ora: 14:20, 11 ian 2017 2686

La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai mare experienţă din lume împărtăşeşte tainele bucuriei de a trăi


La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai mare experienţă din lume împărtăşeşte tainele bucuriei de a trăi
Foto: adevarul.ro

Predă yoga de peste 75 de ani, perseverează şi se simte tot mai tânără. Tao Porchon-Lynch, instructorul cu cea mai mare experienţă din lume la yoga, a descoperit secretul către o viaţă echilibrată prin sport, gândire sănătoasă şi o alimentaţie care o menţine tânără.

Tao Porchon-Lynch are 98 de ani şi predă yoga de mai bine de 75 de ani.

A început să practice această tradiţie spirituală la vârsta de opt ani, în timp ce trăia în India, scrie dailymail.co.uk. Acum, Lynch, cel mai vechi instructor de yoga din lume, şi-a împărtăşit sfaturile şi mantrele pentru o viaţă reuşită.

Femeia a apărut într-un film alături de Dr. Terri Kennedy, un antrenor al minţii, şi împreună au exersat şi au călătorit aproape în toată lumea pentru a inspira oamenii prin yoga. „Orice este posibil, nimic nu este imposibil“, este de părere Porchon-Lynch, care recomandă tuturor să-şi spună această afirmaţie în fiecare dimineaţă pentru a-şi asigura succesul fiecărei zile.

 

Pe când avea numai 8 ani, arătându-şi interesul pentru yoga, i s-a spus că această practică nu este pentru fetiţe. Totuşi, după ce maestrul yoghin a văzut că din ce în ce mai mulţi băieţi tineri practică tradiţia spirituală, i-a permis şi acesteia să se alăture clasei.


„Ne-am întâlnit la un atelier de masterclass, iar ea ne-a prezentat cum arată aproape un secol de viaţă trait conştient. Am călătorit cu Tao aproape în toată lumea, inspirând oamenii prin yoga, şi de foarte multe ori ni s-a spus că suntem mult mai puternici împreună“, a spus dr Kennedy.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Cultură/Stiinţă
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA