Librăria Bestseller - cărți cu până la 70% reducere

Pentru un început de toamnă mai deosebit, Librăria Bestseller anunță reduceri de până la 70% la toate cărțile. Promoția va avea loc în perioada 12-22 septembrie 2017.

Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

Librăria Bestseller - cărți cu până la 70% reducere
(Foto: comunicat)

Cele mai căutate cărți ale momentului au în perioada promoției 30% reducere: „Punctul” de Romina Chetraru, „De vorbă cu Emma” (ediția nouă, reeditare) de Vitali Cipileaga și ediția aniversară a romanului „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija.

Pasionații de lectură sunt îndemnați să-și pregătească rafturile pentru cărți noi și interesante, fiindcă reducerea de până la 70% se aplică la cărți din diverse categorii: literatură universală și română, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, business și investiții.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller - Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

„Cititul este pentru minte ceea ce înseamnă exercițiul fizic pentru trup” — Richard Steele.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub