ora: 10:38, 15 iul 2014 8509

LIVE: Voronin susține o conferință de presă


LIVE: Voronin susține o conferință de presă
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, va susţine o conferinţă de presă. Evenimentul va avea loc la sediul PCRM, începând cu ora 11:00, relatează UNIMEDIA.

Tema conferinței de presă nu a fost anunțată. Cel mai probabil liderul PCRM va veni cu o reacție la declarațiile colegului de partid, Grigore Petrenco, de săptămâna trecută.
 
 
Urmăriți în direct conferința susținută de Vladimir Voronin, începând cu ora 11:00.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -4 (10)
  Vedea-l-as pe la Tribunalul de la Haga, cand n-o mai fi inamovibil, ca sa nu-l mai vedem in veci perpelindu-se in fata camerelor de luat vederi pe la cuferentii de presuri si gargare. Cred ca ar avea ceva taring.
 • +1 (1)
  NO ONE CARES! :D
 • +2 (4)
  ba...ce ma plictiseste omul asta...adorm cu tot cu alea doua cafele...
 • +4 (4)
  CUM POATE ACEST INDIVID FARA NICI UN PIC DE RUSINE SA SPUNA MINCIUNI ,8 ANI LA GUVERNARE,DE CE NU ATI REZOLVAT PROBLEMA TRANSNISTRIEI...CRED ,CA LOCUL LUI VORONA ESTE LA CIMITIR IMPREUNA CU TOT PARTIDUL DE MINCINOSI ...
  • Redacția UNIMEDIA vă reamintește, comentariile care contravin regulamentului de mai jos vor fi eliminate iar utilizatorii penalizați. Prima avertizare se limitează la ștergerea comentariului, în cazul în care user-ul dvs. conține un cuvînt neadecvat va fi șters și acesta. A doua penalizare va fi mai dură, în cazul în care nu veți respecta în continuare regulamentul veți fi blocați pentru o perioadă de 1 zi, 7 zile, 30 de zile sau blocați definitiv.
   Regulament:
   1. discriminează alte persoane pe baza de naţionalitate, rasă, etnie, religie, gen sau opţiune sexuală;
   2. incită la violenţă sau reprezintă atacuri la persoană, răbufniri sau reacţii necontrolate;
   3. reprezintă spam (conţin publicitate pentru profit; lipsite de sens/conţinut; sunt alcătuite doar dintr-un link/imagine; strict personale);
   4. sunt trimise în dublu (sau multiplu) exemplar;
   5. promovează un alt site în mod vădit;
   6. transformă forumul în monolog;
  • +5 (5)
   Redctia Unimedia.
   Ati auzit de dreptu la cuvant?
   Cand postati materiale cu voronin, voi la fel:
   1. ma descriminati aratand acest rasist.
   2. ma incitati la violenta.
   3. ii faceti publicitate.
   • 0 (0)
    Redactia Unimedia - ar fi cazul sa fiti toleranti fata de comentatorii care nu incalca deloc regulile BUNULUI SIMT
 • +2 (2)
  OAMENII PLECATI IN EUROPA LA MUNCA SE MINDRESC DE MUNCA CARE O FAC SI NU CRED CA SE VOR MAI INTOARCE IN TARA DE HOTI SI CORUPTI,DAR TU IMPREUNA CU FAMILIA TA SA FII BLESTEMAT PENTRU TOATE RELELE ADUSE MOLDOVEI.....
 • +2 (2)
  Komuniştii şi socialiştii sunt diversionişti-terorişti ai Hoardei Moscovite - KOLORADO. Ar fi oportun ca toate partidele pro-europene să se unească în mişcarea anti-kolorado "DIHLOFOS".
 • +2 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (3)
  aici a dato in bara ! a bagat si 2009 ca eveniment fara varsare de singe ! insa de fapt ce a fost in noaptea spre 8 aprilie ! a fost de fapt varsdare de singe !!! si sunt si victime ! pentru Voronin varsare de singe inseamna mii de victime iar cind mor 3 oameni asta e evitare de varsare !!! cine daca nu el a dar ordonanta sa ucida tinerii in piata mari iadunari nationale !!
 • +3 (3)
  eu cer ca minusarea sa nu ascunda comentariile ! asta in parerea mea si a sustinatorilor mei este impotriva normelor echidistante ! ridicati bariera la -50 ! si apropo Unimedia permite acaunturi BOTI !! care sunt create doar pentru minusare !!!e limpede ca trebue sa reformati aceasta procedura

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA