ora: 13:07, 21 mar 2017 8745

Liderul PAS: Ne propunem ca la următoarele alegeri să fim cea mai importantă forță pro-europeană


Liderul PAS: Ne propunem ca la următoarele alegeri să fim cea mai importantă forță pro-europeană
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că alegerile prezidențiale au fost un pas important pentru echipa noastră, iar victoria va veni în alegerile parlamentare. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru presalocala.com.

”În primul rând, dorim să întărim structura organizatorică a partidului, să ne extindem în teritoriu şi să fim cât mai vizibili în spaţiul mediatic pentru a aduce la cunoştinţă cetăţenilor poziția PAS asupra principalelor probleme cu care se confruntă Republica Moldova. De asemenea, ne propunem ca la următoarele alegeri să fim cea mai importantă forță pro-europeană, să venim cu echipă puternică, profesionistă și incoruptibilă, capabilă să câştige alegerile, pentru a aduce schimbarea dorită de toţi”, a declarat Sandu.

Potrivit președintei PAS, formațiunea pe care o conduce a rămas printre puţinele forţe autentic pro-europene din Moldova.

„PAS fără niciun echivoc declară integrarea europeană ca principalul obiectiv al său.  De aceea, sprijinul României în acest proces este pentru noi vital. Orice structură guvernamentală care ar facilita acest suport este de salutat”, a punctat aceasta. 

Maia Sandu a comentat și inițiativa Partidului Democrat privind sistemul uninominal. 

„Schimbarea sistemului electoral este unica şansă a Partidului Democrat şi a lui Plahotniuc să ajungă la putere după 2018. Anume aceasta este raţiunea de a fi a „reformei” (singura, de altfel, la care sunt capabili) şi nu preocuparea pentru îmbunătăţirea reprezentativităţii sau reformarea clasei politice. Guvernanţii de la Chişinău nu ţin cont nici de experienţa similară a României şi Ucrainei care au renunţat la acest sistem, ce nu a adus la reformarea clasei politice”, a mai declarat liderul PAS pentru presalocala.com.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  MULT SUCCES SI DOAMNE AJUTA!!!
 • +3 (5)
  pane ce avem de luptat cu gresala dodon
 • 0 (4)
  Bateți chiulu, data viitoare nu mai votez cu voi.
 • +2 (4)
  Echipa voastră și rezultatul obținut se datorează în primul rând partidului Platforma Demnitate și Adevăr.Și dacă PAS va continua această politică de distanțare de PPDA,mă îndoiesc de mare succes.
 • +2 (2)
  Sunt de acord cu declaratiile liderului PAS Maia Sandu .Daca candida Andrei Nastase Liderul PD-istilor avea sa-si continue calea spre fotoliul prezidential,ca Dodorasa sa cistige din primul tur.Iar in turul doi ratatul PDistilor si-a retras candidatura ,ca sa cistige tot Dodon-rasa.In momentul de fata suntem nevoiti sa urmam PAS-ul ,care -mi pare ca e mai drept .Dar sa constietizam cu totii ,ca paiangenul informational a rusilor in frunte cu Dodorastii si PDrastii si cu toate cele ce sa intimplat in politica Moldoveneasca ,multor din noi le vine greu sa mai creada in sine cear si-n altii.
 • 0 (2)
  Stimata D-na Sandu!
  Cu tot respectul, dar acele voturi la alegerile prezidentiale,de aproape 50% , in marea lor majoritate nu au fost atit pro M. Sandu, ci anti dodon.
  Unii,ar fi votat A. Nastase, altii,pe altcineva, deoarece nu trebuia fragmentat votul anti-dodon.
  Nu va atribuiti toate meritele doar Dv-stra; faceti coalitie cu cei ce-si doresc cu adevarat un curs european si romanesc.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA