(video/update) Partidul Democrat și-a anunțat poziția referitor la alegerile locale din Chișinău: Nu vom susține PL și PSRM

(update 11:51) Partidul Democrat afirmă că din cauza faptului că partidele pro-europene nu au negociat un candidat comun la alegerile locale din Chișinău din 20 mai curent, nu vor susține public niciun candidat, însă a declarat că nu va susține candidatul Partidului Liberal și Partidului Socialiștilor pentru că de mai mulți ani există un confict în Consiliul Municipal Chișinău, lucru care împiedică dezvoltarea capitalei. De aceea au făcut și un apel către chișinăuienii să nu-i voteze pe candidații PL și PSRM.

Foto: UNIMEDIA

Totodată PD afirmă că nu va susține public niciun candidat și îndeamnă chișinăuienii să iasă la vot și-și dea votul pentru un candidat pe care-l consideră potrivit la șefia primăriei Chișinău. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari. 

(ora 11:45) Briefingul săptămânal de presă al Partidului Democrat din Moldova. UNIMEDIA transmite  evenimentul.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.