ora: 09:24, 30 ian 2015 7873

Lupu exclude posibilitatea cooptării PL la guvernare


Lupu exclude posibilitatea cooptării PL la guvernare
Marian Lupu, liderul PDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, exclude reformarea alianţei de guvernare nou formată, astfel încât la guvernare să participe şi Partidul Liberal.

Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N4”, transmite UNIMEDIA cu referire la IPN.

Potrivit liderului PDM „nu de aceea a fost creată alianţa de guvernare ca să fie modificată în scurt timp. Mihai Ghimpu a avut la dispoziţie două luni ca să se gândească şi să ia o hotărâre. Ghimpu a pus condiţia că ori îi dăm tot ce cere el, ori se mai gândeşte cum îi va fi mai comod, la guvernare sau în opoziţie. Partidul Liberal nu a dorit să-şi asume responsabilitatea guvernării într-o perioadă foarte dificilă pentru ţară”, a spus el.

Marian Lupu a declarat că Partidul Liberal nu şi-a dorit ca atare depolitizarea Procuraturii Generale. „El a pus condiţii numai în privinţa procurorului general. Nu a vorbit nimic despre viceprocurorii generali, dintre care se ştie că unul este din partea PL. Noi am propus depolitizarea întregului sistem. Cred că Ghimpu a urmărit ca iniţial să fie înlăturat din funcţia de procuror general Corneliu Gurin, ca apoi să preia conducerea instituţiei”, a adăugat preşedintele PDM.

Marian Lupu a mai comunicat că unul din subiectele care a provocat discuţii şi disensiuni pe parcursul negocierilor a fost reforma teritorial-administrativă. „PL a solicitat cu insistenţă reforma teritorial-administrativă şi anume lichidarea raioanelor şi revenirea la judeţe. Noi am fost categoric împotrivă. Aceasta ar fi însemnat ca mii de oameni să fie disponibilizaţi, iar în consecinţă ar fi avut de suferit şi familiile lor. Asta ar fi însemnat închiderea spitalelor, reducerea serviciilor pentru cetăţeni, în general crearea unor dificultăţi enorme pentru oameni”, a spus liderul democrat.

Marian Lupu a mai adus acuzaţii în adresa PL că ar promova deschis lichidarea statalităţii şi unionismul. „Ei de aceia au şi solicitat unele funcţii, pentru a-şi putea promova politica antistatală. Precizez că respect poziţia statul român care nu a făcut aluzii privind lichidarea statului Republica Moldova. Cât priveşte funcţia de ministru a transporturilor, pur şi simplu, Mihai Ghimpu a promis-o unui membru activ al PL”,  a mai declarat Lupu.

Referindu-se la discuţiile avute cu PCRM, Lupu a spus că comuniştii au avut un comportament civilizat şi corect. Totodată, el a precizat că nu a că nu fost formată nicio alianţă nedeclarată cu PCRM şi comuniştii nu vor participa la guvernare. Cât priveşte candidatura lui Iurie Leancă la funcţia de premier, Marian Lupu a spus că formaţiunea pe care o conduce va vota orice candidatură propusă de către colegii de alianţă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +15 (33)
  Da clar lucru, pentru ce vouă PL dacă aveți PCRM.
  Trebuia cu asta si sa iesti in public dupa alegeri, nu sa întindeți razina de parca chiar aveți negocieri cu PL.
  • -20 (36)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Lucrurile devin clare: pleaca Gurin la cererea liberalilor si in loc acestuia raminea Andrei Pintea ca procuror principal. Iar cum stim, acesta este omul lui Ghimpu. Prin urmare, pe o perioada de timp liberalii din capitala pot sa faca ce vor. Si asa Chirtoaca si echipa sa de incompetenti timp de opt ani au vindut aproape 300 hectare de terenuri la preturi joase.

   Sunt cetățean activ
   • -19 (35)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Cam au intins "razina" liberalii, si e si normal ca nu poti la nesfirsit sa-i rogi sa se alature aspiratiilor de garantarea stabilitatii, atunci cind Ghimpu vrea doar functii.
    • -19 (35)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Sa nu uitam inca ceva - fratele lui Chirtoaca, Lucian are afaceri in Chisinau si, totodata, probleme cu legea. Este clar dece liberalii insista ca sa fie numit alt procuror. Nu le convine pur si simplu Gurin.
     Nu am crezut niciodata in intentiile lui Ghimpu de a face schimbari in justitia moldoveneasca.

     Sunt cetățean activ
     • -19 (33)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Comunistii dupa ce au exclus talibanii, cam au devenit o formatiune linistita si obiectiva, da e un risc sa incerci sa comunici cu ei, dar PD si PLDM de aia si nu au format alianta de guvernare cu ei, ci e o simplu accept de colaborare in interesul cetatenilor.
      • -20 (32)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Toate panourile publicitare din capitala apartin lui Lucian Chirtoaca. De aceea Dorin nici nu le scoate, cu toate ca a promis mai in trecut ca toata publicitatea aceasta va disparea din oras.
       Nu merita Chirtoaca inca un mandat de primar.

       Sunt cetățean activ
       • -20 (30)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        Da stiti de ce rutierile au mai ramas dupa toate scandalurile acelea? De pe fiecare rutiera s-au strins cate 300 de euro. Bani care, evident, au plecat in buzunarul lui Chirtoaca si a lui Nistor.

        Sunt cetățean activ
        • -19 (29)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Da liberalii cu mofturi si blocaje, cu declaratii unioniste, nu fac decit sa ofere si mai mult tupeu, si mai mult spatiu d emanipulare pentru dodonei. Cred ca e si normal ca daca nici partenerii europeni nu au reusit sa-i bage mintile in cap lui Ghimpu atunci nu mai e leac pentru sizofrenia lor.

         Sunt cetățean activ
         • -21 (29)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Au trecut aproape o luna si jumatate de la alegeri si noi tot fara un executiv functional. Si normal ca lucrurile nu puteau sa continuie in asa fel. Liberalii au obtinut abia 9% dar cereau cel mai mult. Sa ceri si functia de sef al statului cind majoritatea membrilor PL promoveaza o politica unionista de lichidare a R.Moldova - asa ceva este inadmisibil.
          • -20 (28)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           A fost Salaru timp de doi ani Ministru al Transporturilor. Am vazut noi ce-a facut el in aceasta functie. Cica s-a apucat sa renoveze trenurile in Romania. Le-a adus inapoi, le-a pus pe ruta Chisinau-Ocnita si unul pe la jumatate de drum a inceput sa arda. Viata oamenilor a fost pusa in pericol. Si normal ca trenurile au fost scoase de pe ruta. Dar banii care au fost cheltuiti pe renovare asa si nu au fost intorsi. Poate procuratura sa-l ia la trei parale pe fostul ministru liberal?

           Sunt cetățean activ
          • -22 (24)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Uite ca cuministerul transporturilor fratilor, chiar sunt de acord ca trebuie sa-l mentinem pe Botnari in functie. Omul asta a demonstrat ce inseamna profesionalism in domeniu, iar liberalii cu Salaru lor numai probleme si haous.
         • +18 (18)
          păi gorilă...tu probabil că şi în viaţă eşti un tîmpit şi un derbedeu mai prost decît gorila...eu lucrez la calea ferată şi am un salariu de rîsul gorililor-cu botnari şi cu buliga voastra, nici numele nu merită să le scrii cu literă mare...voi sunteţi nişte pidari, aţi falsificat voturile şi acum vă bucuraţi şi futeţi capul de Ghimpu pe care eu nu lam votat că se vînduse şi el lui plohotniuk al vostru...ghimpu a furat ideia cu procurorul de la Mocanu, dar fie, însă voi cînd aţi auzit de un procuror străin aţi făcut căcăcică în chiloţi...dar nui nimic, dacă nu astăzi atunci mîine dar veţi răspunde pentru fapte, hoţii ect...
        • +12 (14)
         au ramas, normal ca ua ramas , cu ce trebuie sa circule oamenii daca nu sunt un numar deajuns de troleibuze si autobuze ??? toti vreti rutierele sa fie scoase , dar cind nu ai cu ce ajunge la lucru , nimeni nu va ginditi la asta . In viitor pot sa fie scoase , dar mai intii trebuie suplimit nr de autobuze si troleibuze si abia atunci
       • +17 (19)
        In tara se fura miliarde, da voi la panouri va ganditi, bravo, departe ve-ti ajunge.
     • +14 (14)
      chiar asa de tampit esti ca sa intelegi , a avea un procuror strain , inseamna a investiga toate dosarele fara exceptii , inclusiv a lui Ploha , Filat si Chirtoaca daca va fi cazul. Sunteti atat de ametiti de prostia sovietica incat mi-e greata sa va aud
     • +7 (7)
      Vasile Coropcean, comentariul tau este o aberatie. PL anume ca doreste un procuror echidistant si dezinteresat, care poate fi gasit doar in conlucrare cu UE.
     • +6 (8)
      ADEVARUL A FOST SPUS:PL ESTE UN PARTID UNIONIST SI VREA RE-INTREGIREA CU ROMANIA !!
      Asta e durerea cea mare a intregului PD +PLDM statalitatea ... RSS MOLDOVENEASCA!!Asta e problema care roade de la radacina orice copac din BASARABIA!
      ESTE IN LOGICA ISTORIEI, A ADEVARULUI SI A FIRII CA RE-INTREGIREA SA SE INFAPTUIASCA !
      Pot sa obstaculeze 10 Rusii acest deziderat, el tot va razbi!Romania in intregul ei nu este,nu a fost si nu va fi pamant rusesc .NICIODATA !!
      • -2 (4)
       Cum explici vorbele lui M.Ghimpu,ca unirea nu va fi niciodata:
       http://eleonora-lisnic.blogspot.com/2010/02/mihai-ghimpu-pentru-cititorii-kp.html
       • +2 (2)
        Dar tu Mihai, cum le explici??!
        -
        Tu esti aproape un paradox: pe langa multe comentarii destul de inedite si bine formulate, tu mai bagi din cand in cand prostia asta cu vorbele lui Ghimpu publicate intr-un ziar asa de respectabil si obiectiv, cum e "KP".
        Mai adauga aici si cealalta "perla" cu Chirtoaca si lenta de colorado!:)
       • 0 (0)
        CUM EXPLIC?
        SIMPLU de tot! Face parte din joc, din strategie si din tactica.Si el ,de fapt, a spus ca situatia comunistoida atat de urcata la capetele infierbantate ale RSS MOLDOVENEASCA nu permite UNIREA. Tu vezi Romania RE-INTREGITA CU RSS MOLDOVENEASCA ? NICIODATA !
        In acelasi timp , nu uita ca tot Ghimpu a pus "pietroiul pieritilor in lagarele comuniste ale Rusiei", care candva va avea pe soclu UN MONUMENT in memoria sutelor de mii de victime !Tu ce parere ai? Sau te gandesti ca DODON si trupa il vor arunca in aer? Mai stii ??!!!
   • +10 (16)
    La noi guvernul ii competent doar intr-un lucru, de a fura bani.
    Referitor la restul, proof or gtfo.
   • +13 (13)
    acum ati inteles ce gunoi e acest bulbuc ? Inafara faptului ca fura tara in lung si lat , dar mai e si un mare tradator . E clar ei nu au vrut niciodata sa accepte PL la guvernare . Ticalos .
   • +13 (13)
    Lupu intoarce vorbele lui Ghimpu pe dos,iar platitii aici ai tin parte.
    De ce nu doresti lupule procuror general european? Va temeti de asa ceva ca dracu de tamaie si mai faceti demagogie ca luptati cu coruptia cu imitatea cica a cursului european.Cinism!
   • +10 (10)
    lynch daca ai ascultat bine ce s-a discutat la negocieri, inclusiv la cele cu reprazentantii Uniunii Europene, apoi ar trebui sa stii ca Ghimpu nu a cerut demiterea lui Gurin ca sa-si puna omul lui acolo, ci a cerut numirea in fruntea procuraturii a unui procuror din Europa. Anume PD-rastii au fost ceea care au zis ca poporul a les la conducere moldoveni, apoi moldovenii sa conduca. Corect. Lasa alde lupu,plaha, filea si vorono sa conduca gloata asta de dobitoci moldoboi. Pina unde poate sa ajunga prostia omeneasca?
  • +14 (20)
   Lasti hachitile si apucati-va de treaba!
   Va plac scandalurile si tara geme de necazuri. Trebuie de facut cind se va ivi ocazia, o schimbare totala de la zero, cu altii, adevarati politicieni care sa se implice in a schimba viata si traiul nostru in bine.
   Sa va fie jena ca o tot lungiti cu scandalurile si Europa vede si va tot da sfaturi intelepte!
 • +14 (16)
  Sa copt harbuzul, felicitări băieți! :D
 • +12 (14)
  A tras wolf un vint, hop si lingaii s-au repezit la adulmecat si a demonstra ca pirtul in sine e parfum Chanel Nr5.
 • +12 (12)
  Măi da ce principii, măi da ce valori, dom'le doi metri de bulbuci!
 • +12 (12)
  Lupu si Filat se joaca in "good cop, bad cop". Dintr-o parte Filat vb despre "datoria istorica" a PL de a vota guvernul, de cealalta parte - Lupu ii tempereaza pe liberali ca nu cumva sa voteze pe Leanca.
  Cit despre ce zice Lupu: mai inainte el vorbea ca PL vrea postul de presedinte, pe urma ca vrea postul de procuror general (de parca procuratura generala e proprietatea privata a lui plahotniuc), acum deja declara ca PL vroia sa inchida spitale si sa distruga statul. Interesant ca pe Lupu nu il deranjeaza ca in Transnistria rusia tine 10000 de soldati ilegal. Pentru el cel mai mare dusman al statalitaii RM este PL.
  • +13 (13)
   Fiinda in mintea bolnava a lui Zalupu, Diakov s.a. statalitate inseamna a fi RSSM.
 • +10 (10)
  Pentru ace-i care,scriu despre platate si alte timpenii,Voi ginditi-va la un lucru ca,Moldova a fost condusa de comunistii moscoviti si aceeasi comunisti moscoviti au ramas;din Europa rusofonia este fugarita(APCE); Lupu,Diacov,Sirbu si altii,cine eri au fost,baeti?Va zic eu;acesti pedisti,au fost comunisti inflacarati si azi,EI nu pot deveni democrati inflacarati.Cu ideile innapoeate de alde aceea care,scriu prostii dar,nu realitatea,Moldova asa a fost si asa conducere comunista va avea;moldovenilor,asa democratie le place,atuncea ce vreti,sa cada PL in genunchi lui Diacov,Lupu,Sirbu si altilor,asa numiti democrati peste noapte?In Moldova verticalitate au tare putina lume,de aceasta si merge rau.

  Sunt cetățean activ
 • +8 (10)
 • +8 (8)
  Asa si dupa cum am presupus inca din 2009,cel mai periculos si antinational partid pentru Moldova a fost si este PD in frunte cu cel mai periculos om: Lupu. Da,da,Lupu si apoi Plahotniuc cu banda si finii lui.Aceasta sa demonstrat nu demult in compania electorala numai ce petrecuta. Ma uitam eu,cu cata rivna si salbaticie au inceput aceasta companie electorala PD,practic cu o luna inainte de inceperea scrutinului electoral,sub diferite pretexte,si apoi intoxicarea in masa prin umblarea prin toata Moldova,prin curtile oamenilor,prin casele oamenilor.Aceasta sete nebuna de putere,ia scos din minti cu totul pe cei din PD.Daca in urmatorii 2-3 ani populatia nu o sa taxeze drastic si o sa elimine PD din politica Moldovei ,ma tem ca o sa ajunjem la un ghenocid al populatiei din partea PD,pina si la deportari masive in Romania sau Rusia.Acesti oameni din PD si-au esit din minti,au turbat,si sufera greu de o boala psihica- puterea totala in Stat.Jestul lui Lupu care la-m vazut,ne spune totul.
 • +7 (7)
  Vaflistule, dar cind urlai...LOVITURA DE STAT, LOVITURA DE STAT... Ca Romania a lovit in statalitatea noastra...LOVITURA DE STAT...HIPLIOT
 • +9 (9)
  Las-că-ți vine și ție rândul acuși când n-o să te mai vadă nimeni la guvernare.
 • +9 (11)
  Liniștiți-vă, bre, deja. Gata. PL-ul a fost scos de la guvernare. Acum PLDM, PD și PCRM guvernează. Ce mai faceți atâta zarvă. Nu ați vrut cu PL, ok, aveți o înțelegere, alegeți repede guvernul și apucați-vă să dovediți electoratului că puteți schimba lucrurile spre bine. Sau tot PL-ul e de vină că nu puteți schimba lucrurile spre bine, chiar dacă aveți o majoritate care să voteze în parlament (mă refer la PLDM, PD și PCRM).
  • +5 (7)
   "Sau tot PL-ul e de vină că nu puteți schimba lucrurile spre bine, chiar dacă aveți o majoritate care să voteze în parlament (mă refer la PLDM, PD și PCRM)."
   Ca deobicei, Chirtoaca e de vina :))))
 • +5 (7)
  Pentru cei ce fac spune la gură că de toate în Municipiul Chișinău răspunde Chirtoacă și Chirtoacă e de jină: Apoi iacată, stimabili comentatori, habar nu aveți despre administrarea publică locală. În toate localitățile republicii Moldova există primari aleși, dar și consilieri, ultimii având putere mult mai mare ca primarul, pentru că ei formează comisii, ei votează bugetul și respectiv dau curs anumitor proiecte sau nu, că fără bani nu faci nimic și multe alte momente din astea. Iar acești consilieri în cele mai multe cazuri sunt de la diferite partide, unii ajung acolo pe lista unui partid, apoi trădează. Nu aveți habar nici despre cum e de complicat atât să pui oameni în anumite funcții, dar și să îi demiți.
  • +5 (7)
   Tot, habar nu aveți, că fără anumite atribuții legale dar și instituții supuse direct primarului nu poți face nimic. Vă dau un exemplu simplu. Merge primarul pe stradă, vede un trecător ce aruncă gunoiul pe jos, ce poate face? Poate să-l mustre, poate să strige la el, poate să se adreseze poliției să-l pedepsească. Însă dacă acest trecător e incult și agresiv, ce poate face primarul? Dacă poliția nu întreprinde nimic, sau instanța de judecată ia decizia în favoarea acelui trecător, ce face primarul? Un caz mai complicat, primarul cu ajutorul unui grup de inițiativă vine cu un proiect de dezvoltare a orașului, dar are nevoie de votul consilierilor, consilierii fiind cu interese blochează acest proiect, pun condiții, ce face în acest caz primarul?
  • +5 (7)
   Un alt caz piețele ilegale, ce poate face primarul? Un alt caz construcțiile ilegale, ce poate face un primar? Repet, primăria nu are cum să pedepsească direct acei omeni, legea nu-i permite, iar poliția nu întreprinde nimic, instanțele de judecată iau decizii contradictorii. Hai ș-om striga la tot colțul Chirtoacă e de jină. Avem gunoi lângă ușa apartamentului, Chirtoacă e de jină. Șoferii nu respectă regulile de circulație, Chirtoacă e de jină. Sunteți proști, bre, or vă faceți?
   • +6 (6)
    Cum sa fie prosti,daca ei asculta cu regularitate "slujbele" propavaduite de marele wolf, cel mai destept bulbuc de pe "globul Moldovei"
 • +8 (8)
  Cu ce obraz Lupu cu 19 deputați și-a asumat rolul de ghedhemon în alianța bilaterală? De ce PLDM îi permite asta? Reese că Filat este manipulat de păpușar? Lupu multe prostii a spus la această emisiune, lămurind deprecierea leului cu dprecierea rublei rusești. Parcă Moldova este supusă la sancțiuni și exportă petrol. Te miră evazitatea acestui individ.

  Sunt cetățean activ
 • +6 (6)
  Trebuie cu totii sa ne dorim justitie independenta si procuratura (nu PORCUratura) si sa vedeti ca lucrurile se vor incepe a schimba rapid (vizibil rapid), vor veni si investitii, va creste si numarul lucrurilor de munca, nivelul corutiei va scadea si asa mai departe. Eu nu pot intelege ce e rau in Procuror strain, e o propunere concreta, care are sanse mari sa dea reusita. La ce bun ne trebuie noua alta strategie de reformare, daca ea niciodata nu va fi aplicata. Procuror si judecatori straini e un pas concret de ce nu este sustinut de PLDM si PDM?! Pentru ca au "pufusor pe botisor", daca nu e asa sa demonstreze si sa invite persoane straine pentru aceste posturi.
 • +5 (5)
  PDM-ului ii este indiferent cu cine si incotro Moldova. S-a si demonstrat.
  Tara de prosti, ca au votat in asemenae hal.
 • +5 (5)
  Iar noi, poporul bastinas, excludem pe Lupu de la guvernare.
  El e un agent KGB - tradator al acestui popor.
 • +4 (4)
  cu rosca am pierdut zeci de ani devenind tot mai agresivi si mai minusculi,acum se repeta acelas lucru,pentru unii electorala nu se mai termina .Dac am primi fonduri europene care sar investi direct in infrastructura economie ,invatamint si a. ar avea de cistigat tara,dar alesii moldovanilor zi de zi zeci de ani fac constructii politice si se tot trintesc pe la televizoare
 • -11 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ne adresam catre Mihai Ghimpu sa manifeste intelepciune politica
  si sa refuze demonstrativ de la orice posturi in Guvern si la orice alte
  conditii - numai pentru a salva vectorul european.
  Poporul bastinas va aprecia inalt un asa comportament de sacrificciu.
  • +2 (2)
   "sa refuze demonstrativ de la orice posturi in Guvern si la orice alte
   conditii - numai pentru a salva vectorul european" - cu orice conditii nu e vector european, e vector oligarhic. Procuror strain si judecatori ne corupti si Pl-ul voteaza guvernul chiar acum.
   • -8 (12)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Eu am spus: sacrificiu.
    Poporul va vedea cine se dezice de la privilegii personale
    in favoarea salvarii unei majoritati parlamentare pentru sustinerea
    vectorului european.
    Sigur, ca alde Plahotniuc si Lupu au alte scopuri, dar ele vor deveni absolut
    evidente - si atunci poporul nu-i va mai tolera - vor fi nevoiti sa fuga in Imperiul lui Putin (daca nu vom reusi sa-i arestam - dupa cum o merita...).
 • +4 (4)
  Nu mai ai mult pana ce vei ajunge la acel gest care lai aratat in Parlament. Vei cadea dar tare va fi dureros si pe totdeauna.
 • -9 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cu toata agentura proimperiala si ratacitii ne vom descurca
  pe parcurs.
  Acum e necesar sa nu admitem alegeri anticipate sau o contrarevolutie
  a fortelor reactionare.
  Sa fim gata cu totii pentru a da o riposta hotarita manevrelor acestor dusmani
  evidenti si mascati.
  • +3 (3)
   Planetin, eu tot mai mult ma gandesc ca "pericolul" care chipurile vine din partea extremistilor de stanga este cam ILUZORIU, pe cand trebusoarele (de miliarde!)facute nestingerit de centrist-statalistii de la guvernare sant FOARTE REALE!.
 • +2 (6)
  Pentru PLANETIN
  Alegerile anticipate nu mai pot fi evitate ! Iti place , nu iti place acest lucru se va intampla si este INEVITABIL!
  SALUTARI DIN ROMANIA !!
  • +2 (2)
   Salutari! Doar ca anticipatele nu vor schimba mare lucru: vor fi inlocuiti pd-rastii,comunistii si filatelistii cu dodoni si urinati.
   Ori hotii si tradatorii din prima oala,ori cei din a doua oala, e acelasi lucru.
   • 0 (0)
    NU CRED, Anyone !!
    Dar chiar daca s-ar intampla, lupta e totusi castigata moral. Si datorita fermitatii si tariei de caracter va aduna tot mai multi aderenti in jurul adevaului RONANIEI RE-INTREGITE IN UE.
    Asa ca nu te lasa impresionat de statuia de branza a numitului DODON cel Mare. Este un alt Kotovski cocotat pe spinarea unui magar.
  • -8 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   De alegeri anticipate au nevoie numai dusmanii de tipul lui Dodon,
   Greceanaia, Lupu, Voronin si acolitii lor.
 • 0 (2)
  Bine, am inteles.
  Sa va traiasca RSS MOLDOVENEASCA !!
  • -9 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   N-ai inteles - Lupu, Dodon, Greceanaia, Voronin, etc. vorbesc (si insista) "limba moldoveneasca".
   N-am facut lustratia - si acesti tipi se mentin la putere si in Parlament.
   Nu ne mai calca si D-ta pe rana...
 • +6 (10)
  Dute măî lungăule cu căp deşert şi te........ că nii greaţă de tine şi de toată gaşca voastră trădători de neam . Aţi distrus ţara şi viaţa cetăţenilor şi mai urli încă peste tot că eşti " mare patriot"
 • +4 (4)
  Dute măî lungăule cu cap deşert şi te........ că nii greaţă de tine şi de toată gaşca voastră trădători de neam . Aţi distrus ţara şi viaţa cetăţenilor şi mai urli încă peste tot că eşti " mare patriot"
 • +2 (2)
  Mamaliga-papusoi lupu-durac-bolsoi...Doi metri di cgb,cu creer de doi milimetri...Acest lupu a terminat scoala superioara de minciuni,fals numita<scoala superioara de partid>si are profesia de super-mincinos...Foarte urit se vede lupu de sub plohatniuk,cu dictionarul lui stati<ROMAN-MOLDOVENESC,dar asa vrea el,pentru asta este platit...Lupu merji la vindut cartofi, daca priceri la cintar...Cu cite o caldare de cartofi ati cumparat alegatorii,prostiti si umiliti...Si acum vreti sa duceti RM-molotov in uniunea<ucicudu i tri colodta>...PL nu este de acord...Si nici oamenii cu creer sanatos...
 • +1 (1)
  "pentru a-şi putea promova politica antistatală" - un voronizm clasic
 • +1 (1)
  era clar demult pentru ce era nevoie de teatrul cu "negocierile"?
  _________
  acum la toate emisiunile pe unde nu apareti ma refer la pldm si pd, stergeti pe jos cu pl...
  ranjind haotic la tot -asta este seriozitate???
  NU!
  coalitia asta voastra e ca panza de paiangen care nu are durabilitate oricand se poate rupe
 • +2 (2)
  Mai papagal prost, tu esti tradator "po suti" si toata cariera ta este rezultatul tradarii tale, indifirent pe cine ai tradat:coleg, subaltern sau sef , deacea nicidecum nu ma mira faptul tradarii in cazul "negocierilor".

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA