ora: 07:22, 25 apr 2013 12399
Autor: Cristina Aramă

Lupu îi sugerează lui Ghimpu: Să nu-și bage nasul, unde nu-i fierbe oala


Lupu îi sugerează lui Ghimpu: Să nu-și bage nasul, unde nu-i fierbe oala
Marian Lupu și Mihai Ghimpu
Foto: UNIMEDIA

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu deschide parantezele și îi sugerează președintelui PL, Mihai Ghimpu să nu-și bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Declarația a fost făcută în contextul în care Ghimpu a dat de înțeles că PD-ul nu ar fi votat pentru Filat, ci mai degrabă a vrut să-i dea o lecție de „recunoștință”, notează UNIMEDIA.

„Domnul Ghimpu să se uite la el în grădină și să aibă grijă de propriul partid. Să nu-și bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Atunci când noi purtăm discuții foarte serioase la nivelul Consiliului Național al partidului după care dezbatem o problemă la nivelul Biroului Permanent, asemenea lucruri sunt foarte serioase și foarte responsabile. Dacă Ghimpu s-a angajat în luptă cu o altă formațiune politică, nu este frumos și nu ar trebui să încerce să bage în această luptă și pe alții, utilizând de o manieră urâtă asemenea declarații”, a subliniat Lupu.

UNIMEDIA amintește că liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că de fapt tot ceea ce a făcut acum Partidul Democrat cu Filat, nu a fost altceva decât o lecție. „PD nu ar fi votat pentru Filat, pun capul, i-a dat o lecţie, să ştie ce înseamnă recunoştinţă. Cu colegii de partid trebuie să fii corect, dar cu colegii din alte partide cu atât mai mult", a adăugat Ghimpu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (10)
  Asta e în loc de mulţumesc după ce Ghimpu l-a susţinut mereu. Ei fârtaţilor l-aţi folosit ca pe un prezervativ şi acum vă bateţi joc de el. Nu e bine dle Lupu! Mai atent la cotituri că poţi cădea şi nu te mai ridici.
  • +3 (7)
   100% de acord! Si cum zic rushii "Большой шкаф громко падает!"
   • +1 (3)
    Pe bune ,cred ca in politica noastra avem nevoie de-o salvare si sa nu avem principii exagerate ce nu vor putea aduce la nici un cnsens si numai continua munca si acordurile semnate cu UE care au fost facute pina acum .
 • +2 (8)
  inca nu se stie cine pe cine a folosit, 'prezervativule' :)
 • +2 (6)
  in alta ordine de idei, 2 metri de bulbuci a uitat cum acum 1 saptamana ziceau ca Chirtoaca a gresit ca nu a vrut sa fie presedinte PL
  atunci nu era 'bagatul nasului in oala altora'
 • +1 (3)
  bravo ,пацаний !Maurul si-a facut treaba, maurul poate sa plece!Analogic s-a folosit de toti si ia vandut pe toti Taylleyrand: pe Burboni, Directorie, Republica, pe Imperatorul Napoleon si pe Filip III.Al vostru Taylleyrand a procedat la fel.Cum spune "clasicul nostru ex-comunist":inainte, ca-nainte bine-o fost!
 • +7 (7)
  Semne.....de anticipate. Încearcă să se distanţeze. Tot într-o oală ve-ţi fi puşi la alegeri. Alegătorul nu mai este acel prost de altă data, tot mai puţini votează "cu televizorul"sau admirînd bulbuci.
 • +3 (5)
  Lupu e un porc! Ghimpu i-a fost un partener de alianta si l-a sustinut atunci cand a fost cazul, si acum, dupa ce l-au frecat pe Filat, incearca sa-l discrediteze si pe Ghimpu! lupu si cu Plohotniuc - daca vor continua asa - vor lua 6% la urmatoarele alegeri - si nici votarea uninominala nu-i va ajuta! Jigodii mafiote!
 • +4 (8)
  aici ii dau dreptate lui Lupu. Nenorocitul Ghimpu umbla cu palavrageala de doi bani
 • +4 (4)
  inca o dovada ca in Parlament avem "trei" partide si nu patru: PLDM, PCRM si PD-Lul lui Lupu+Ghimpu=Plahotniuc
 • +4 (4)
  Intr-adevar, PD nu ar fi votat!!! Si de fapt MariAnus Lupus sa nu se supere pe amicul lor, Ghimpotent. Parca ar fi facuti de-o matuska! Umbla de-a pielea ...Trag de timp, trag in toti, trag de sfori ca sa traga foloase. Cum ii Tanda asa-i si Manda.
 • +1 (1)
  Ori Misu ori Dorinel umbla numai prin gradinele altora. Aici Lupu are dreptate!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA