ora: 21:53, 13 feb 2014 2031 9 Autor: Ana Sîrbu

Lupu: Conducerea PDM nu a făcut presiuni asupra lui Guma


Lupu: Conducerea PDM nu a făcut presiuni asupra lui Guma
Marian Lupu, liderul PD
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Deputatul Valeriu Guma, condamnat în România, a anunțat astăzi, 13 februarie, că renunță la mandatul de deputat și părăsește Partidul Democrat. Inițiativa fostului deputat Valeriu Guma a fost o decizie personală și nu au existat presiuni din partea conducerii PDM. Declarația a fost făcută de către liderul PD, Marian Lupu, în cadrul emisiunii Fabrika, informează UNIMEDIA.

Totodată, Lupu a recunoscut că știa din luna decembrie a anului trecut despre faptul că Valeriu Guma va părăsi partidul.

„Decizia aparține lui Valeriu Guma. Vreau să spun că nu era o surpriză. Știam din decembrie despre acțiunile care urmează să le facă Guma. Am avut o întâlnire cu acesta în biroul meu. Am discutat despre problemele pe care le avea. Era o problemă personală, dar era și o problemă de partid, pentru că afecta și imaginea Partidului Democrat. Am apreciat inițiativa lui Guma”, a subliniat liderul PD.

Lupu a precizat că acțiunea lui Guma dovedește atașamentul și devotamentul acestuia față de PDM. „Nu a fost o presiune din partea conducerii PD, ci decizia lui Guma. Nu ia fost ușor. Faptul că a venit cu această inițiativă demonstrează că are un mare atașament și devotament față de PD”, a spus sursa.

Totodată, Marian Lupu a declarat că îi va fi dificil să găsească pe altcineva în locul lui Valeriu Guma. 

Comentarii (9)
 • -7 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Aici nu merge vorba de presiuni, dar de faptul ca raitingul partidului e la pamint, avind in spate asa oameni vestiti cu dosare pe numele lor.
  • +3 (3)
   POVESTEA SERII. Noapte bună!
  • +2 (4)
   Lupu-sluga ruseasca; un Tradator ca Filat cu Leanka.Atit. Cu asa pseudoconducatori,schimbari adevarate nu sint posibile. Cu astea, Rusia inaintea Moldovei intra in UE si NATO. Sa vedeti...
 • -1 (7)
  Legea e mai suprema decat asti doi metri zero barat in politica. Politia Internationala a facut presiuni asupra Plahoitului, asupra Gumei lipite pe toti stalpii din Romania, din Ucraina, Bulgaria etc.
 • +3 (3)
  Da da foarte intimplator sa demis 4 insi care au avut legaturi cu referendumul din gagauzia si guma intimplator in aceiasi sia dat demisia, da da suntem prosti si nu putem judeca.
 • +3 (3)
  sai spui mutului
 • +2 (2)
  "Totodată, Marian Lupu a declarat că îi va fi dificil să găsească pe altcineva în locul lui Valeriu Guma. "
  Marian Ilici, eu aş vrea putea în locul Gumei (în Parlament, desigur, că în România n-am paşaport - să se ducă el singur))))
 • +1 (1)
  Acum vine rindul lui Plahotniuc sa-l sacrificati.Banc. Maidegraba va sacrifica el pe voi toti.
 • 0 (0)
  Marian Ilici, cel mai potrivit în locul lui Guma este Senea Furdui,care chipurile face parte din PLDM,dar este cu voi. Oficializați acest individ și uitați de Guma.

  Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri