ora: 13:57, 23 apr 2017 5168
Autor: Redactia UNIMEDIA

Lupta cu zăpada, 23 aprilie: parțial deconectate de la energia electrică 244 de localități din 12 raioane


Lupta cu zăpada, 23 aprilie: parțial deconectate de la energia electrică 244 de localități din 12 raioane
Foto: DSE

Potrivit datelor operative, colectate de către celula de criză din cadrul Serviciului Excepționale, în această dimineață, la ora 06:00, mai rămâneau  parțial deconectate de la energia electrică 244 de localități din 12 raioane: UTA Găgăuzia (38), Ialoveni (7), Criuleni (1), Strășeni (1), Ștefan Vodă (1), Hâncești (3), Cantemir (46), Taraclia (28), Cimișlia (28), Leova (39), Căușeni (15), Anenii Noi (13), Cahul (24). 

La lucrările de restabilire sunt antrenate echipele specializate. Referitor la intervențiile de salvare și deblocare, în ultimele 24 de ore, în municipiul Chișinău, salvatorii, carabinierii și soldații Ministerului Apărării au acționat pentru deblocarea de crengi și copaci rupți în 105 curți ale blocurilor locative.

La aceste lucrări, au fost implicate peste o mie de persoane si sute de unități tehnice.

Mai mult, pe parcursul zilei de 22 aprilie s-au efectuat lucrări de curățare a albiei rîului Bîc de-a lungul străzii Albișoara pentru a face posibilă scurgerea apei. Celulele de criză republicană și municipală vor continua să lucreze în regim non-stop, pentru recepționarea apelurilor din partea cetățenilor și luarea deciziilor. Serviciile de urgență la care cetățenii sînt îndemnați să sune sînt 901 și 902.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +2 (4)
    Nu e de mirare ca Rep Molotova a pierdut lupta cu Transnistria, Rep Molotova nici macar lupta cu zapada nu o poate castiga. Rep Molotova = stat MAFIOT ratat falit esuat
  • -13 (13)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Мда Алеша, жаль что сейчас не советское время. Ты бы за такие высказывания хуярил на каком нибудь канале или лесоповале.... Добрый был Иосив Виссарионович что не добил всю фашисткую гадину в сороковые...

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA