ora: 15:49, 01 feb 2014 6430
Autor: Cristina Buzovschi

Liderul PLDM: Liberalii s-au transformat în trompetiști ai PCRM


Liderul PLDM: Liberalii s-au transformat în trompetiști ai PCRM
Vlad Filat, președintele PLDM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat, s-a arătat nemulțumit că liberalii au cerut din nou demisia ministrului Educației, Maia Sandu. Cu această ocazie, liderul PLDM nu a ezitat să critice acțiunile Liberalilor, în special ale lui Mihai Ghimpu, notează UNIMEDIA.
 
„Noi vom duce toate bătăliile necesare pentru ca reforma în educație să aibă și finalitatea necesară, nu doar începuturi. Cei care susțin copiatul sau lipsa eficienței în sistemul educațional. Cei care îi solicită demisia ministrului Maia Sandu parcă sunt niște trompetiști ai Partidului Comuniștilor”, a declarat Vlad Filat în cadrul emisiunii „Loc de dialog” de la postul național de radio.

Potrivit lui, prin aceste acțiuni, Partidul Liberal ar face jocul comuniștilor. „Eu am avut așteptări mai mari de la liberali. Trebuie să recunosc, față de dl Ghimpu nu am avut prea mari așteptări, asta este felul lui de a fi. Eu sunt extrem de supărat pe aceste abordări primitive ale acelor alături de care am și guvernat o perioadă de timp. Lipsa lor demonstrează de ce noi acum reușim să guvernăm cu mai puțin scandal”, a adăugat sursa.
 
UNIMEDIA reamintește că ieri, 31 ianuarie, deputații Valeriu Munteanu și Mihai Ghimpu au ieșit în fața presei pentru a cere demisia ministrului Maia Sandu, pe motiv că aceasta execută comanda politică a PLDM-ului și a încălcat Legea cu privire la protecția datelor cu caracter personal. 
 
În apărarea ministrului au sărit reprezentanții PLDM și prim-ministrul Iurie Leancă. Ultimul a încurajat-o să-și continue activitatea în aceeași manieră.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -13 (49)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Un hot ca Filatovici nu are autoritatea morala sa critice pe cel ce scoate in evidenta o faradelege,daca comunisti declara ca nu o mai vrea pe ministresa inseamna ca are imunitate in fara legii ??
  • +12 (44)
   Oadata aflati in opozitie eii nu mai au ginduri de prosperare a tarii dar sunt preocupati cu invidiia si acapararea puetrii. Odata ce nu se pot ridica la nivelul celor de PLDM nu au decit sa critice activitatea acestora

   Sunt cetățean activ
   • +12 (44)
    Este foarte clar ca liberalii, pentru a mai fura putin, sunt gata chiar si la o eventuala alianta cu comunistii!
    In Consiliul Municipal Chisianu, aceasta alianta este demult activa si au prejudiciat bugetul municipal cu milioane de lei.
    • +12 (38)
     Si, dupa parerea lui Ghimpu, ceea ce a avut loc in Padurea Domneasca, nu a fost o faradelege?! De ce atunci nu a organizat un briefind, princ are sa ceara ca cei ce sunt implicati sa fie trasi la raspundere?! Sau v-a cumparat Plahotniuc, d-le Ghimpu?!
     • +7 (41)
      Daca esti criticat, inseamna ca esti pe calea cea dreapta. Iar daca esti criticat de catre Mihai Ghimpu, trebuie sa fii sigur ca esti corect si sa mergi cu toata increderea inainte, pentru ca esti pe calea cea dreapta!
      In aceasta postura este acum Maia Sandu si eu personal sunt PENTRU ca dinsa sa continue ceea ce a inceput.
      Da, le este mai greu elevilor, dar trebuie sa puie mina pe carte!
      • +12 (40)
       Clar este una, Maia Sandu trebuie sa duca la bun sfarsit tot ceea ce a inceput si ma bucur ca are toata sustinerea PLDM-ului, pentru ca, ca sa duci la bun sfarsit un sir reforme atit de bune, trebuie sa fii foarte curajos si sa ai sustinere puternica!
       • +9 (35)
        Mda, aici multe nu ai ce spune,Ghimpu mereu va vorbi, fa iesi cu declaratii prostesti, in situatia asta nu poti scimba nimic, e boala!
        • -10 (10)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         http://igp.gov.md/ro/comunicare/stiri/politia-descoperit-dublul-omor-hagimus
         • +5 (11)
          Cei care pricep, cit de cit, in arta guvernarii, care cunosc cit de greu poate fi dezvoltat un stat, fiti siguri, spun ca PLDM a facut destul de multe lucruri frumoase pentru Republica Moldova.
      • +3 (9)
       Filat are dreptate, dar, asta e. Mihai Ghimpu moare ca politician in ochii sustinatorilor lui!
       L-am votat si eu la alegerile precedente, insa, Ghimpu nu mai vede votul meu, ca pe propriile urechi!
       • +2 (2)
        te-am auzit de mai multe ori spunand aceste lucruri , sub diferite nume. Nimeni nu te ia in serios . Esti un verde-socialist , atata poti , atata faci.
   • +10 (46)
    Ghimpu este un animal, un ras, un gamaseak, un prezervativ, un sioban!
    • -7 (43)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     animale sinteti voi,scursurile si gunoaiele bolsevice,Acei care imblati cu ziua la prasit iar seara beti pina va cicati in pantaloni; apoi cind au venit bosecii rusi v-au facut nacialnici si ati distrus neamul nostru. Mai sinteti pina azi la putere,dar timpul vostru a trecut. Cacatul genetic,cacat ramine
     • 0 (4)
      PLDMeul are bani , are de unde sa plateasca comentarii trubate. O furat si mai fura. Cei care-s pentru tara cum este Ghimpu tot timpul nu-s sutinuti caci calai sint multi mai ales si sint care ne doresc raul si din exterior
    • +18 (24)
     Un comentariu strict bolsevic, numai lor ii da asa ceva in cap.
    • -9 (15)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     adevaratele animale sint cele care te platesc sa bagi comentarii de doi bani pe acest forum! Cine esti tu? Esti un limbric ordinar care isi proslaveste "patria" lui! Ca si toata turma asta de oite bolshevist-pldmiste, de altfel...
     -
     Cat despre Maia Sandu: daca face reforme in educatie, reforme sa faca, insa nu inteleg cu ce scop colecteaza ei acele date, atit de insistent, si totodata incalcind legea?!! Inseamna ca e vorba de un proiect important, dar ascuns de ochii lumii, si nu e doar o eroare comisa din neatentie si observata de oponentii politici.
     -
     Culmea obrazniciei ca nimeni din responsabili nici nu intentioneaza sa ofere o explicatie sau niste scuze de rigoare. Improscand cu noroi in Ghimpu, nu veti fi mai curati, "domnilor" PLDM-sti!!!
     • +8 (10)
      De fapt, este un proiect din partea Uniunii Europene, care presupune colectarea datelor in format electronic, ca cei d ela minister sa poata monitoriza mult mai rapid si mult mai sigur situatia in diferite scoli.
      Daca inainte, directorii scolilor puteau "umfla" numarul elevilor, ca sa-si mentina scoala, acum nu mai pot face acest lucru, pentru ca pot fi verificati foarte simplu.
      In ceea ce tine de "curatul" Ghimpu, nu sunt de acord cu tine. Mihai Ghimpu are un ceas de 3 000 euro, imi spui si mie, de unde? Mihai Ghimpu are un apartament de 180 000 euro, imi spui si mie de unde? O vila de 300 000 euro, imi spui si mie de unde?
      De ce Mihai Ghimpu nu a aruncat aceste acuzatii la adresa Ministerului Educatiei cu citiva ani in urma, pentru ca viceministra era membra PL?
      De ce Mihai Ghimpu nu a fost atit de insistent in cazul Padurea Domneasca, pentru ca erau implicati si membri PL? De ce Ghimpu il ataca numai pe Filat, pentu ca s-a vindut lui Plahotniuc?!
      • 0 (4)
       apreciez incercarea ta de a-mi raspunde mai civilizat, insa pina la urma tot despre paduche imi vorbesti, desi intrebarea era despre broasca (cunosti bancul, sper)! Urmand logica ta, eu acum ar trebui sa scriu despre "curatenia" lui Filat!:)
       Nu vad sensu sa comentez "meritele" lui Filat & company, cand are atatia suporteri pe acest forum, care sint atit de expresivi referitor la adevarata lui natura...
       • +2 (4)
        Boghen, incearca sa raspunzi la intrebarile adresate mai sus. Daca aduci argumente concrete, putem sa stam de vorba, dar asa, nu vad rostul. Cind este vorba sa arunci acuzatii nefondate, esti primul, iar cind este vorba sa probezi cele spuse, fugi...
        • -1 (3)
         la intrebarile tale o sa raspund eu foarte scurt.INAINTE DE A CALCULA AVEREA LUI GHIMPU....A CALCULATO SI PE A LUI FILAT?SIGUR CA NU AI CALCULAT,PENTRU CA AVEREA LUI GHIMPU E USOR DE CALCULAT ,CA E LA VEDERE,SI MULT MAI MICA FATA DE AVERILE ALTOR INSI.ca sa faceti experiment....incercati sa comparati averea lui ghimpu si cea a lui filat,care avere va fi mai usor de calculat?
         asa ca "oameni buni" o fi 3+3=6 da 3*3=9....diferenta e cine adauga si cine inmulteste.
     • -9 (11)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      http://bit.ly/1fzWCU6
    • -1 (3)
     oare toti verzii sunt atat de destepti ca si tine . Vad ca te pricepi la prezervative , probabil ca va instruit seful , la comanda lui sa vi le imbracati pe cap si sa le scoateti cand va spun eu .
   • +7 (39)
    Noi suntem Moldova si Romania e Romania. dl Ghimpu, va rog din suflet nu ne mai bagati Romania asta pe gat, Moldova este o tara frumoasa si cu oameni foarte buni la suflet. Eu nu vreau sa fiu condus de Romani pentru ca Romania asta nu e natie, asta e profesie.
    • -8 (40)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     "profesie"sinteti voi golanimea bolsevika,acei care ling anusul la rusi.
    • -8 (32)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Daca invatai la scoala, stieai, ca capitala Principatelor Moldovei a fost Suceava, mai tarziu Iasi. Si St. cel Mare e ingropat in Suceava, in inima Moldovei.
    • +1 (1)
     Ca am trimis-o sa invete istoria, de atat ati sters comentariu?
   • +12 (42)
    Pai Ghimpu este un prost si vrea ca toti sa fim prosti,dar nu cred sa i se primeasca :).
   • -12 (44)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    nu e vorba de copiat,sau de reforme asa cum ar vrea sa interpreteze aici Filat.
    Filat si Lupu,voi n-a sa furati alegerile macar sa va desfaceti in zece. Asa partide artificiale ca a voastre pot ramine la putere numai prin fraudarea alegerilor si ei au inceput pregatirile. Ghimpu le scoate la iveala planurile lor mirsave.Bravo PL. Pl-unicul partid al poporului.(nu sint membru al PL;dar e foarte clar,cine vrea sa inteleaga)
    Trompetisti ai ocupantilor sinteti voi: Filat,Leanka,Lupu,Dodon,Roska,Mokanu,Hadirca...
    • +13 (39)
     De ce Ghimpu tace despre Padurea Domneasca?! De ce Ghimpu a tacut despre asta, cind era membra PL viceminstru al educatiei?
    • +6 (36)
     De ce dar Chirtoaca a purtat panglica ocupantilor la piept? Ce e cu fatarnicia asta?
     De ce nu l-a dus capul (sau n-a dorit) ca sa nu-l vedem pe Rogozin in PMAN cantand "deni pobedi"?
     Astia din PL sunt niste farisei,care au distrus (ca si Rosca)ideia nationala,dar n-au uitat sa-si umple buzunarele proprii...
    • +8 (36)
     Acum nu e vorba de copiat,dar anterior a fost si despre asta.N-am uitat cum Ghimpu era contra metodelor noi de la BAC si dorea sa ramana totul pe vechi,adica sa se copie (sa se fure)in continuare.
     Pasarea pre limba ei piere...
     • +4 (12)
      Am auzit cum a invata Ghimpu la facultate (adica cum nu a invatat). Ca in total, cu concedii academice a facut juridica vreo 10 ani, pe urma profii s-au saturat de el, si i-au dat diploma, numai sa nu-l mai vada, scheunand pe la facultate. Acum, de e "jurist"!!! :))))))

      Sunt cetățean activ
      • +3 (7)
       Off... Doamne fereste-ne de asemenea juristi. Ghimpu, prin viceministra educatiei, care era din partea PL-ului, facea bani buni la BAC, marind notele elevilor.
       Credeam ca-i prost, dar cinstit, dar s-a dovedit a fi doar prost...
    • +8 (30)
     Iata-l aici pe Chirtoaca cu panglica ocupantilor la piept:
     http://bit.ly/1bHfQTE
     Iar aici il vezi pe aparatorul suveranitatii R.Moldova - Ghimpu,care spune ca nu ne vom uni niciodata cu Romania:
     http://bit.ly/1elv19w
    • +12 (24)
     Iata ca si PL-istii au navalit cu multe conturi.Care-i deosebirea intre ei si ceilalti troli?
  • +12 (36)
   in evidenta o faradelege...
   Faradelege a fost si a ramas *Padurea Domneasca*
   D-ul Filat nu a fost implicat si nici PLDM ,in rest sunt vorbe goale pentru
   alegatorii care nu mai sunt de partea lui M.Ghimpu ...?
   • +15 (41)
    Intr-adevar, de ce Ghimpu nu cere ca cei implicati in cazul din Padurea Domneasca sa fie trasi la raspundere(a fost impuscat un om, asta-i destul de serios), pentru ca erau si colegi de-ai sai acolo?!
    De ce Mihai Ghimpu nu a aruncat aceste acuzatii la adresa Ministerului Educatiei atunci cind viceministra educatiei era membra PL?!
    Cunosc bine faptul ca Mihai Ghimpu stringea bani si, prin intermediul viceministrei sale, ridica notele copiilor la BAC!
    Il ataca pe Filat si pe cei din PLDM, pentru ca sunt puternici si pentru ca i-au ”taiat paiokul”.
    • -16 (42)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Он атаковал Филата, так как он шестерка Плахи. Два мафиозника Филя и Плаха борются . каждый из них хочет украсть как можно больший кусок .
     • +13 (39)
      Prin ce vezi tu ca Filat e mafiot? Prin faptul ca-i da o replica buna lui Ghimpu?
  • -15 (37)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Филат, народ с тобой ! Только с тобой мы сможем войти в Европу ! Только с тобой, Филат, мы победим сэрэчию !!! Браво, Филат
   • +5 (5)
    Cэрэчию победим не только с Филатом.Сэрэчию победим лишь тогда,когда,действительно не будем списывать на экзаменах,когда в ВУЗы будут попадать действительно умные,а этих ВУЗов будет в 10 раз меньше.Когда высшее образование будет действительно высшим.Studii superoioare sa aiba numai superoiorii.Эти люди дальше и будут продвигать нашу экономику.Если спросить формулу воды наших парламентариев,боюсь половина не ответит.
 • -14 (42)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Da filat sa se gandeasca cand o pupa de anjelika ca pupa pe su*a jumate de MAI al RM... hahaha... maladets filea... sa te mai uiti in oglinda sa nu-ti iasa vreun herpes.... hahaha...
  • +9 (35)
   Vad ca te intereseaza mult viata personala a lui Filat, poate cunosti si de cite ori pe zi merge la WC, ce maninca, cu cine vorbeste, cum vorbeste?
   Oameni buni, cautati-va de treaba. E viata personala a lui Filat si a Angelei si povestile aberante nu-si au locul aici.
 • +11 (43)
  Nu vreau sa laud PLDM ca nu sunt si ei foarte buni dar cel putin are o directiva clara si vreau sa spun ca se simte acest lucru.. Eu am fost membru a PL de la 18 ani si vreau sa va spun ca dl Ghimpu este un om bun cu suflet mare doar ca un pic este prostut si naiv pe linga toate. Pacat!!! Sper ca o sa se ajunca la o intelegere omeneasca si sa mearga impreuna cu PLDM si sa mentina cursul european al RM. Un weekend placut.
 • -12 (40)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Блядь .. более циничного лжеца чем Филата еще надо поискать .. только Лупу по цинизму с ним может сравнить ..
 • +9 (37)
  Multi il cred pe Ghimpu prost, dar cinstit. Este o ipoteza gresita, pentru ca realitatea confirma contrariul, Mihai Ghimpu este departe de a fi cinstit. Detine 34% din actiunile companiei Eurosim SRL, o companie destul de marisoara, cu profit de miliarde de lei. Prea-Cinstitul Mihai Ghimpu mai poarta pe mana un ceas „Raymond Well Don Giovanni”, evaluat cam la 3 000 de euro. Tot Mihai Ghimpu este cel ce a transformat PL-ul intr-un SRL de familie. Si-a angajat nepotii, Corneliu Ghimpu si Dorin Chirtoaca, unul vice-presedinte la VictoriaBank(Banca lui Vlad Plahotniuc) si, respectiv, unul primar al capitalei. Mama lui Dorin Chirtoaca este economista la VictoriaBank(Banca lui Vlad Plahotniuc), Cumatrul lui Ghimpu, Salaru, care a fost ministru al Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor o perioada destul de lunga. Verisorul deputatului PL, Corina Fusu, director interimar la SIS, fratele deputatului Valeriu Munteanu, Ruslan Munteanu, seful Directiei pentru combaterea crimelor economice
  • +11 (39)
   din cadrul SIS, colegul de clasa al lui Dorin Chirtoaca, Igor Gamertki/Stoicev, noul sef interimar la Directia Transport, colegul de clasa al lui Dorin Chirtoaca, anterior deportat din Italia, dupa ce si-a schimbat numele. Tot Ghimpu, dupa destramarea guvernului Filat, si-a luat colegii lui de partid, Moldovanu, la Primaria Chisinau, unde nepotu-sau este primar, la fel, in functii destul de importante, demisionand persoane cu o valoare destul de mare, demisionand persoane competente.
   Dar cele enuntate mai sus reprezinta doar o mica parte a istoriei, Mihai Ghimpu a primit 70 mii de euro de la un om de afaceri italian, pentru campania din 2010, pentru a asigura conditii favorabile la licitatiile de reparatie a drumurilor(inca cind cumatru-sau era ministru). Mihai Ghimpu nu a declarat un apartament de 154.65 m.p., intr-o zona unde 1 m2 este evaluat la 1 200 euro, deci, apartamentul valoreaza aproximativ 180 000 euro. Mihai Ghimpu mai detine o vila intr-un cartier de lux din Bucuresti,
   • +11 (37)
    Pipera, evaluata la circa 300 000 euro.
    Si toate astea, Prea-Cinstitul Ghimpu, le-a obtinut cu salariul de 7 000 de lei de deputat in Parlamentul Republicii Moldova.
   • -10 (12)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    ce tot indrugi, netototule
 • -11 (43)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  nu e vorba de copiat,sau de reforme asa cum ar vrea sa interpreteze aici Filat.Slugile astea jigoase a rusilor: Filat-Leanka-Lupu vor sa ramina la putere in continuare cu orice pret
  Ghimpu le scoate la iveala planurile lor mirsave de fraudare a viitoarelor alegeri.Bravo PL. Pl-unicul partid al poporului.(nu sint membru al PL;dar e foarte clar,cine vrea sa inteleaga)
  Trompetisti ai ocupantilor sinteti voi: Filat,Leanka,Lupu,Dodon,Roska,Mokanu,Hadirca...
  • +11 (35)
   Nu esti membru PL? Cum asa, d-le Ion Puscas?
   • +2 (2)
    bravo...ai facut o treaba buna,ai descoperit un "minciunos"(nu ma intelege gresit nichifor!)eu de exemplu ,nu stiu unda sa gasesc datele personale a profilului "chip"!dar tu se parae ca ai acces liber la aceste date,alt fel nu stiu cum de poti afirma cu atita fermitate numele celui cu profilul nichifor.deci bravo....ai dat pe fata toata echipa de infractori care ii acoperi si te acopera.si bravo unimedia!vad ca paziti bine datele personale!
 • -11 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Politicenii îs în război...
  Pentru ei suntem gunoi.
  Dar ce putem să facem noi?
  Câte-un picor în fund la toţi
  Să scăpăm ţara de hoţi
  Şi de falşii patrioţi.
  Care este acum ieşirea?
  Să fim sănătoşi cu firea
  Şi să-nfăptuim UNIREA
 • -12 (36)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu caricatura asta vorbeste? El a votot cu , comunistii, el si Rosca
 • -11 (41)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  nu e vorba de copiat,sau de reforme asa cum ar vrea sa interpreteze aici Filat.
  Filat si Lupu,voi n-a sa furati alegerile macar sa va desfaceti in zece. Asa partide artificiale ca a voastre pot ramine la putere numai prin fraudarea alegerilor si ei au inceput pregatirile.
  Ghimpu le scoate la iveala planurile lor mirsave.Bravo PL. Pl-unicul partid al poporului.(nu sint membru al PL;dar e foarte clar,cine vrea sa inteleaga)
  Trompetisti ai ocupantilor sinteti voi: Filat,Leanka,Lupu,Dodon,Roska,Mokanu,Hadirca...
  • +9 (35)
   Cat iti este solda din partea lui Ghimpu?
   • -12 (40)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    O,Misha ! v-au ridicat salariile rusii fostilor agenti KGB ? sau cu criza asta ati ramas la salariile vechii...
    • -14 (28)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Cine nu-i cu noi,e contra noastra - lozinca a bolsevicilor,de care te conduci!
     Eu imi castig banii prin munca,desigur ca nu "lucrand" pe site ca tine si altii mai numerosi de la PLDM si PD...
     • -12 (22)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Mai,Mihai,eu n-am primit un ban de la nimeni,dar scriu aici,fiindca vreau sa schimbam ceva spre bine.Vreau sa traim si noi ca oamenii; Sa iesim din mizerie si minciuna.Nu vreau sa ne conduca o gasca de Tradatori-Hoti pusi de rusi,care isi bat joc de popor 20 de ani.
      N-am nimic cu PL,dar ei sint ai moldovenilor(asa cum sint unii din ei);daca ii alegem,ei au sa schimbe clasa asta politica corupta si tradatoare.
      Daca nu esti fost KGBist,nu te baga cu reformatorii p-u ca sint Tradatori.Atit
      • +12 (22)
       Ghimpu si familia deja traiesc mai bine! El este un pseudo-unionist,un hot si mincinos.Ba spune ca e unionist si lupta pentru reunire,ba ca unirea nu se va produce niciodata!
       Nu sunt nici kgb-ist,nici altceva.Sunt o persoana care n-a avut nimic cu niciun partid.Dar am dreptul la opinia proprie si ma uit cine si ce face acum,ca in trecut toti au metehne,inclusiv Ghimpu,pe care asa il promovezi.
       P.S.Nu cred spuselor tale,caci vad ce faci aici...
       • -10 (12)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        nu eu iti pun minusuri;
        nu esti singurul care gindesti asa; ce vreau sa zic...nu uita ca 85% mass media MD.e a rusilor. Nu cadea prada minciunilor.Uitate dupa rezultatele de ani de zile.PL este cel mai mare dusman al slugilor rusesti.(Mihai,in cel mai rau caz,sa fie astea de la PL cei mai mari prosti si cei mai mari hoti,tot cu ei am sa votez-fiindca ei sint unicii AZI !!! p-u moldoveni;pentru noi,in rest slugi jigoase rusesti,care doresc sa ne mai tina in mizerie zeci de ani;Oare,Tu nu intelegi,ca din momentul cind devenim dezvoltati si civilizati,rusii isi pierd controlul asupra noastra;si deaceia au sa ne tina in mociurla mult mult;Tu vreai ca copii tai sa traiasca in mizeria asta...???)
        • +5 (7)
         Ce-mi spui despre imperialistii rusi eu stiu si sunt de acord aici cu tine.Dar nu vad PL-ul in pozitia de care tu vorbesti.Au furat si astia bine si o mai fac in continuare,iar astfel s-au discreditat si nu doar in ochii mei.Trebuiau sa arate demnitate si alt comportament,dar cand in asta nu se deosebesc de PD ori PLDM nu vad rostul promovarii PL-ului.
         Apoi,cum ti-am mai zis - Ghimpu si Chirtoaca au vorbit una si au facut alta,in privinta unionosmului si a luptei cu ocupantii.Informatiile pe care le-am folosit sunt corecte,nici astia nu pot sa le dezminta pentru ca asa a fost.Niste fatarnici,cum am mai zis...
         P.S.Tie iti convine asa comportament dublu din partea lui Ghimpu si Chirtoaca?
         • 0 (0)
          cum crezi de ce mesajele tale le lasa,iar pe ale mele le sterg ???
          • -1 (1)
           Te intreb si eu,retoric,cum crezi,de ce mi-au banat IP-ul astia de la unimedia anul trecut? Am revenit recent.
           Lasa insinuarile in cazul meu,caci sunt "curat" in ce spun si nu fac jocul nimanui...
          • -1 (1)
           Vezi si cate mesaje ale mele sunt pe rosu...
      • +14 (20)
       Uite cum ati navalit cu minusurile in cateva minute! Si mai zici ca va deosebiti de altii...
 • -26 (32)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Maia Sandu a terminat Hanvard, nu e kkt d ecaine, stie ce face.

  Sunt cetățean activ
 • -31 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  sa-si mai puna pofta-n cui ghimpu si liatii lui....stie mai bn maia sandu cum s aprocedeze fara ai dicta cv
 • -14 (42)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mai bine ar hamai un cane de cat sa aud prostiile lui filat,pldm in frunte cu filat o inceput compania pentru alegeri,Moldova fara comunisti Moldova fara voronin,m-ie greata de asa numiti politicieni.
 • -14 (40)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  PLDM si PD si multi alti paduchi politici mafioti si corupti, care fac afaceri cu statul, sunt trompetistii pactului Ribentrop-Molotov, al caror singur scop este sa mai fure cea mai ramas si sa inghita banii occidentali....nu prea Va intereseaza pe voi copiatul de la BAC, ci mai mult aeropoartele, bancile, etc. adica, banii...
  E clar ca Ghimpu Va incurca, de asta si l-ati scos de la guvernare, lichele politice ce sunteti voi....
 • -13 (39)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filat nu a avut probleme să voteze împreună cu PCRM demisia lui Lupu. Acum comuniștii deja-s răi.
 • -16 (36)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Jos labele de pe Ghimpu,singura persoana onesta, pizdrinciushilor!!!
 • -15 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Jos labele de pe NATIUNEA ROMANA, scursori mafiote de croiala ruso-sovietica!!!
 • -16 (36)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Tu vorbesti de trompetisti, discipol a lui Lucinschi si Diakov:)))cuib de talhari!!!
 • -33 (35)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ghimpulalau,tot timpul a fost un dobitoc si un pidaras...............
 • -22 (34)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu il voi vota pe Filat niciodata in viata dupa toate cite le-a facut

  Sunt cetățean activ
 • -9 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  democratiea lui Fleak...sa te caci in capul vostru de slugi jigoase rusesti. Viermi gretosi. Mai spurcati si ca komunistii;macar aceia stim cine sint;da voi o faceti ca sinteti cu oamenii,da in realitate sinteti mrazote tradatoare si hoate. Afara de la conducerea Moldovei !!!!!!!!!!!!
 • -10 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sheful de la Prihvatizare, devenit milionar peste noapte,cu cladiri in centrul capitalei, trebuie sa-l credem. Haimanale!!!!
  Sa fi avut un pic de minte cel putin disparea...Republica asta e condusa doar de haimanale corupte!!
 • -8 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Si copii trimisi la studii in Elvetia, de ce nu ei lasat aici daca faci asha mari reforme in educatie? Talharilor!!
 • -11 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  mii greata de filat - nu dau trei kapishi pe dinsul
  fuu - am sa votez pe voronin mai bine decit asa ipocrit icapatanat ca filea
 • -12 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sistemul de invatamant din Moldova a fost pe timpul comunistilor de rahat si este de rahat si acum, asta nu inseamna ca nu poate fi criticat. Maia Sandu este un economist, din cate stiu, si a fost pusa la acest minister pentru a taia din bani, in rest nu are idee de invataman, o spun in cunostinta de cauza, am rude in invatamant, cunosc situatia. A da vina pentru nereusite pe liberali (iar liberali suntem si noi, unii alegatori, nu doar Ghimpu) inseamna sa nu-ti respecti propriul popor, asta face Filat cu aceste declaratii, isi arata dispretul fara de prorpiul popor, declarandu-se si el liberal, apropo, prin denumirea partidului.
 • -12 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  uite ce a mai scos din gura lui sfanta , marele Filat . Ori de cate ori acest om deschide gura se simte de la o posta , deja nu pot sa respir de putoarea care vine dinspre acest om . In loc sa se lupte cu gagauzii , cu comunistii , cu Putin care vrea sa ne fure iar tara , derbedeul asta loveste in cei care lupta impotriva rusilor . Nu PLDM a fost impotriva decretului cu privire la crimele comunismului , nu PLDM a fost impotriva monumentului din fata guvernului ? despre ce vorbeste aceasta portavoce a rusiei ? Imi este greata de tradatorii astea . Mai , daca vrei sa lupti , lupta cu dusmanul , daca ai curajul , daca nu ciocul mic , stai pe langa Angelica si cresteti copiii si lasa-ne in pace , nu ne mai ameti cu gandurile tale spre rusia. Asta chiar e culmea .
  • +13 (17)
   Doar prin decrete nu schimbi mentalitatea oamenilor.De ce acesti "luptatori" contra ocupantilor au purtat simbolul acestora la piept (vorbesc de Chirtoaca si panglica sf.Gheorghe)? Aaa,se apropiau alegerile locale si ce nu faci pentru a fi ales,calci si peste ceva sfant,nu?
   De ce Ghimpu zice uneori ca lupta pentru unirea cu Romania si tot el spune ca unirea nu va fi niciodata si ca vom fi stat independent? Aici el e mai putin statalist decat altii?
   Ce e cu fatarnicia asta?
  • +13 (15)
   Se poate da si un raspuns la intrebari,pe langa minusul pus?
   • -13 (15)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    in primul rand eu nu ti-am pus minus . raspunsuri pot sa-ti dau oricate , numai sa vrei si sa faci diferenta.
    Poate ca Chirtoaca a facut o greseala purtand acea panglica , probabil ca a purtat-o fara sa stie ce pun la cale rusii cu acea panglica , sunt convins de asta . Recunoasterea si decretarea comunismului inafara legii este dovada de mare curaj . daca poti saa-mi spui tu ce fel de curaj a avut Filat atunci cand a votat anularea acelui decret , ce curaj a avut Filat cand a trimis militarii basarabeni sa difileze in fata unui presedinte rus , a unui presedinte care are armata de ocupatie pe teritoriul tau ? Cum se numeste asta bre , tovarase ? Oare nu cumva tradare , ingenunchere a unor simboluri nationale , precum armata ? Voi verzilor ar trebui sa plecati capul si sa va cereti scuze de la acest popor necajit , ca va bateti joc de el , asa cum bate si vantul . Habar nu aveti de patriotism , de bun simt , de corectitudine , de curaj . Sunteti niste lasi manjiti pana la coate
    • -11 (11)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Nu stiu cine a pus minus,dar nu puteam sa cer raspuns postand in dreptul altui comentariu.Plus ori minus - putin ma deranjeaza,mai ales daca luam in calcul trolii,dar raspunsuri doream sa aud.
     Cum poti sa porti un simbol al ocupantului si sa nu-ti dai seama ce faci? E atat de prost Chirtoaca? Eu nu cred asta.
     Cu defilarea: posibil ca n-a fost cea mai buna hotarare,dar au defilat acolo si polonezii,si SUA,si Marea Britanie,etc.Au ingenuncheat cumva aceste tari acolo?
     Eu nu sunt (si n-am fost niciodata) membru de partid!Fii atent la ce spui!
     Decretul lui Ghimpu a fost cu privire la ziua de 28 iunie 1940,dar este prerogativa Parlamentului acest lucru,iar acolo nu avea sanse sa treaca asa lege din cauza PD-ului.Asa,PL si PD si-au facut publicitate in ochii alegatorilor si au prostit lumea,atat!
    • +8 (10)
     Ce tine de interzicerea PCRM,pai cei din Europa sunt contra unor masuri restrictive de acest gen,acolo exista partide comuniste.
     Liberali,dar vin doar cu diferite restrictii! Mai bine Ghimpu,cat a fost la guvernare,prin ridicarea nivelului de trai a populatiei(nu doar al sau) ii motiva pe cetateni sa nu mai sustina comunistii.Oamenii nu sunt atat de prosti cum unora le pare.
     • -11 (11)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      in regula . Daca tot tii sa le ei apararea verzilor in continuare si daca esti convins ca faci bine , e treaba ta . Nici eu nu sunt membru a vreunui partid , dar nu suport prostia acestui om Filat . Pai de ce nu a facut nimic pentru ca limba romana sa fie recunoscuta in mod oficial ? Pl a putut verzii nu . De ce PL a insistat si a reusit cu privire la declararea zilei de 25 decembrie ca zi libera , iar verzii nu . De ce ? Ca sa nu-i supere pe rusi ? Ei vezi , multe ne despart de acest individ , nu a facut nimic concret pentru oameni , face numai daca ii revine si lui ceva , ori bani , ori sa iasa in evidenta . Halal de asa politicieni. Eu cand .luptam in strada pentru limba si independenta acest facea contrabanda cu tigari . Ce poti sa astepti de la acest om .
      • +10 (12)
       Acum asculta, johans, a imbunatatit cu ceva viata cetatenilor Ghimpu, prin faptul ca a cerut sa fie recunoscuta limba romana ca limba oficiala sau prin faptul ca a declarat ziua de 25 decembrie zi libera?!
       Sub conducerea lui Filat, au fost facute multe lucruri frumoase: spitale reparate, dotate cu utilaje moderne, gazoducte si apeducte construite, scoli si gradinite construite/reconstruite, centre de sanatate construite. Prin asta imbunatatesti viata cetatenilor, nu prin lucrurile marunte pe care le face Mihai Ghimpu.
       • +1 (1)
        daca taceai , filozof ramaneai . Intrebarile tale nu au sens ,un om fara limba si fara religie este un nimeni . Pentru mine totul este clar ,. Vai de capul vostru verde .
        Ce a facut PL reusind sa rezolve doua probleme cheie inseamna foarte mult , pentru toti oamenii de buna credinta , care au manifestat pe strazile chisinaului din anul 1988 , pornind de la cenaclul Mateevici . se vede ca esti ori prea tanar , ori prea comunist . Scuze , dar nu inteleg logica ta.
      • -1 (1)
       @johans,am pierdut si eu increderea in Filat si nu de ieri,cu toate ca,recunosc,am votat in 2010 pentru PLDM.S-a zis cu increderea in ei demult!Vezi si alte comentarii ale mele,e drept ca am lipsit un an de pe forum, ca mi-au banat IP-ul si ziceam ca nu mai revin.
       Dar si in PL,pentru care stateam la cumpana daca sa-i votez atunci,nu mai am incredere.Iar PL,spre deosebire de altii,a adus grave prejudicii ideii nationale prin comportamentul sau,doar ei erau singurii "patrioti" adevarati(autointitulati),dupa caderea lui Rosca.
       Nu-mi place cand se vorbeste doar pentru a se vorbi,aici as dori sa zic despre limba romana - pentru a schimba art.13 din Constitutie nu ajung voturi si nu cred ca nu cunosti acest lucru.In rest,ne place sau nu,dar acest Filat a spus mereu ca vorbeste romana si ca am fi parte al aceluias popor,dar un stat suveran.
       Sunt o multime de greseli facute de PLDM,pentru care trebuie criticati si unde ei nu vor putea gasi argumente...
 • -12 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  LINGĂILOR DE TOT FELUL
  Lingând dosul la patron
  Credeţi că-l feriţi de blam
  Şi cu râvnă de bufon
  Marcaţi alte păreri ca spam.
 • -13 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mizerie, hoţi, corupţi, romini, moldoveni, verzi, rosii....
  Gata! Plec in CANADA!
  HOŢILOR blestemaţi sa fiţi si să nu vă mai înmulţiţi !!!

  Sunt cetățean activ
 • -12 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  foarte puternic lider,da ce afirmatii,e foarte moral!impreuna cu noua sa pasie formeaza un cuplu puternic!interesant sa consultat cu copii de data asta?
 • -12 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  si tu filimon cine esti? suflorul trompetelor???? animala ce esti !
 • -9 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  acest om de nimic , in ziua in care dusmanii pun la cale prin referendum ruperea tarii in bucati , el improasca cu noroi in fratii care l-au facut prim-ministru . Cum se numeste un astfel de om ?
  • -11 (13)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   el nu e om , pentru a fi om trebuie sa merite, el e a animal cum am scris mai inainte. Si intr-adevar pentru a nu da voie la un "referendum" el umbla cu divizarea RM. Eu nu inteleg cum ei cei care au puterea in tara au permis acest plebiscit ilegal? nu sint buni de nimic doar de fapt numai de furat si contrabas
 • -11 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filimon ce se mai aude cu IPTEHul? dar cu hotelul national? cu tigarile de contrabas? iti tragi si tava sub masca de gaz?? lu gontsa deamu ai sa-i poti cumpara nu numai geanta de la Chanel de 2300$ dar si pantofi D&G ;) asa-i ca tigarile aduc bani frumos pe linga furturile din RM?
 • -10 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cetatenii romani au platit bani pentru ca Filat sa-si desavarseasca educatia si sa devina om,in schimb,el a devenit un mancurt romanofob,asta spune multe despre caracterul acestui personaj...
 • -10 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filatule,da tu cind ai dat votul lui Voronin sau cind votai legi anticonstitutionale si contra poporului impreuna cu PCRM-ul a cui trompetist erai,ai? Ai uitat asai?
 • +1 (3)
  De ce stergeti opiniile oamenilor? Prin ce va deosebiti de komunisti? Sinteti Trdatori si hoti ca si Komunistii.Filat,Leanca,Lupu - Tradatori si slugi rusesti. N-au notiuni elementare de Patriotizm. Dar,de unde sa aiba daca sint din lingii rusilor...
 • 0 (0)
  Scrie Nichifore, scrie, uneori mai dovedim sa citim. Scrie pana nu ne vor interzice ca comunistii.
 • +1 (1)
  Nichifor,eu te inteleg destul de bine,dar de ce Ghimpu striga ca M.Sandu trebue sa-si dea demisia si le sufla in bors comunistilor,cind ar trebui sa strige in toata ziua ca suntem ocupati de Rusia,sa ceara organizatiilor internationale sa monotorizeze ca Rusia se amesteca in treburile interne ale R.Moldova....ce M.Sandu chiar este cel mai mare dusman al nostru???????
  • 0 (0)
   Foarte buna intrebare!
   • 0 (0)
    Mihai,tu chiar sincer spui ca nu intelegi de ce Ghimpu a inceput "problema" asta cu min.invatamintului ?
    Faptul ca tu,sau Limero de mai sus, (care sinteti oameni carturari)nu intelegeti acest lucru,ma pune pe ginduri... inseamna ca inca multa lume nu intelege adevarul.
    • -1 (1)
     De ce crezi ca adevarul e neaparat ceea ce gandesti tu?
     Despre M.Sandu voi vorbi de bine pentru ca a pus bazele curmarii furatului la BAC,in primul rand.Iar asta e o foarte mare realizare,caci de la insii cu notele cumparate nu aveai de unde astepta schimbari in bine in societate,in business,in toate domeniile vietii.Deaceea si avem ce avem astazi atat in Parlament si Guvern,cat si in alte functii mai mici.De unde dezvoltare???
     Ce le-a incurcat altora sa faca acest lucru pana acum si situatia se imbunatatea mult mai devreme?
     • +1 (1)
      ap ma mihai.....stii cum vad eu treaba facuta de sandu?o vad exact ca pe capul meu dupa ce es de la frezer......or cit nu ar freza intr-o luna 2 iar tre sa merg la frezer ca parul a crescut la loc!e cam asa si la bac,noi ii pedepsim pe studenti/elevi care au saracit parintii ca sa invete ceva,si uitam de cei care raspund de calitatea cunostintilor acumulate.sau cum poate un elev sa dea bacu pe 10 daca a avut un prof. de nimic care aprecia cunostintele dupa marimea portofelului?
      ei vezi...am zis eu ca e ca frizerul care taie firul de par cit se vede,dar lasa radacina din care iar creste firul de par?
  • +1 (1)
   ;D;D;D;D;D da pe filat$compani de mult iai auzit sa zica ceva de ocupatie ruseasca?
   cit timp pl a fost in aie....nu au "suflat in bors"comunistilor......si unde sa ajuns?
   pacat ca d-ul mihai s-a lasat fraerit de o gasca de tradatori!
 • +1 (3)
  Chiar nu se poate fără clone pulădemiste?
  .
  Văd că mai apar unii, care scriu în susținerea PL-ului, dar nu nu par conturi-clonă. Sînt doar cîțiva și nu utilizează bot-nets pentru a pune minusuri pulădemiștilor.
  .
  Iar ăștia cu puledemismul lor chiar întrec măsura prin cenzură și mulțimea de conturi-clonă pe Unimedia.
 • 0 (2)
  Ap i-i normal la cap omul asta cind spune asa ceva? Sh Voronin la un moment dat a zis ca Romania a bombardat damba cind au fost inundatii pe Prut... Romania i-i decoreaza, iar PLDM i-i face comunisti, deci anti romani, anti europeni...
  Respectati suka legea, PLDM, si nu o sa va critice nimeni. Sau poate sinteti perfecti, si respectati toate legile?
 • 0 (2)
  1. declaratia lui filat e cu limbaj de cioban.
  2. liberalii i-l criticau si pe ministrul precedent cind era vorba de stresarea elevilor, ca cautat astia spargalci si in sutienul fetelor...
  3. nu am auzit sa se pronunte liberalii pro copiat sau impotriva opririi copiatului, ba chiar i-am vazut cu solutii, ca de exemplu dispozitivul ce bruia semnalele telefoanelor mobile. sa te pronunti impotriva torturii nu inseamna ca te pronunti impotriva masurilor anti copiat.
 • +1 (1)
  porcilor: voi guvernati fara scandal ca furati noaptea si in liniste: nimeni nu stie! Inainte Ghimpu va mai incurca, dar acum furati fara mila!!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA