La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai mare experienţă din lume împărtăşeşte tainele bucuriei de a trăi

Predă yoga de peste 75 de ani, perseverează şi se simte tot mai tânără. Tao Porchon-Lynch, instructorul cu cea mai mare experienţă din lume la yoga, a descoperit secretul către o viaţă echilibrată prin sport, gândire sănătoasă şi o alimentaţie care o menţine tânără.

Tao Porchon-Lynch are 98 de ani şi predă yoga de mai bine de 75 de ani.

La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai mare experienţă din lume împărtăşeşte tainele bucuriei de a trăi
(Foto: adevarul.ro)

A început să practice această tradiţie spirituală la vârsta de opt ani, în timp ce trăia în India, scrie dailymail.co.uk. Acum, Lynch, cel mai vechi instructor de yoga din lume, şi-a împărtăşit sfaturile şi mantrele pentru o viaţă reuşită.

Femeia a apărut într-un film alături de Dr. Terri Kennedy, un antrenor al minţii, şi împreună au exersat şi au călătorit aproape în toată lumea pentru a inspira oamenii prin yoga. „Orice este posibil, nimic nu este imposibil“, este de părere Porchon-Lynch, care recomandă tuturor să-şi spună această afirmaţie în fiecare dimineaţă pentru a-şi asigura succesul fiecărei zile.

Pub

 

Pe când avea numai 8 ani, arătându-şi interesul pentru yoga, i s-a spus că această practică nu este pentru fetiţe. Totuşi, după ce maestrul yoghin a văzut că din ce în ce mai mulţi băieţi tineri practică tradiţia spirituală, i-a permis şi acesteia să se alăture clasei.


„Ne-am întâlnit la un atelier de masterclass, iar ea ne-a prezentat cum arată aproape un secol de viaţă trait conştient. Am călătorit cu Tao aproape în toată lumea, inspirând oamenii prin yoga, şi de foarte multe ori ni s-a spus că suntem mult mai puternici împreună“, a spus dr Kennedy.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub