ora: 16:35, 03 mai 2013 12975
Autor: Victoria Dumbravă

Lupu: Filat i-a promis lui Voronin că vor fi alegeri anticipate


Lupu: Filat i-a promis lui Voronin că vor fi alegeri anticipate
Marian Lupu, președintele Partidului Democrat
Foto: UNIMEDIA
Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, susţine că proiectele înregistrate în Parlament de fracţiunea PCRM şi votate cu sprijinul deputaţilor liberal-democraţi au la bază un acord la care au ajuns liderii celor două formaţiuni. Potrivit lui Lupu, Filat i-a promis lui Voronin că toate aceste acţiuni vor fi făcute în contextul alegerilor anticipate, informează UNIMEDIA.

„Sunt ferm convins că aceste decizii sunt dictate de intenţia de a muşamaliza sau de a clasa toate dosarele de rezonanţă, inclusiv a dosarelor penale deschise pe numele miniştrilor. Este o acţiune preparatorie pentru campania preelectorală sau electorală ca să nu intre cineva de la PLDM cu imaginea pătată”, a declarat democratul.

Politicianul a mai adăugat că cele două formaţiuni, PLDM şi PCRM, au ajuns deja la un acord. „S-a convenit cine şi cu ce proiecte vine. Care vor fi iniţiate de PCRM şi care de PLDM. Acordul are la bază promisiunea făcută de Filat lui Voronin, că aceste acţiuni sunt făcute în contextul alegerilor anticipate. Sunt lucruri mult prea evidente. Este o vizibilitate concretă a scenariului pus în acţiune”, a mai subliniat deputatul.

UNIMEDIA precizează că în şedinţa de astăzi a Parlamentului, deputaţii liberal-democraţi au votat împreună cu cei comunişti mai multe proiecte de lege iniţiate de farcţiunea PCRM. Printre acestea se numără anularea votului de numire în funcția de Procuror General a lui Corneliu Gurin, abrogarea sistemului electoral mixt, precum şi majorarea pragului electoral de accedere în Parlament. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (12)
  Si foarte bine! In asa caz domle lupushor nu mai treceti pragul, si plohish o sa-si faca cemodanele (daca va mai reusi). Cind s-au dus comunistii am crezut ca am scapat de dracu, dar a venit plohish si am dat peste tat-so!
  • +6 (10)
   Lupu se poarta ca o adevarata curva politica. Si de ce ii e frica? Ca impreuna cu Plahotniuc cu toti banii pe care ii au, nu vor trece pragul? Chiar m-as bucura!
   • +1 (9)
    Cind Lupu va avea BARBATIE? Observ ca ii lipseste aceasta calitate. :)
    • +5 (11)
     Deja dupa discursurile acestor 2 metri de bulbuci putem intelege cit de prost se simte Plahotniuc acum, Lupu doar e portvocea acestuia. :)
     • +3 (9)
      Domnule Lupu, pur barbateste, cum va simtiti acum, dupa 4 ani de lins in continuu. Ati parasit comunistii ca intr-o noapte sa deveniti democrat. Ati tradat increderea cetatenilor, ati mai facut-o odata in 2013!
      Aveti intr-adevar comportamentul unei curve politice.
      • +1 (5)
       Interesant... De ce numai Lupu a iesit la rampa cu declaratiile? Unde-s celelalte slugi ale papusarului? Unde-i Ghimpu? Cu siguranta stau acum la Hotelul Codru si regizeaza vreun scenariu marca Plahotniuc. Intr-un fel sau altul perioada Plahotniuc trebuie incheiata ca sa nu ajungem ca RM sa se tramsforme in S.R.L. Plahotniuc.
    • +3 (9)
     da poate nor trece pragul...
  • 0 (4)
   Minciuni, minciuni si iara minciuni. Asta e tot de ce-i in stare Lupu.
 • +5 (9)
  Foarte intersant!!!!!!!
  Ce urmeaza??????
  Ploha mai are ceva??? Sau ii in criza de ideii????
  AAAAAAAAAAAA da undei badita Mihai? Ceva so intimplat?
  • +5 (7)
   -"Шеф,все пропало,все пропало!..."
 • +4 (8)
  Si de ce Inalt-nesimtirea Lupus Sistemicus se teme de dreptul poporului? Oare nu poprul este suveran? Este foarte probabil ca plahotii sa intre in depresie profunda si sa dezvolte, din cauza frustrarilor, sentimente cronicizate anti UE. Cu moralul la pamant, vor injura sforaind spume, pana vor da ortul popii. Dea Domnul!
 • +3 (9)
  Хоть один человек нашёлся ,который переживает за заправки Гимпы )))
 • +5 (9)
  abea astept PDul sa se scufunde cu toti ANAListii de la tirfa TV, adica publica TV
 • +1 (7)
  Nu sunt deacord cu legea privind pasapoartele sovetice, sunt 200.000 voturi pentru pcrm, in rest treaca mearga, dar acest proect e o prostie ca lau sustinut. Era bine daca nu votau cei cu pasapoarte sovetice, poate lua pcrm cu 10% mai putine voturi. PRosti aici au fost
  • +2 (8)
   acesti 200.000 sunt buneii,parintii,mosi si matusi,tot din neamul nostru! Si politicienii trebuie prin grija sa sa le atraga voturile dar nu prin interziceri discriminante!!! Tot ce a facut PD sub plahotniuc este atac raider asupra intregii tari!... E si firesc ca PLDM isi repara greselile facute in sezonul de imperechere cu PD!
   • +1 (7)
    NU sunt deacord, la razboi toate metodele sunt bune, ca sa scapam de comunisti era nevoie de aceasta lege, plus ca ACEASTA categorie de oameni e imposibil sai convingi ca pe comunisti nui intereseaza soarta lor si in general a intregii tari. Si in plus le schimba pasaportul gratis, nici macar in Rusia nus valabile pasapoartele tip sovietic, dar la noi e tara minunilor. Doar in Md poti sa te folosesti da pasaportul CCCP, tara care nu mai exista... Daca tot vor sa voteze sa-si schimbe pasapoartele
   • +3 (5)
    Man, daca sincer, pune-te in locul batrinilor cu pasapoarte, mai are cinevea kef sa-si faca pasaport nou de dragul votul pentru niste hoti? mai bine mergi la bunei cu o ciocolata si explica-le clar cu cine sa voteze data viitoare si de ce ;)

    Sunt cetățean activ
    • +2 (2)
     daca sincer toti bunei mei au murit cind aveam eu 6 ani, si un strabunel care sia vazut moartea copiilor a trait pina cind aveam eu 8 ani, il tin minte foasrte bine, deoarece petreceam cu el ff mult timp. El era contra comunisti ca si toata familia mea de fapt, da am vecini batrini care am incercat sai conving, tu acuma vb in necunostinta de cauza, ai incercat acest lucru vreodata? iti zic eu NU, daca incercai vedeai ca e mai usor sa schimbi derectia de curgere a unui riu de cit sai convingi pe batrinii care sunt comunisti (90%) ca comunistii nu ne vor binele... Incearca si o sa vezi
   • -1 (1)
    care multi din acestea nici nu ajung la sectiile de votare si nici nu stiu in ce tara traiesc!!!
 • 0 (4)
  ...după gurin- chetraru
  s-apî sașa tănasî
  iacă asta-i tovarăși
  tătî lupta di clasî
  -
  iac-aista-i oranjul,
  revoluția twiter
  și filat cu deranjul
  și p-ulinici cu triper...
  • -1 (1)
   dupa voi macar si potopu...
   daca nu la guvernare macar haos sa faca peste tot!
   ------------
   aduti aminte de inundatii si multe alte "intentii bune ale lor"
 • +1 (5)
  Si care-i problema? Sigur ca ALEGERILE sint necesare, sa va maturam pe toti cei care favorizati mafia in Moldova. Sa fie alegeri, PL si PD la groapa rusinoasa de gunoi a istoriei. Noi n-o sa va uitam. Nici atacurile raider, nici rinjetul in fata, nici santajul la fiecare pas. Oare nu vrea nimeni sa fie pomenit ca Stefan cel Mare de poporul acesta pentru ani si ani? Sa i se ridice monumente, sa fie laudat ca un barbat adevarat al neamului? Oare doar iahtul conteaza? Daca vrea cineva sa fie erou, sa inceapa si sa termine UNIREA cu Romania. Si va ramine in istorie. Dar mutre de astea de tradatori si hoti nu mai vreau sa vad. Lupu nu mai e bun de nimic... de fapt nici nu a fost, dar acum o stim toti.
 • +2 (6)
  A belito si Tănase si toate papusile lui plahotniuc,Tanase avocat linga nagacevskii degraba păpusarul vostru o să aiba nevoe de avocati.
 • -1 (3)
  asta e !~ ep[oca pardidelor off shore s-a terminat !!
 • -1 (3)
  As apune ca visul democratiei in MOLDOVA a luat sfirsit..tara noastra nu afost democratica si nu va fi indiferent de domnii acestea,ce au povestit ei era duar un vis care a luat sfirsit ,care este imposibil de al avea din simplu motiv ca nu avem partide democrate real in tara si avem politici corupti si antidemocratici incepind din drepta parlamentului si terminind cu stinga acestuia!!a construi un stat democratic in tara asta ie cum as vrea sa misc mare dintrun loc in altu...doar printro revolutie se poate adevara acest vis!!!
 • +1 (1)
  Fiecare sfarsit e un nou inceput!
  Tot de cetateni depinde cum va fi!
  -----------Sa fie alegeri anticipate!
 • 0 (0)
  da ce se teme asa tare Lupu de alegeri ,ce sau terminat banii la finantator.Tanase ,dac proceda ca Ngacevschi era stimat,dar asa a trait cu Filat 4 ani intro camera apoi au venit acasa si ca la maldaveni au pornit fronturile .De fapt fara fronturi ei nici nu cistiga de la prostul de popor prin CEDO.Apoi se fac cu palate primite la chee

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA