(video) Adrian Candu, despre denunțul pe care PAS la depus împotriva lui Plahotniuc: „Sunt nevoit să comentez fantasme și povești”

Speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a comentat inițiativa Partidului Acțiune și Solidaritate care a mers astăzi la Procuratura Generală și a depus un denunț penal împotriva liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

(video) Adrian Candu, despre denunțul pe care PAS la depus împotriva lui Plahotniuc: „Sunt nevoit să comentez fantasme și povești”
(Foto: UNIMEDIA)

Candu califică gestul PAS drept unul făcut din „lipsă inițiativă și de propuneri bune”. Mai mult, Președintele Parlamentului mai afirmă că în această „confruntare politică”, PAS nu ar fi trebuit să implice Procuratura Generală.

„E regretabil că sunt nevoit să comentez fantasme și povești. Am impresia că unii sunt lipsiți de inițiativă și propuneri bune, și vin atunci cu tot felul de propuneri care nu sunt realiste de loc. Dar cel mai periculos este că în lipsă de imaginație, implici în luptă politică, instituțiile statului. În cazul de față implici Procuratura pentru a avea o confruntare politică și te etala prin propunere.

Pub

De aceea este regretabil că o instituție a statului este implicată în confruntare politică și ete regretabil că PAS sunt lipsiți de alte propuneri bune pentru cetățeni”, a declarat Candu în cadrul declarației de presă de după ședința Parlamentului.

UNIMEDIA amintește că Partidul Acțiune și Solidaritate a depus un denunț la Procuratura Generală împotriva lui Vladimir Plahotniuc, liderul Partidului Democrat, pentru uzurparea puterii în stat. PAS acuză că Vlad Plahotniuc ar controla toate instituțiile statului, iar deciziile politice s-ar lua tot la comanda liderului PDM.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI