ora: 07:42, 26 feb 2013 5898
Autor: Cristina Buzovschi

Lupu aruncă cu pietre în grădina PLDM: Guvernul nu trebuia să se bazeze pe „Mister Nu-Sunt-Bani”


Lupu aruncă cu pietre în grădina PLDM: Guvernul nu trebuia să se bazeze pe „Mister Nu-Sunt-Bani”
Marian Lupu, lider al PDM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Guvernul Filat2 nu mai are nicio șansă de reabilitare pentru că s-a discreditat în totalmente”. Această constatare aparține președintelui Partidului Democrat, Marian Lupu, și a fost făcută în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău. Democratul a enumerat domeniile problematice din cadrul structurilor guvernamentale, evidențiind în mod special ministerele și instituțiile conduse de exponenții PLDM și în același timp menajând exponenții PD, transmite UNIMEDIA.

Guvernul care și-a pierdut credibilitatea în fața oamenilor. Cu ce se ocupa prim-ministrul, șeful FISC-ului, miniștrii care au dosare și au calitatea de bănuiți, indiferent din ca partid fac parte? Ce facem cu dezastru din educație, medicină, sănătate, cu furturi la achiziții publice, agricultură, vamă și FISC?”, a întrebat Lupu.

Acesta a menționat că miniștrii PLDM își asumau anumite decizii și nici măcar nu le treceau prin ședințele de Guvern. Marian Lupu a dat drept exemplu două domenii: educație și sănătate. „Așa numitele reforme promovate în educație nu a fost implementată prin proiecte de legi, nici măcar prin hotărâri de Guvern, ci prin ordine ale fostului ministru. Nimeni nu știa de ele. A început să iasă la iveală acest dezastru abia în toamna-iarna anului trecut. Același dezastru la Ministerul Sănătății, unde ministru a închis prin ordine spitale și centre de medici de familie. Nici măcar prin hotărâri de Guvern”, a subliniat democratul.

Întrebat de moderatoare dacă problema este doar în exponenții liberal-democraților, Lupu a spus că are niște reproșuri și pentru reprezentanții democraților. „Știți ce pretenții am eu față de dl Lazăr? Domnia sa, trebuia cu mult mai mare insistență să bată cu bâta pe mas ministrului de Finanțe și să-i spună că nu se poate de majorat taxa pe valoare adăugată la produsele agricole de la 8 la 20%. El a spus-o, s-a luptat, dar trebuia să lupte și mai tare. El nu trebuia să iasă din cabinetul premierului și a ministerului Finanțelor și să le spună: „Nu se poate de lichidat facilitățile fiscale pentru investițiile străine pentru că de ele depind locurile de muncă noi și salariile oamenilor”, a adăugat acesta.

Față de ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga, liderul PD are o singură obiecție. „A prezentat de mai multe ori proiecte se ciocneau la nivelul că nu avem bani, spre exemplu proiectul cu indexarea pensiilor. Bani sunt în țară. Doar că problema cea mare este cu corupția la vamă, corupția la FISC - aici este cea mai mare corupție”, a subliniat sursa citată și a revenit astfel la domeniul PLDM de activitate.

„Guvernul nu trebuie să se bazeze pe acest Mister „net”, în persoana ministrului de Finanțe, pentru că nu am bani. Dar ce faci dlui ministru ca să ai acești bani? Cum faci tu ca să ai aceste investiții? Acest Vicol de la FISC se ocupa cu trafic de influență și se ocupa cu înverzirea țării. Premierul are funcția să organizeze Cabinetul de Miniștri, dar ce a făcut el?”, a evidențiat Marian Lupu.

Președintele PD consideră că PLDM intenționează să-și mascheze problemele „creând o gaură neagră pe care se numește campanie electorală”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (8)
  Dar unde ati fost voi toti acesti 3 ani? Si de ce pina acum nu se spunea nimic de faradelegile pe care le-ati facut cu totii? Si sa va spun de ce ati tacut - cum zicea MOSUL ati avut fiecare "treuca" voastra...unul era contrabandist, altul raider,etc...si ca niste purcei ati furat tot pina ati intors si "treuca"....si ce fac purceii cind sunt inca infometati dar treuca e goala....corect - se uita la treuca vecinului....asta faceti voi acum...
  • +5 (7)
   Lupu (locomotiva electorală a PD) este pus pe cântar cu Plahotniuc – cel ce trage partidul în jos. Întrebarea rămâne dacă e suficientă greutatea lui Lupu pentru a contrabalansa efectul negativ adus de Plahotniuc? Or, Partidul Democrat nu a trecut niciodată printr-un scrutin electoral avându-l pe Plahotniuc în faţă. Acesta a aterizat în ultimele zile pe listele PD înainte de alegerile din noiembrie 2010. Urmează încă să vedem cât de mult alegătorul PD are încredere într-un PD cu Plahotniuc la conducere.
   • +4 (6)
    Lupu este frustrat că partidul pe care îl reprezintă, este, până la urmă, un partid mic. Asta se confirmă şi prin numărul mandatelor în Parlament, şi prin comportamentul Partidului Democrat. Un partid mic, aflat într-o coaliţie, atacă imaginea guvernării când aceasta este în ascensiune şi critică guvernarea când aceasta comite greşeli, desolidarizându-se de însăşi actul guvernării. Anul 2013 este unul important pentru Republica Moldova. Acest Guvern ar putea înregistra ceva final, ireversibil. Un succes definitiv. Pe parcursul acestui an atât partidele mici din alianţă, cât şi opoziţia, vor ataca dur guvernarea pentru a umbri unele probabile progrese. Nu e secret că oamenii asociază guvernarea cu un alt partid – PLDM. Atât eşecurile guvernării, cât şi succesele acesteia sunt atribuite PLDM. Tentaţia PD-ului va fi totdeauna mare, fiind la putere să atace guvernarea din care face, tehnic vorbind, parte. Este logic comportamentul lui Lupu şi, mai…
    • +3 (5)
     Marian Lupu are şi o chestie personala cu Filat. Motivul este explicabil dar penibil. Lupu avea un rating de invidiat în 2009. L-a moştenit din perioada în care era speakerul Parlamentului Comunist. Atunci, practic, nu avea concurenţă şi se ţinea bine merci la un rating de aproape 60%, din câte îmi amintesc. Filat acum nu are ratingul pe care Lupu l-a pierdut. Odată cu Alianţa, a apărut şi concurenţa. Încetul cu încetul, Lupu a cedat teritoriu, constant dar sigur. Filat a fost în permanentă ascensiune. Acum, după cum ne spun ultimele date ale Barometrului de Opinie Publică, ratingul lui Lupu oscilează în jur de 20%. E o pierdere enormă în doar trei ani. Lupu îl ţine vinovat pe Filat pentru aceasta. O viziune copilărească asupra situaţiei dar asta e. Lupu niciodată nu-l va susţine pe Filat şi va căuta orice ocazie să-l apostrofeze şi să-i accentueze greşele. Aici, o face cu o plăcere sinceră. Aici e personal. Aici are nevoie de susţinerea lui Plahotniuc.…
     • +4 (6)
      Marian Lupu devine asemenea lui Brejnev care, nici nu se gândea ce să mai spună. Lui Brejnev i se scria discursul şi tot ce trebuia să facă Brejnev era să iasă la tribună, să scoată foiţa şi să citească ce i s-a scris. Aşa se comportă Marian Lupu în ultimul timp. Doar că nu citeşte ci ţine minte. Devine tot mai vizibil cum rosteşte cuvinte repetate cu grijă. Cuvinte ce nu-i aparţin. Expune puncte de vedere ce nu-i sunt proprii, ci impuse, coordonate cu managerii de PR ai lui Plahotniuc. Asta, pe lângă multe altele, creează inconsistenţe în discursul lui Lupu. Accentele se schimbă de la o zi la alta. Marian Lupu devine tot mai inconsecvent.
      • +3 (5)
       Calmul de care dă dovadă primul ministru ca și întregul modul de comportament al liberal-democraților moldoveni vorbește despre faptul că în această confruntare politică, ei rămân a fi unicul partid care pune pe agenda sa interesul național al Republicii Moldova, implementarea agendei europene și asigurarea dezvoltării statului. Comportamentul liderului liberal-democrat pare a spune că problema Plahotniuc aparține mai mult Partidului Democrat din Moldova și Partidului Liberal, nefiind problema întregii alianțe de guvernare. Pentru a rezolva această problemă - păstrarea lui Vlad Plahotniuc în politică, Mihai Ghimpu și Marian Lupu ar trebui să se întâlnească.
       • +6 (8)
        Lupu este un impotent politic a carrui miscari ii sint coordonate de Plahotniuc! Vedem clar cum Lupu latra la comanda!!! La sedintele parlamentului Lupu intindea vremea ca sa nu reuseasca sa abordeze tema cu cautarea lui Plahotniuc de interpol, miscarile lui Lupu nu sint deloc gindite! PD este o adunatura de mafioti!
        • +5 (7)
         Trebuie sa fii bolnav psihic sa crezi in PD ca in viitorul tar cu PD-ul vine dictatura!!! Credeti ca partidul e "democrat"? Vine comanda de la Pl toti executa.
         • +5 (7)
          Vad ca Lupu deja are o mare experiente in LATRAT! Imi par astfel de slugi au ajuns sa ocupe posturi ca presedintele parlamentului. Insa sint sigur ca odata ce fa vi inchis Plahotniuc, aceste lep curve politice, nu vor avea nici o greutate, nici o valoare! RUSINE LUPU! JOS LUPU!
          • +5 (7)
           Uitindu-ma la Lupu ma intreb, oare cit de prost poate fi un om Nu vad in el altceva decit un ciine, care la comanda FAS hamai nebunul, ca mai apoi sa primeasca un os.
          • -9 (13)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Eu un singur lucru vad si asta il vede o tara intreaga ca PLDM-ul lui Filat este in colt si nu stie incotro sa se uite, au facut o greseala care acum sa rasfrins asupra lor, ce erau frustrati, acum in genere cu aceasta criza de imagine si credibilitate in care sint, sint disperati total......
          • -9 (13)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • -9 (13)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • -9 (13)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • +7 (7)
           PD au strins toți bandiții din Moldova, peste cine n-ai da, toți au interesul sa pună în buzunare !
           PLAHOTNIUC LUPU ȘI PD = MAFIA !!!
           .
           .
           .
           PLAHOTNIUC LUPU ȘI PD = MAFIA !!!
           .
           .
           .
           .
           PLAHOTNIUC LUPU ȘI PD = MAFIA !!!
          • +6 (8)
           Daca Filat isi da demisia atunci RM se transforma in S.R.L. Plahotniuc. Acest om lacom de putere nu stie de morala si bun simt, a acaparat PG, CNA, sistemul judecatoresc, institutii bancare, o buna parte din mass-media etc si continua in aceeasi maniera. Aceasta nu poate dura la nesfarsit, intr-un mod sau altul perioada Plahotniuc trebuie incheiata cit nu e tirziu si sper ca cetatenii RM constientizeaza faptul ca cel mai mare pericol pentru societate este Vlad Plahotniuc.
          • +5 (7)
           In ultimul foarte bine s-au sincronizat solicitarile lui Lupu, Ghimpu, Dodon, Godea de demisie a Guvernului care vor redictiona RM in alegeri anticipate.
           Se pare ca Plahotniuc demult pregateste acest scenariu ca nu in zadar in ultimele zile au iesit la rampa marionetele papusarului.
          • +4 (6)
           PLDM din totdeauna sa gindit mai intii de toate la binele cetatenilor.
           Vlad Filat impreua cu echipa PLDM a demonstrat tarii ca putem trai mai bine, ca putem munci la noi in tara, ca putem sa fim mindri ca suntem moldoveni.
           Dar avind asa colegi de alianta cum este :
           1.Plohatniuc
           a)Lupu
           b)Ghimpu
           nu poti crea nimik, nu poti face nimik bun pentru tara asta, deoarece persoana nr.1 controleaza totul, si toti lucreaza numai in folosul cestei persoane , adica in folosul lui Ploha, Plaha, Plohatniuc, Ulinici,Papusharul,benzincik,
           numitil cum vreti principalul este ca aceasta persoana este MAFIOTUL NR.1 IN MOLDOVA.
           El este cancerul tarii, el ne duce tara in izbeliste.
           Ajunge, cit sa-l mai rabdat, numai putem tacea si astepta pina vom fi vinduti la organe, si pusi la robie,
           trebuie sa ne unim si sa luptam imppotriva acestui criminal, sa scapam tara de criminali, hoti mincinosi.
          • +4 (6)
           Lupu mai bine s-ar uita in gradina sa, la ministerele PD-ului. Fara doar si poate…Buliga a transformat Ministerul Muncii si Protectiei Sociale intr-un instrument de distrugere a statului, nimicirii paturilor social vulnerabile ( 70 % din populatia tarii) si unul de promovatre a exodului din tara a celor, ce doresc sa supravetuiasca decent…
           “Politica” lui Buliga se bazeaza pe lucrarile “stiintifice” ale lui Guebels ( promotorul curatirii si purificarii genofonului german )….
          • +2 (4)
           În ultimele zile evenimentele decurg cu o rapiditate amețitoare, iar gravitatea lucrurilor care se petrec este una pe care mulți încă refuză să o înțeleagă. Dacă până nu demult în țară se petrecea un război rece, desfășurat prin culoare de partid, sedii ale reunirilor oligarhice sau instituții ale statului, acum războiul a devenit public și e unul extrem de sângeros.
          • +1 (3)
           Văd cum unii editorialiști chișinăuieni, care toată viața lor au fost cu fundul în nu știu câte luntri, cum încercă să ne convingă că dracul nu e atât de drac și că negrul e mai degrabă gri. Ei, cu o ostentație demnă mai degrabă de niște școlari naivi, încearcă să ne spună că struțo-cămila politico-mafiotă numită AIE mai poate exista și că modernizarea și reformarea Moldovei pot continua în acest format.
          • +1 (3)
           Cum pot continua, i-aș întreba eu, când vedem cum mafia lui Plahotniuc se developează pe zi ce trece și demonstrează toate predicțiile lui Sergiu Mocanu, precum și a altor oameni, care în ultimii ani au tot vorbit despre cât de periculos poate fi acest individ?
           Cum pot continua, când acest Plahotniuc nu știe de lege și nici de Dumnezeu și își cotonogește adversarii politici sau economici cu o cruzime demnă de prima jumătate a secolului trecut?
          • +2 (4)
           Poate acestor editorialiști li se par normale descinderile CNA-ului de la guvern sau interceptările telefonice ilegale, făcute publice ieri? Li se par oare normale declarațiile unui fruntaș CNA, care ne spune că are atâtea CD-uri cu înregistrări, că de le-ar asculta pe toate n-ar mai ajunge niciodată acasă?
           Este oare normal ca și telefoanele a sute, poate chiar mii de oameni simpli, care nu au făcut decât să se revolte împotriva mafiei, să fie ascultate în regim non stop?
          • +2 (4)
           vi se pare normal ca oamenilor să le mai fie frică să-și telefoneze mamele, soțiile sau prietenii, pentru că știu că cineva stă și-i ascultă?
           Vi se pare normal ca un partid aflat la guvernare, să fie șantajat în halul ăsta doar pentru a împiedica ducerea la bun sfârșit a luptei împotriva gangrenei acestea mafiote?
           Vreți să devenim cu toții captivii lui Plahotniuc?
           Bezmeticii ăștia încearcă să ne convingă că AIE-ul, cu Plahotniuc la cârma sa, e singura șansă pentru această țară.
          • +1 (3)
           Oare nu e de ajuns că l-am lăsat pe acest individ timp de 3 ani la guvernare și a ajuns atât de puternic încât statul ăsta a ajuns captivul său? Hai acuma să-l îndemnăm pe Filat să se împace iar cu Plahotniuc, iar ultimul să ne facă pe toți captivii săi și să ne șantajeze cum va vrea el?
           Cum Dumnezeu să faci integrare europeană în astfel de condiții, când nu mai există absolut niciun fel de reguli și Plahotniuc și armata sa, prin șantaj, pot controla pe oricine vor ei? Cum poți să te integrezi în circuitul economic european cu atacuri raider, firme fantomă, spălări de bani, monopoluri și justiție mafiotizată?
        • -7 (11)
         Comentariul a fost șters de redacție.
        • -8 (12)
         Comentariul a fost șters de redacție.
       • -7 (11)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        JOS GUVERNUL CORUPT;
        FILAT TRADATORUL RM !
        JOS GUVERNUL CORUPT;
        FILAT TRADATORUL RM !
        JOS GUVERNUL CORUPT;
        FILAT TRADATORUL RM !
        JOS GUVERNUL CORUPT;
       • -8 (12)
        Comentariul a fost șters de redacție.
    • -8 (12)
     Comentariul a fost șters de redacție.
 • +6 (8)
  E un chin pentru Lupu că trebuie să-l apere pe Plahotniuc, iar Plahotniuc tace şi se ascunde. Comodă situaţie doar pentru Plahotniuc şi pentru nimeni altcineva din PD. Întreg partidul este pus la bătaie de acelaşi Lupu. Când spune că se vrea distrugerea PD, uită că PD este într-un proces de autodistrugere din cauza strategiei pe care a adoptat-o. Fiecare ieşire a lui Marian Lupu în apărarea lui Plahotniuc acum, pusă alături de declaraţiile aceluiaşi Lupu din iulie 2009, este o piatră la gâtul acestuia ce-l trage în jos, împreuna cu tot partidul. Lupu conştientizează asta. Toţi membrii încep a înţelege că imaginea lui Plahotniuc afectează negativ întreg Partidul Democrat – şi pe Lupu, şi pe Lazăr, şi pe Răducanu, şi pe Corman şi pe mulţi alţi oameni, de fapt, buni din PD. Aceştia, după posibilitate, evită orice apariţie în public cu Plahotniuc, iar când nu pot refuza, o fac cu mare scârţ.
 • +4 (6)
  Oamenii simplu v-au dat o sansa, dar voi ati fost niste nesimtiti...uitativa ce diferenta intre oamenii - unii nu mai stiu ce sa faca cu banii si isi constuiesc castele cu 3-4 etaje din salarii de 4-5 mii, altii duc dorul la parinti, buneii, surori si frati care 'robesc' peste hotare...vin aici de sarbatori si cind vad ce se intimpla fug inapoi la robie...robia de acolo e mai dulce ca viata de aici...
 • +4 (4)
  Trista constatare , va compatimesc stimati conationali ...Dar totusi , vina e a noasta , nu avem cu cei schimva , dar daca si sunt nu stim sai pretuim , NE VINDEM CELOR CU GALOSI SI O STICLA DE VODKA (contrafacuta ) !!!

  Sunt cetățean activ
 • +5 (5)
  Lupule voi toţi sunteţi nişte mizerii nesimţite şi obraznice - bandiţi de drumul mare!
  Poporul o să găsească o metodă cum să vă taxeze bine şi simţitor.
  Skatine nesimţite!
  De fapt de la voi mă aşteptam la aşa ceva. Nu şi de la Ghimpu. Dar oamenii se schimbă - sălbătăcesc când dau de bani.
  Deci încă odată: SKATINE, iar AIE-ul vostru este o skotobază ca şi cea komunistă.
 • +3 (5)
  Nu stiu cu ce gandesc dragii nostri politicieni, dar situatia nu miroase a bine.
  Pentru mine, un simplu cetatean:
  PD - se asociaza cu mafioitul Plahotniuc cautat de Interpolul din Italia (cica pentru ca a aterizat intr-o zona din Rusia, ma intreb oare ce are Italia aici?) + Principiile si valorile cuiva
  PL - in care candva aveam incredere, se asociaza cu un partid de buzunar la picioarele iarasi a le lui Plahotniuc. De promisiuni au uitat, si mii teama ca ... nu, mai bine zis - vreau s-o sfarseasca ca PPCD pentru ca asta merita tradatorii.
  PLDM - imi provoaca asociatii cu Filat, Leanca, Merkel, integrare in UE. Da, nu sunt sfinti, dar in situatia data chiar nu consider ca avem vre-un partid mai bun.


  Sunt cetățean activ
  • +1 (5)
   in caz ca Lupu, oops, Plahotniuc provoaca anticipate,
   VOTEZ RAUL CEL MAI MIC -> PLDM


   Sunt cetățean activ
   • -5 (9)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • -5 (9)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • -5 (9)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • +1 (3)
       Nu urla zabală plahotnicească, nu te-ai săturat să-i speli oasele murdare ale lui Ploha? Mancurtule, te culci sub oligarh pentru doua parale chioare. Tara aceasta este sortita la un dezastru atit timp cit avem imbecili de-al de tine.
 • 0 (2)
  Corect < asa gandasc si eu dar si mult altii !!

  Sunt cetățean activ
  • -3 (7)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  GREAAAȚĂĂĂ
 • +3 (3)
  JOS MAFIOTSII !!!
  JOS JIGODIILE MINCIUNOASE !!!
  JOS CATSEII LUI PLOHISH !!!
 • +1 (3)
  Fratilor voua nu va pare ca miroase a anii 90 cind guvernul Sturza incepuse a redresa situatia, lingaii moscovei tip Rosca si compania au facut tot posibilul sa arunce tara cu vre-o 20ani inapoi. Pornisem o data cu pribalticii unde sintem noi acuma si unde-s pribalticii. Faceti si singur o analiza simpla. Odata si o data trebue sa ne determinam incotro?
 • +1 (1)
  Politicenii îs în război...
  Dar ce putem să facem noi?
  Câte-un picor în fund la toţi
  Să scăpăm ţara de hoţi,
  Să fim sănătoşi cu firea
  Şi să-nfăptuim UNIREA...
 • 0 (0)
  Nu ma mai intereseaza ce zic astia din alianta sau ceilalti din afara ei.Omu de rind vrea fapte, timpul vorbelor si promisiunelor a trecut.Cel putin dovezi sa vedem si sa auzim, gata cu acuzatiile si presupunerile!
  Cui bine are cind de sfada, tarii si poporului ii este greu, nu avem cind.
 • -1 (1)
  sunt de acord ca se fac jocuri si mai ales jocuri care le convin rusilor .din pacate nu a avut cine sa-i stapaneasca pe acesti crai din AIE , nu avem oameni de mare valoare care sa-i cheme si sa-i certe parinteste . Toti ar trebui sa aiba curajul si sa recunoaasca unde a gresit , nu e posibil ca unu sa fie recunoscut si dat afara pentru ca e bandit , iar altul sa se opuna si sa nu recunoasca nici in ruptul capului ca e responsabil de contrabanda si evaziune, nu e posibil ca atunci cand se deschide un dosar penal sa se spuna ca e razbunare .Atunci ce sa facem? Noi am avut incredere in voi , am urcat in caruta AIE iar voi ce faceti , o aruncati in aer ? Sunteti niste lasi si iresponsabili , daca credeti ca veti avea de castigat , gresiti amarnic .s-ar putea sa castige comunistii sau sa iasa la iveala o alta formatiune care va sti cel putin pentru inceput sa aleaga oameni onesti si patrioti ai neamului .vedeti , ca inca nu e prea tarziu , nu distrugeti si ultima speranta al oamenilor
 • +2 (4)
  Evident ca e vorba de o tradare a intereselor nationale.
  Lupu cu gasca lui sunt minati de Putin pentru a curma calea noastra spre Europa.
  Nu credeti demagogiei acestui KGB-ist.
  Jos miinile de pe Filat!
  Filat e locomotiva cursului european. Si punctum.
 • +2 (2)
  sa ne amintim ce era Lupu pe 7 aprilie ! si cum ne considera el pe noi atunci ! acum aste un lider de partid de 2 bani care cu chiu cu vai a luat 5% la alegeri ~! sper sa ramina o coada de sapa aruncata la gunoi !
 • +1 (1)
  Sa vedeti ca Plahotniuc a inceput sa-i trasneasca si pe cei din PD dar nu pentru a-si face imagine ci din siplul fapt ca unii din membrii PD au inteles in sfarsit cu cine au de furca. Lazar, Raducan si altii sunt acei care o sa cada sub bata lui Plahotnciu in curand si totul din cauza nesupunerii lor fata de "imperator". Diacov este calcat in picioare de Plahotniuc si desconsiderat. La fel si oamenii vechi ai PD-ului care de altfel nu sunt chiar atat de rai precum se invoca. Ei sunt jertfe a situatiei. Nu stiu de ce nu iese nimeni din PD sa povesteasca cum seful lor (nu Lupu) urla la dansii ca un dobitoc in plin sens a cuvantului cand opiniile celorlalti PD-isti intra in contradictie cu ideile sefului Ulinici ???
  Cat o sa mai indure PD-ul acest mizerabil in randurile sale. Inteleg ca este vorba de bani dar mai exista si demnitate si ar trebui sa o puie mai sus decat banii in acest caz. Stimati PDM-isti, luati-va in maine si rasculati-va, de altfel o sa pierdeti tot ce aveti !
 • 0 (2)
  Lau inlaturat pe criminalu de ploha si acum Lupu urla la comanda stapanului sau....precum si ghimpu si multi alti....va scarbeste lumea....nimeni nu mai merge la vot pentru voi...
 • +1 (1)
  Momente ca acestea arata adevarul care in timp de liniste se ascunde sub masa. Lupu spune despre Filat, Filat despre Lupu, Ghimpu despre toti, si asa noi stim cu ce se ocupa politicienii cand le este bine
 • 0 (0)
  UNIREA E SALVAREA. NIMENI DIN ACTUALII POLITICIENI NU MERITA SA SE AFLE LA PUTERE. TREBUIE SA PLECE TOTI. UNIREA, UNIREA, UNIREA. ACEASTA ESTE SOLUTIA.
 • -1 (1)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  Am privit si eu emisiunea de ieri la Pro TV.Lupu a facut doavada unui politician marginit total. Chiar daca joaca precum canta Plahotniuc, nu poti sa iesi la ecran sa indrugi caii verzi pe pereti. Stimate pilon al obscuritatii masculine de sub umbrela neagra a lui Plahotniuc, dar aceste reforme pe care le critici, n-au fost elaborate si aprobate de catre Alianta sub auspiciile UE, care ne-au dat bani cu conditia de a optimiza unele consumuri. Ia amintesteti, ce a facut Bucurestiul (Guvernul Boc) cu problema retributiilor pentru functionari, cu indemnizatiile pentru pensionari etc. Spune lumea, ca individul e economist de specialitate. Halal de asa specialist. Dupa emisiune, mi-am dat seama, ca din pacate Filat se va confrunta cu mari dificultati, si aceasta nu din cauza, ca il vor demite, ci pentru ca a fost, este si va fi nevoit sa activeze cot la cot cu acesti descreierati. Acesti au inceput deja campania electorala, la indicatia lui Plahotniuc.
 • +1 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   “Lupu aruncă cu pietre în grădina PLDM: Guvernul nu trebuia să se bazeze pe „Mister Nu-Sunt-Bani”
   ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   http://unimedia.info/stiri/lupu-arunca-cu-pietre-in-gradina-pldm-guvernul-nu-trebuia-sa-se-bazeze-pe-mister-nu-sunt-bani-57762.html
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   “”„Guvernul Filat2 nu mai are nicio șansă de reabilitare pentru că s-a discreditat în totalmente”.
   Această constatare aparține președintelui Partidului Democrat, Marian Lupu,””
   ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   http://unimedia.info/stiri/lupu-arunca-cu-pietre-in-gradina-pldm-guvernul-nu-trebuia-sa-se-bazeze-pe-mister-nu-sunt-bani-57762.html
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? “”Guvernul care și-a pierdut credibilitatea în fața oamenilor. Cu ce se ocupa prim-ministrul, șeful FISC-ului, miniștrii care au dosare și au calitatea de bănuiți, indiferent din ca partid fac parte? Ce facem cu dezastru din educație, medicină, sănătate, cu furturi la achiziții publice, agricultură, vamă și FISC?”, a întrebat Lupu.” ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/lupu-arunca-cu-pietre-in-gradina-pldm-guvernul-nu-trebuia-sa-se-bazeze-pe-mister-nu-sunt-bani-57762.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))&#8230;
 • 0 (0)
  Marsic,chiar ca esti Barsic. Daca macar in jumatate ar munci ceilalti ministri ca Dna BULIGA,ar trai lumea cu mult mai bine, "desteptule"!!!
 • 0 (0)
  Lupu mafiot ~!~~

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA