(video) Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Curtea de Apel a respins recursul avocaților: „Dosarul este unul politic”

Primarul general suspendat din funcție Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Magistrații de la Curtea de Apel au respins astăzi, recursul avocaților și au menținut decizia instanței de fond.

(video) Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Curtea de Apel a respins recursul avocaților: „Dosarul este unul politic”
(Foto: UNIMEDIA)

Edilul suspendat susține că dosarul ar fi unul politic și că intenționează să meargă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

„Suntem în afara legii, urmează să ne adresăm la CEDO. Pe masa instanței lipseau materialele cauzei penale, iar din acest motiv cel puțin nu trebuia să se meargă pe prelungirea arestului la domiciliu. Dosarul este unul politic. Din momentul în care de patru luni se decide același lucru, denotă că deciziile sunt din timp pregătite, un fel de ne jucăm de-a justiția, a declarat Dorin Chirtoacă.

Pub

La rândul lui, procurorul de caz Dumitru Robu susține că decizia de a menține hotărârea instanței de fond a fost una absolut legală, iar pe data de 27 septembrie urmează să fie prezentate materialele din acest dosar.

UNIMEDIA amintește că la 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI