ora: 17:44, 08 apr 2015 4431

LIVE: Guvernul Gaburici își asumă responsabilitatea pentru adoptarea legii bugetului și politicii bugetar-fiscale


LIVE: Guvernul Gaburici își asumă responsabilitatea pentru adoptarea legii bugetului și politicii bugetar-fiscale
Foto: UNIMEDIA/ Igor Rotari

Guvernul își va asuma astăzi, 8 aprilie, responsabilitatea față de Parlament, asupra proiectelor ce vizează bugetul și politica bugetar-fiscală pentru acest an, informează UNIMEDIA.

Patru proiecte în acest senst figurează pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de astăzi a Executivului. Documentele au fost înaintate de Ministerul Finanțelor.

Modificările la legi vor intra în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial, fără a mai fi dezbătute de Parlament.

UNIMEDIA precizează că nu este pentru prima dată când un Guvern își asumă responsabilitatea asupra unor legi în fața Parlamentului. Pentru prima dată a recurs la acest gest Guvernul Filat în august 2011. Și Guvernul condus de Iurie Leancă și-a asumat responsabilitatea în fața Parlamentului asupra mai multor legi.

Ședința Guvernului LIVE.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +11 (17)
  Era si de asteptat, cineva trebuie sa si asume responsabilitate amai ales cind avem o gaura mare in buget pentru care trebuie sa-i multumim lui dodon ca a cersit embargouri pentru RM ca sa pedepseasca Pro Europenii d ela Chisinau, dar nu si-a data seama ca lasa un stat intreg in deriva.
  • -10 (14)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Încă un filo-troll. Puneți-l în listă.
   • +11 (13)
    Legea Bugetului este una din principalele legi care trebuiesc a fi adoptate si pacat daca s-ar taragana prea mult. Asa practici se mai intilnesc in UE si este ceva absolut democratic si corect.
    • -10 (14)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Si cine taraganeaza acest lucru? Guvernul a fost investit la 18 februarie,acus se implinesc doua luni de zile.
     Iar aceasta lege,pe care si singur o numesti printre cele mai importante,trebuie sa fie adoptata in Parlament,care este organul legislativ al statului.Probabil ca sunt temeri ca nu ar fi votat in Parlament,in aceasta formula.
   • +10 (10)
    El are aici foarte mare dreptate,dece nu se ia si asta in consideratie ca dupa ce bidon sa dus la putler neam trezit cu embargouri de la care au avut de suferit foarte multi.
  • +10 (10)
   Dupa ce dodon e venit cu embargouri,guvernul isi asuma responsabilitatea,bravo dle Gaburici.
  • +7 (7)
   Daca face ceva ii rau daca nu face tot e rau,cine sa va inteleaga pe voi Moldoveni,acest proect daca ajunge in parlament acolo o sa fie un sou foarte mare si no sa fie votat inca citeva lui,sa ca mai bine sa fie cum zice omu.
 • -12 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Guvern își asumă responsabilitatea, si cu ce risca :)))) in cel mai rau caz i-mi dau demisia :)))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA