Lupu: Conducerea PDM nu a făcut presiuni asupra lui Guma

Deputatul Valeriu Guma, condamnat în România, a anunțat astăzi, 13 februarie, că renunță la mandatul de deputat și părăsește Partidul Democrat. Inițiativa fostului deputat Valeriu Guma a fost o decizie personală și nu au existat presiuni din partea conducerii PDM. Declarația a fost făcută de către liderul PD, Marian Lupu, în cadrul emisiunii Fabrika, informează UNIMEDIA.

Totodată, Lupu a recunoscut că știa din luna decembrie a anului trecut despre faptul că Valeriu Guma va părăsi partidul.

Lupu: Conducerea PDM nu a făcut presiuni asupra lui Guma
Marian Lupu, liderul PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Decizia aparține lui Valeriu Guma. Vreau să spun că nu era o surpriză. Știam din decembrie despre acțiunile care urmează să le facă Guma. Am avut o întâlnire cu acesta în biroul meu. Am discutat despre problemele pe care le avea. Era o problemă personală, dar era și o problemă de partid, pentru că afecta și imaginea Partidului Democrat. Am apreciat inițiativa lui Guma”, a subliniat liderul PD.

Lupu a precizat că acțiunea lui Guma dovedește atașamentul și devotamentul acestuia față de PDM. „Nu a fost o presiune din partea conducerii PD, ci decizia lui Guma. Nu ia fost ușor. Faptul că a venit cu această inițiativă demonstrează că are un mare atașament și devotament față de PD”, a spus sursa.

Pub

Totodată, Marian Lupu a declarat că îi va fi dificil să găsească pe altcineva în locul lui Valeriu Guma. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub