Kalashnikov a aprobat alegerea lui Igor Dodon: Andrei Neguță este persoana care leagă viitorul Moldovei cu cel al Rusiei

Șeful Comitetului Dumei pentru afaceri CSI, Leonid Kalashnikov a felicitat candidatul pentru postul de ambasador al Republicii Moldova în Rusia, Andrei Neguță și l-a numit un om demn.

Kalashnikov a aprobat alegerea lui Igor Dodon: Andrei Neguță este persoana care leagă viitorul Moldovei cu cel al Rusiei
(Foto: Ziarul de Gardă)

„Este o persoană demnă, el a mai lucrat aici, la ambasadă. Este persoana care se deosebește prin faptul că leagă viitorul Republicii Moldova cu cel al Rusiei, nu ascunde, ci declară acest lucru”, a menționat Kalashnikov pentru portalul rusesc Ria.ru.

Acesta a subliniat că Neguță este într-un partid cu Igor Dodon și ex-premierul PSRM, Zinaida Greceanîi.

Pub

„Acesta este pregătit pentru diplomație, a lucrat mult în structurile europene. Este o achiziție bună pentru Republica Moldova”, a zis parlamentarul.

Totodată, președintele Igor Dodon și-a exprimat bucuria în urma numirii noului ambasador la Moscova. 

„Da. Mi-am atins scopul. Persoana apropiată președintelui- la Moscova”, a declarat Dodon.

UNIMEDIA reamintește că miercuri, membrii Cabinetului de miniștri a Republicii Moldova au rechemat, fără motiv, din postul de ambasador Dumitru Braghiș, care a fost ambasador a Republicii Moldova în Rusia din anul 2015. În această funcție a fost numit Andrei Neguță.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub