(live/update) Dodon, despre petrecerea dată la Condrița: Nu văd nimic ilegal în asta

(update 18:34) Întrebat de interzicerea propagandei ruse, președintele a răspuns „că nu prosturile rusești sunt o problemă în Republica Moldova. De faptul că vectorul european este în scădere nu sunt vinovate posturile rusești. Problema e în guvernare”.

(live/update) Dodon, despre petrecerea dată la Condrița: Nu văd nimic ilegal în asta
(Foto: UNIMEDIA)

(update 18:06) Igor Dodon, despre faptul că evenimentul de familie organizat la Condrița a avut pază: "acest obiectiv (reședința de la Condrița) este sub pază de stat, veniți în orice zi, nu are nimic cu evenimentul organizat aici".

(update 17:46) Preşedintele țării afirmă că în weekend a avut loc o petrecere la vila Prezidențială de la Condrița în cinstea fiului său, însă nu vede nimic ilegal în asta.

(update 17:20) „Reparația Președinției va începe la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie. Turcia va contribui la renovarea clădirii prezidențiale, astfel, nu vor fi cheltuiți bani din bugetul de stat”, a menționat președintele țării.

(update 17:10) Șeful statului, despre referendumul anti-Chirtoacă: „Cu regret sau din fericire, Chirtoacă nu vrea să plece, dar acest plebiscit va avea loc cred sau la sfârșitul lunii octombrie, pe 29 sau pe 5 noiembrie”.

(17:00) Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în dialog cu presa. Evenimentul are loc la Reședința de Stat de la Condrița.

 

Pub

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI