(video) Valeriu Munteanu l-a provocat la dezbateri electorale pe candidatul Platformei DA, Andrei Năstase: „Dacă el se simte mai confortabil la Jurnal TV, eu accept să vin acolo”

Candidatul PL la funcția de primar general al mun. Chișinău Valeriu Munteanu l-a provocat la dezbateri electorale pe candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. Declarația a fost făcută de liberal în cadrul unei conferințe de presă în care a fost invitat și Năstase, încă nu a fost prezent.

Foto: UNIMEDIA

„Îi mai dau o şansă domnului Năstase şi dacă el se simte mai confortabil la Jurnal TV, eu accept să vin acolo. Şi dacă cel mai bine se simte atunci când moderează Vasile Năstase, tot sunt gata să vin”, a menționat Valeriu Munteanu, candidatul liberalilor la funcția de edil al capitalei.

În acest sens, Munteanu a mai adăugat precum că evitarea lui Năstase de a apărea la dezbateri electorale alături de liberal este o frică.

Calific refuzul dlui Năstase ca o frică, ca o teamă. L-am invitat să vorbim fără suflori, să vedem cine cunoaşte bucătăria Primăriei şi cine nu”, concluzionează Valeriu Munteanu în cadrul conferinței.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.