(video) Conferința candidatului Partidului „Șor” la funcția de primar al municipiului Bălți: Dați-i o șansă orașului de a renaște

Candidatul Partidului „Șor” la funcția de primar al municipiului Bălți, Pavel Verejan, a susținut o conferință de presă cu tema „Soarta municipiului Bălți este în mâinile bălțenilor. Mandatul dumneavoastră de încredere – garanția nostră de îndeplinire a promisiunilor”.

Foto: Partidul Shor

Alături de Verejan a venit și liderul formațiunii. „Bălțiul și-a pierdut aura de altă dată din cauza unor administratori care au transformat problemele reale în bătălii politice, a declarat Ilan Șor referindu-se la unul din subiectele care au făcut de rușine capitala de Nord în ultimii ani – evacuarea deșeurilor. „Bălțiul s-a transformat într-un oraș în care chiar și problema elementară de depozitare a deșeurilor este subiectul unor bătălii politice crunte”, a menționat liderul Partidului ȘOR”, scrie într-un comunicat al formațiunii. 

„Închipuiți-vă că începând cu 21 mai veți auzi doar știri despre reparația tuturor drumurilor și trotuarelor, instalarea sistemelor de iluminat moderne, deschiderea de terenuri pentru copii, amenajarea parcurilor și curților”, a mai spus primarul de Orhei, citat de aceeași sursă.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.