(live) Reacția MedicalPark la informațiile apărute în investigația Rise

(ora 14:00) Reprezentanții Medical Park resping acuzațiile din investigația Rise Moldova: „Bani din caritate”. Aceștia menționează că au invitat jurnaliștii pentru a-și prezenta poziția și pentru a liniști pacienții săi. 

„Am organizat această conferință nu din cauza imaginii instituției. Acum avem internați pacienți din Moldova care sunt sub tratament, cu boli grave. Acești pacienți au rude în Moldova care se pot îngrijora de informațiile apărute. Astfel, avem un mesaj către pacienții noștri: Nu vă neliniștiți. Acuzațiile sunt nefondate!”, a menționat directorul pe Marketing al MedicalPark, Murat Ercan. 

Foto: UNIMEDIA

UNIMEDIA transmite live și pe pagina de facebook


(ora 13:00) Medicul care s-a ocupat de cazul fiicei Veronicăi Cibotari prezintă detalii.

(ora 12:00) UNIMEDIA va reveni în scurt timp cu transmisiunea live.

(ora 11:45)Reprezentanții spitalului MedicalPark din Turcia susțin o conferință de presă în cadrul căreia își vor prezenta poziția față de informațiile prezentate în investigația Rise.

Amintim că RISE Moldova a publicat o investigație despre escrocheriile cu bani din donații, în care este vizat portalul caritate.md. 

"Identifică minori grav bolnavi, le fac publică povestea și adună sume impunătoare de bani din donațiile oamenilor. Ulterior, beneficiarii sunt direcționați la un spital din Turcia, unde medicii simulează efectuarea intervențiilor chirurgicale", scrie rise.md.

Sventlana Sainsus, cofondatoarea caritate.md, a spus că i s-ar fi cerut bani pentru ca articolul să nu fie publicat. "Apropo, n-am eu 20.000 pt voi! da, mi s-a propus să achit să nu iasă reportajul ! Pt ce? nu sunt vinovată cu nimic și am fost ponegrită fără nici o dovadă", a scris Svetlana Sainsus.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.