din alte partide cu atât mai mult", a adăugat Ghimpu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub