ora: 17:25, 04 mar 2013 9826
Autor: Cristina Buzovschi

Liderii AIE nu au reușit să se înțeleagă: Soarta Guvernului se va decide mâine în Parlament


Liderii AIE nu au reușit să se înțeleagă: Soarta Guvernului se va decide mâine în Parlament
Foto: UNIMEDIA
Susțineți demiterea Guvernului?
maxim 1 răspuns.


Rezultatele sondajului
Formațiunile membre ale coaliției de guvernământ nu au reușit să se înțeleagă și să ajungă la o înțelegere. Deși au avut loc câteva discuții la nivel de lideri de partid, acestea nu au schimbat situația din cadrul AIE, iar fiecare a rămas pe poziția inițială, transmite UNIMEDIA. 

Soarta Executivului se va decide mâine, 5 martie, în Parlament, când urmează să fie dezbătută moțiunea de cenzură înaintată activității Guvernului de către opoziția comunistă.

Partidul Liberal Democrat susține în continuare că nu există motive pentru demisia prim-ministrului și a întregului Cabinet de Miniștri. Liberal-democrații consideră că liderii celor trei formațiuni trebuie să se așeze la masa de dialog și să renegocieze Acordul de constituire al Alianței.

De asemenea, „grupul Mișin” s-a expus contra demiterii Guvernului.

Totodată, liberalii consideră că premierul ar trebui să-și dea demisia de onoare din funcția, însă nu va vota pentru demisia Guvernului, respectiv nu va susține moțiunea de cenzură înaintată de comuniști.

De cealaltă parte, Partidul Democrat înclină spre susținerea debarcării Guvernului. Însă în cadrul formațiunii există un grup, condus de Dumitru Diacov, care se pronunță contra. Liderul formațiunii, Marian Lupu, insistă ca dialogul să fie reluat după ce se va ajunge la „varianta zero”, adică după demisia prim-ministrului și a speakerului.

Astăzi, socialistul Igor Dodon a anunțat că el și alți trei deputați neafiliați - Zinaida Greceanîi, Veronica Abramciuc și Ion Ceban, vor vota pentru demisia Guvernului.

Ceilalți doi neafiliați încă nu și-au anunțat o poziție finală. Sergiu Sîrbu a evitat să facă declarații în acest sens, iar deputatul independent, Mihai Godea, care de asemenea a venit cu propunerea de a înainta o moțiune de cenzură Guvernului, a spus că el și comuniștii „vorbesc la fel, dar nu același lucru”. Liderul PAD va veni cu o poziție definitivă după ce va consulta membrii formațiunii sale.

Astfel, balanța înclină deocamdată în favoarea Guvernului, care deține votul de încredere din parte a 46 de deputați (PL, PLDM și „grupul Mișin”), contra a 38 de voturi (PCRM+„grupul Dodon”).

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (12)
  Deci, în viitorul imediat, vom asista la finalul dramei. PD, care acuza de 3 ani încoace PLDM de alianță cu PCRM, se pare, că își dă arama pe fața.
  Cei care țipau zi și noapte despre faptul că Filat trădează AIE, sunt la un pas de a demite guvernul alături de PCRM. Cu alte cuvinte, trădătorul Lupu, după ce a trădat PCRM, trădează și AIE. Cel puțin o spune asta Ghimpu.
  • +1 (11)
   Și cel puțin, cunoaștem din mai multe surse, că V.Voronin a avut mai multe întîlniri cu păpușarul. Ultimul, disperat, propune marea și sarea. Straniu însă ne pare faptul, că Voronin, după ce a fost mințit, umilit, hărțuit și jefuit de atîtea ori de păpușar, iată că bate palma cu propriul călău. Care după ce va debarca PLDM, se va apuca de distrugerea definitivă a PCRM.
   • +1 (11)
    Voronin totuși o face, în pofida faptului, că mulți deputați comuniști, gen Petcov, Petrenco, Tcaciuc, Muntean, Todua, și-au exprimat în nenumărate ori reticența față de orice colaborare cu Partidul Mafiei. De fapt, amintesc, că la 26 februarie, Fiodor Ghelici, apropiat de la o vreme păpușarului, a organizat o conferință de presă. La aceasta, a apărut Petru Melnic, din Anenii Noi, care l-a acuzat pe Vladimir Voronin și Oleg Voronin de omorul fiului său, produs în august 2007 la comanda celor doi.
    • 0 (10)
     ) La mijloc ar fi fost un teren de pămînt de 15 ha, care a trezit interesul celor doi comuniști. Respectiv, nu excludem, că șantajul ar fi putut da roade. Plus să nu uităm, că păpușarul a plecat din PCRM în 2009 cu toată casa partidului. Se zvonește de 100 mln euro. Nu știu cît adevăr este în această sumă. Dar e cert, că vistieria partidului este la el. Or, acesta este un argument serios în discuțiile cu liderul PCRM.
     • 0 (10)
      Oricum, PCRM pînă la urmă va obține ceea pentru ce lupta ultimii doi ani: distrugerea AIE, alegeri anticipate. Dacă însă PCRM va merge la colaborări mai profunde cu PD, gen formarea unui nou guvern, vom constata pierderea totală a principiilor, gătința de a merge la orice de dragul puterii. Dacă Timofti va propune un alt guvern – vom putea spune același lucru și despre el. În orice caz, PCRM face ceea ce îi dictează propriile interese.
      • 0 (10)
       În ceea ce privește PD și Lupu, devine clar, cine distruge Alianța. Și mai limpede devine, că PDM niciodată nu a fost atașat AIE și integrării europene, lucru pe care l-am scris în nenumărate rînduri. El este orientat doar spre funcții, scheme, spălări de bani. Cum le-au fost periclitate schemele în 2009 – păpușarul and Co au fugit la AIE. Cînd le-au fost periclitate schemele în AIE – păpușarul și PD fug la PCRM.
       • 0 (10)
        Sper că dacă se va produce demisia guvernului, toți în sfîrșit vor înțelege, că PD este o grupare mafiotă. Grupare care l-a ucis pe S.Paciu la vănătoarea domnească. Grupare care a deschis dosare contra propriilor parteneri de coaliție. Grupare, care ne-a făcut să ne temem cînd vorbim la telefoane, sau cînd scriem scrisori celor apropiați. Grupare care a subjugat justiția, a produs atacurile raider asupra băncilor, a încercat să falimenteze BEM, storcînd 1, 3 mlrd lei. Grupare care anual scurge din întreprinderile de stat 1 mlrd de dollari.
        Grupare, care va merge la orice pentru a-și păstra aceste resurse. Repet – la orice. Toate celalate sunt povești de adormit copii.
        • 0 (8)
         În interiorul PD, gruparea lui D.Diacov, adică Oleg Țulea, Iurie Bolboceanu, își exprimă rezervele vuizavi de necesitatea demisiei guvernului. Se pare, că şi deputata Stela Jantuan ar fi în lista celor care se împotrivesc demiterii Executivului. La moment, nu știm, dacă deputata Stratan Valentina ar susține demersul. Or, toți acești deputați, cu excepția lui Iurie Bolboceanu, ex-membru PSD, fac parte din garda veche a partidului, fiind mai aproape de Dumitru Diacov. În situația în care cade guvernul Filat și demarează alegerile anticipate, aceștia cu siguranță nu se vor mai regăsi în viitoarele liste ale partidului, care vor fi completate cu oamenii devotați personal lui Plahotniuc.
         • 0 (8)
          PSRM dacă va vota demisia, va avea toate șansele să rămînă în afara arcului legislativ, partidul fiind slab pregătit pentru anticipate. Respectiv, va trebui să se gîndească foarte bine.
          Oricum, voturi pentru demisia guvernului s-ar mai putea găsi. Dar pentru numirea altui guvern, la sigur că nu.
          • 0 (8)
           Totodată, nu știm, dacă și în interiorul PCRM toți deputații agreează ideea demiterii guvernului împreună cu Vlad Plahotniuc. Asta din considerentul, că alegerile anticipate în condițiile statului capturat și mafiotizat, ar putea aduce succes, doar lui Plahotniuc personal sau AIE la general. Chiar și președintele țării N. Timofti, s-a expus categoric împotriva demisiei guvernului, stîrnind furia, evident la comandă, a președintelui CC, Alexandru Tănase, omul devotat al păpușarului. Acesta a debitat aberația, că președintele nu are dreptul să se expună în favoarea unei părți din AIE! Mai citiți, domnule «președinte» al Curții Constituționale constituția.
          • 0 (8)
           . Lupu, după ce a trădat PCRM, declară că e gata să trădeze şi AIE! Ultimele săptămîni, Marian Ilici zilnic se afișează cu declarații care pe lîngă faptul că se bat cap în cap și sunt lipsite de substanță intelectuală, prezintă o mostră clasică de minciuni și manipulări de doi bani. Dacă sîmbăta trecută, 16 februarie, Lupu afirma că renegocierea unui nou acord de constituire a Alianței este imposibila, atunci pe 19 februarie, tot el declară că dialogul este, totuşi, posibil şi se aşteaptă ca discuțiile să fie “reale și constructive”. Dacă inițial, Lupu punea drept condiție pentru renegocierea acordului dialogul și respectul reciproc, mai apoi, tot el declară, că semnarea unui nou acord AIE este imposibilă fără demisia lui Filat. Ce va declara Lupu mîine, probabil nici el nu mai știe. Ca și noi, de altfel, nu mai știm, dacă merită să-l mai luăm în serios. 2. Interesante sunt și ideile lansate de Marian Ilici, referitoare la…
          • 0 (6)
           Comunismul dispare spiritul ramine Punind la rece toate cele actuale din tara noastra ma cam cuprind nostalgiile daca sincer , am luptat cu totii inpotriva unui regim comunist in anul 2009 si inpreuna am cazut zdrobiti la pamint in ziua de 7-8 aprilie de catre fostele forte de ordine , tot sperind ca pe parcursul anilor vom ajunge sa traim mai bine si vom avea o politica cel putin relativ curata , la 28 Noiebrie 2010 am facut cu totii alegera noastra cind am depus stampila in buletinul de vot , pe atunci am vazut aparitiia uneii noi persoane in arena politica si anume a domnului Vlad Plahatniuc care a aparut in lista PD in ultimele 2 saptamini inaitea alegerilor , prea putin timp ca sa ne dam seama de cine este si ce reprezinta aceasta persoana , pentru un moment ne-am bucurat cu totii ca avem inca un sustinator in lupta cu comunismul , insa nici prin cap nu ne trecea ca anume aceasta persoana era cea ce tine domeniu mafiotic al PCRM , dupa alegeri sa fosrmat si AIE care parea a fi o
          • +1 (5)
           Pentru a-l bloca și ține în suspans pe Diacov, acesta a ordonat anterior deschiderea unui dosar penal lui Boris Focșa, cumnat cu Ion Diacov, fratele lui D.Diacov. Pentru a-l «convinge» pe Ghimpu să susțină demisia, ieri, la 28 februarie, CNA l-a reținut pe specialistul din cadrul Direcției Funciare a primăriei Chișinău, Ion Golban. La fel, și V.Voronin a fost amenințat la 26 februarie cu dosar penal de către F.Ghelici, omul păpușarului.
          • +1 (5)
           care parea a fi o echipa destul de productiva si cu totii am rasuflat linistiti ca pe final am dat jos un regim inasprit de crime , iar pe parcursul timpului trecut si anume a 2 ani , am vazut cum merg lucrurile iar in urma la toate aseman Alianta ca si cu ideea principala din istorie ”Calul lui Traian” unde pe final grecii distrug Troia din interior cu ajutorul unui cadou ”calul” exact aceeasi situatie este si cu politica actuala iar acel cal este reprezentat de catre Vlad Plahatniuc si de catre Marian Lupu,
          • +1 (5)
           Partidul Democrat nu s-a manifestat în aceşti trei ani de când îl urmăresc mai atent, drept capabil de a merge la riscuri substanţiale. Au manifestat extrem de puţin curaj PD-ul în orice situaţie de criză. În niciuna din multiplele crize din ultimii ani, fie asta negocierile FMI, fie asta inundaţiile din Cotul Morii, fie asta legea antidiscriminare, fie asta orice altă decizie nepopulară ce a trebuit luată, Partidul Democrat s-a ascuns şi s-a distanţat de Guvernare pentru a nu fi asociată cu subiecte delicate şi cu responsabilitate. Nu văd motive din care Partidul Democrat ar merge la un asemenea risc acum – să distrugă Alianţa cu un aşa preţ.
          • +1 (5)
           În cazul unui vot comun PD-PCRM, oamenii vor vedea clar cine demite Guvernul. Înţeleg că se va miza masiv pe suportul din mass-media pentru a da vina pe Filat, care a denunţat un Acord de Alianţă încălcat de multiple ori în aceşti ani. Va fi, totuşi, extrem de simplu, chiar şi fără a deţine 80% din mass-media să îl convingi pe om că Partidul Democrat şi Partidul Comunist au dat jos Guvernul.
          • 0 (4)
           Votul Partidului Democrat împotriva Guvernului Filat înseamnă canibalism. Guvernul are patru miniştri PD. Pentru a face totul corect, Miniştrii (şi viceminiştrii) PD vor trebui să demisioneze, disociindu-se de Guvernare. Sau să fie demişi de Premier. Demiterea Guvernului înseamnă demiterea miniştrilor PD delegaţi în Guvern şi prin asta exprimarea neîncrederii faţă de lucrul pe care îl fac. Să încerce după asta un ministru PD să explice situaţia asta la o întâlnire cu alegătorii – de ce colegii din Parlament l-au demis?
          • +2 (4)
           Votul Partidului democrat împotriva Guvernului din care PD face parte, va fi încă un semn că acesta a fost transformat dintr-un partid cu tradiţii într-un partid al unui singur om, unde un singur om ia deciziile reieşind din interesele proprii şi nu ale întregului partid.
          • +1 (5)
           Până una alta, Moldova chiar nu este pregătită pentru integrarea UE, mai ales cu așa politicieni,ca Lupu,Ghimpu sau Voronin. Este o singură șansă. Poate într-o zi vom ajunge să nu mai avem hotar pe Prut și atunci vom fi în Uniune, fără moși, unchi și tovarăți gălăgioși.Doar cu Filat tot asata vom reusi,doar el ne va putea duce in UE.
          • +1 (5)
           Votează Partidul Liberal pentru demiterea Guvernului Filat, sau vor pasa responsabilitatea pe umerii PD și neafiliați? Însă, chiar dacă va fi un vot PCRM+PD+Neafiliați, PL tot va fi parte a jocului Rusiei, pentru că a făcut zarvă până acum, solicitând demisia Guvernului.Unii speculează cu faptul că până în noiembrie se va vota alt Cabinet de miniștri, evident, cu alt Premier, pentru că Filat nu mai este pe placul lui Ghimpu, Lupu și Plahotniuc. Însă, nu va fi semnat nici un acord dacă Filat nu va fi premier
          • +1 (5)
           Liderul grupului parlamentar al PLDM, Valeriu Streleţ, a anunţat că liberal-democraţii nu vor susţine demiterea Guvernului. Întrunit sâmbătă în şedinţă, Consiliul Naţional Politic al PLDM a adoptat o rezoluţie prin care respinge ideea demisiei premierului Vlad Filat şi a Guvernului. În opinia liberal-democraţilor, acest pas “ar conduce la încetinirea reformelor şi a procesului de apropiere de Uniunea Europeană
          • +3 (5)
           Vlad Filat nu-şi va prezenta demisia. "Marian Lupu recurge din nou la şantaj politic şi ultimatum inacceptabil, care este expresia unei ofensive împotriva PLDM pentru ampla campanie iniţiată de partidul nostru de a readuce mai multe instituţii ale statului în câmpul constituţional
          • +3 (5)
           Solicitând repetat şi în mod ultimativ demisia premierului Vlad Filat, PD se face a nu înţelege că aceasta va însemna automat şi alegeri parlamentare anticipate. "Aceasta numai dacă democraţii nu au înţelegeri privind constituirea unei alte majorităţi parlamentare şi deturnarea cursului de integrare europeană a Republicii Moldova
          • 0 (0)
           Imi pare rau, dar sper ca se vor intelege liderii miine, pentru ca altfel UE nu ne va intelege si poporul tot
          • +1 (1)
           Mda...Plahotniuc si toate slugile sale sint intr-o stare de soc. Am vazut ca si in PD sint oameni care mai gindesc putin, ma refer la domnul Diacov, care nu sustine demiterea guvernului! Cred ca este un pas corect, domnul Diacov are o mare experienta politica, cel putin mai mare ca a lui Plahotniuc.
           Sint de parere ca Diacov vrea sa-l dea jos pe Plahotniuc, deja a facut din PD un partid plin de mafioti, care nu mai au legi, si-a adus toata familia, toti prietenii certati cu legea!
          • +1 (1)
           Idee n-am la ce se gindesc acum deputatii pe care tot noi I-AM VOTAT!!!
           Este o mare rusine cind in alianta se produc asemenea razboaie! Si totul s-a inceput de la ce? Au iesit la suprafata niste nelegiuiri de-a lui Plahotniuc si acesta turba?
         • +1 (1)
          Oameni buni, eu acum ma intreb, oare Plahotniuc intelege ca odata cu demisia guvernului noi pierdem orice speranta spre Uniunea Europeana? Spre sprijinul din partea tarilor ca Anglia, Germania, de care avem o mare nevoie.
          Pe Plahotniuc il intereseaza mai mult ceea sa nu ajunga in inchisoare, si sa-i functioneze toate schemele si afacerile de spalare a banilor fara probleme. Mda...sa-si faca concluzii cei ce au votat Partidul Democrat.
        • +1 (7)
         Nu înţeleg de ce unii oameni îţi dedică întreaga viaţă doar distrugerii şi nefericirii unor oameni, iar indirect a şi mai multor oameni, uneori chiar a unei întregi ţări. Când exact aceeaşi energie poate fi folosită într-o cu totul altă direcţie, aşa, ca să rămâi in istorie şi oamenii să fie fascinaţi de tine încă pe decenii înainte. Bani pentru binefacere? Toţi pot să o facă. Reformarea sistemului? Unităţi, şi o dată în câteva decenii.
         Pe parcursul anilor noi nu am putut avem nimic pozitiv in urma lui Plahatniuc , nimic inafara de o fata murdara sin opiniia intregii Europe
         • -5 (7)
          Comentariul a fost șters de redacție.
        • +2 (2)
         Doamne fereste, acesti criminali se gindesc sa-l demita pe domnul Filat, insa nu se gindesc la consecinte!!!
         Odata cu demisia Guvernului pierdem orice speranta la Uniunea Europeana, pai pe politicieni ce-i gidila UE? Ei doar au toti pasapoarte romanesti. Insa ei demonstreaza acum ca nu le pasa de popor, ce ne facem noi intr-o asemenea sitautie?
         Sa stam si sa-i rabdam faradelegile lui Plahotniuc???
  • 0 (6)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   “”55 voturi pentru demiterea Guvernului!:) - “””BEM,..... “”BEM,….. “BEM,….. ‘BEM,….. BEM,……….
   ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   http://unimedia.info/stiri/55-voturi-pentru-demiterea-guvernului-ce-scenarii-pot-avea-loc-58023.html
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • 0 (0)
   unde e acel Vlad Filat pe care l-am votat, unde e liderul carismatic pe care il promovam in randul amicilor, din pacate a murit ...deja numi ramane decat sa sper că PL nu ma va trada.. e cel mai curat si sincer partid care a mai ramas in Moldova...

   Sunt cetățean activ
 • -1 (7)
  Eu nu ma tem de alegeri anticipate!
  cu un SAFU mai mult cu un SAFU mai putin. (macar ca SHAFU ista inca e cel mai competent din elita politica) vai de tara noastra cu asa SAFII!
 • +3 (9)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -3 (7)
   Da cei cu anul ista? Sau tu tot crezi ceia ce iti zic la televizor. Cu asa coruptie la toate niveluri tu vrai ca noi sa obtinem ceva?
 • +4 (8)
  Guvernul merita sa-si continue activitatea in continuare pentru realizarea scopurilor pe care si le-au propus pentru cetateni, un pic de rabdare si lucrurile se vor clarifica.
 • +5 (9)
  Nu-mi place de filat ca si de lupu, insa demiterea guvenului poate fi un impact fatal pentru Moldova.

  Sunt cetățean activ
  • +2 (2)
   dasemenea idiotii istea numi plac dar nu cred ca o sa fie mai rau fara dinsii la guvernare dar si schimbari majore no sa fie, as spune ca mai bine sa mearga cu este, chiar cu atacuri reciproce din cind in cind o sai stimuleze sa mai lucreze nu numai sa faca comenzi la telefon.
 • -4 (8)
  Eu personal sustin demiterea Guvernului!!! Acesta s-a compromis pe merite pe fonul interceptarilor telefonice. In tarile UE guvernele demisioneaza si pentru mult mai putin, exemplu este Slovenia si Bulgaria. echipa PLDM intelege ca razboiul nu e contra lor ci contra lui Filat in persoana. Cit de rau nu ar fi dupa asta dar daca ne vrem un stat de drept ilegalitatile comise de Filat trebuie sanctionate. Stiu ca o sa-mi sara in cap acus baietii de la etajul 6 a Guvernului, dar o spun tare, Guvernul acesta numai poate activa in continuare. Sunt contra alegerilor anticipate, insa demiterea guvernului nu presupune obligatoriu acest lucru. Ce numai Filat a ramas in republica? Numai el unu poate fi premier? fiti seriosi, sa-l demita si vina altul mai bun! Sper si tin pumnii ca miine se va vota in parlament motiunea
  • +2 (2)
   nu cred ca pldm va accepta o alta candidatura a priministrului, crearea unui nou guvern in asa situatie va fi posibila doar cu ajutorul comilor + pd sau alegeri anticipate si varianta zero, nici una din aceste cai nu va duce la semnarea acordului cu UE in anul acesta, asa ca trebuie sa alegem intre doua rele
   • -2 (2)
    Lasa sa negocieze pentru asta i-am votat acolo. Sa se aseze si sa discute, cine cedeaza si ce anume. mie mi-i in cot ca va fi semnat sau nu acordul cu UE, important aici regula sa faca. Nu va-ti saturat ca politicienii sa va hraneasca cu vorbe dulci de genul "noi semnam acordul, iar voi ne permiteti sa furam", eu personal m-am saturat. Tarile mari (Portugalia, Franta, Marea Britanie)din contra fug de UE, iar noi destepti dorim sa ne integram. JOS FILAT, lasa sa-l propuie ca prim-ministru pe Leanca ca merita mult mai mult decit acesta.
    • +2 (2)

     ei deja au negociat de mii de ori si nu au ajuns la nici un rezultat, asta e, nu pot imparti sferele de influienta. Crezi ca pina acum nu se fura, sau nu furau comunistii sau democratii inaintea lor, nu aparea in presa pentru ca se intelegeau, sau era totul a lor si nu era nevoie, acum a aparut un conflict si indata a aparut compromatul si totul s-a pornit de la o simpla vinatoare ) ambii vlazi sint foarte mindri si nu vor sa cedeze si noi sintem ostaticii conflictului dintre ei. Dupa parerea mea acum, cel mai important e sa pastram vectorul european, daca vin comii ne trag iar la rusia, asa risc este + rusia va depune si mai mare efort ca asta sa se intimple. personal nu vad nimic bun in demiterea guvernului, lasa sa semneze acordul ca sa nu mai dam inapoi si pot sa faca macar 10 alegeri anticipate
 • +2 (2)
  ..."nu au reușit să se înțeleagă și să ajungă la o înțelegere"... cine scrie atat de neprofesionist?
 • -4 (6)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (3)
  chear daca va fi demis guvernul Filea nu pierde nimica ,dinpotriva la alegeri va acapara mai mult + fix ca shi comunistii , asha ca urmatoare conducere va fi PLDM+PKRM
 • +1 (1)
  Dacă nu va-ți înțeles atunci AFARĂ!!!
  Nu avem timp să vă așteptăm s-o scoateți de pe frână încă vre-o 3 ani.
 • +3 (3)
  Un derapaj politic va face ff mult rau cetatenilor R Moldova .Filat duce si a dus toate tratativile cu UE ,pentru faptul,ca la sacrificat pe incompatibilul Plohotniuc.acuma este pus pe masa sacrificarea intregului guvern impreuna cu V Filat.In acest an crucial pentru R Moldova noi nu avem nevoe de alegeri anticipate ,dar am avea nevoe de procuratura fara de coruptie,de justitie si toata atentie tre sa fie spre Vest si nu spre EST.Asa,ca Diacov si chitiva parlamentari din PD ne va scapa de ziua de maine si nu va participa sau nu va vota pentru motiunea de cenzura.
  Insa o sa vedeti,ca urmatorul va fi sacrificat M Lupu,cel care a dus toata lumea in eruare si a mintit ,cel care a tradat si mai inainte .
 • -1 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -1 (3)
  comentatorii PLDM isti au reusit sa produca doar repulsie fata de PLDM in loc de stima si simpatizarea care o aveau unii fata de acest partid!

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Dacă PD v-or susține moțiunea de cenzură, aceasta înseamnă că nu au încredere nici în miniștrii înaintați de ei însuși.
 • +1 (3)
  Ce multi zombi in comentul ista. Tara noastra traieste fara Voronin, fara Snegur, Lucinschi, Urechean si muuuuuulti altii. Va trai si fara Filat, Lupu, Ghimpu si toata clica lor. Afaaaaaara! Alegeri noi, oameni noi, prosperitate.
 • 0 (0)
  unde e acel Vlad Filat pe care l-am votat, unde e liderul carismatic pe care il promovam in randul amicilor, din pacate a murit ...deja numi ramane decat sa sper că PL nu ma va trada.. e cel mai curat si sincer partid care a mai ramas in Moldova...

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA