ora: 11:14, 28 noi 2014 10413 62

JurnalTV: Plahotniuc și Lupu au pierdut un proces în Olanda! Lupu: Minciuni! Vă așteaptă judecata!


JurnalTV: Plahotniuc și Lupu au pierdut un proces în Olanda! Lupu: Minciuni! Vă așteaptă judecata!
Marian Lupu, liderul PDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Zilele trecute, instituțiile de presă din cadrul Jurnal Trust Media titrau că active de 70 milioane de euro ale lui Vlad Plahotniuc au fost puse sub sechestru. Hotărârea ar fi fost emisă pe 21 noiembrie de Curtea de Justiţie din Amsterdam şi a fost luată în baza mai multor documente prezentate în cadrul unui proces ce vizează atacurile raider din anii 2010 şi 2011 asupra Victoriabank, Banca de Economii şi ASITO.

Instituțiile de presă menționate făceau trimitere la niște documente care ar demonstra că „atacurile raider, care i-au deposedat de acţiuni pe oamenii de afaceri Victor Ţopa şi Viorel Ţopa, au fost regizate de prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, prin intermediul OTIV Prime Holding.
 
Ulterior, cei de la Jurnal TV au mediatizat faptul că Marian Lupu și Andrian Candu ar fi fost implicați în această schemă și ar fi parte a procesului de judecată din Amsterdam. Andrian Candu ar fi semnat contractul privind transferul de proprietate în numele firmei OTIV Prime Holding B.V., în baza unei procuri. Iar un alt complice al lui Plahotniuc ar fi fost Marian Lupu, care ar fi asigurat girul politic al tranzacţiei.
 
Marian Lupu este decis să-i acționeze în judecată pe cei care au răspândit aceste informații, potrivit lui, „mincinoase”.
 
„Este o campanie de denigrare, una absolut aiurită, care a fost pornită anterior. Eu am fost informat anterior de olandezi și am anticipat aceste informații. Trebuie să știți, că de această dată, nu colegii mei, prim-vicepreședintele partidului, vicepreședintele, nu ei sunt ținta atacului. De această dată, pentru prima oară, ținta atacului sunt eu. În calitate de președinte al Partidului Democrat”, a afirmat Lupu în fața presei.
 
Liderul democrat susține că „această campanie mincinoasă de denigrare a fost pornită de finanțatorii postului de televiziune JurnalTV, care au încercat pe această cale să manipuleze și să dezinformeze opinia publică”.
 
„Deja sunt în pregătire toate demersurile necesare pentru a acționa în judecată toate persoanele care au participat la răspândirea acestei minciuni grosolane în instanța de judecată. Eu îi credeam mai deștepți pe acești băieți. Curtea din Amsterdam a refuzat aplicarea măsurilor de asigurare față de Marian Lupu. Nicio măsură de asigurare nu este aplicată față de Marian Lupu și Marian Lupu nu este parte a niciunui proces de judecată”, a adăugat Marian Lupu.

Comentarii (62)
 • -19 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  PFF era si de asteptat de la asa miseli. In orice caz pe data de 30 noiembrie totul se va schimba alaturi de PL!! In Nato si UE!!!
  • +6 (32)
   Care pierdut proces? Ce-i cu aiureala asta? Judecatoria de acolo a respins cererile. Era de asteptat ca Fratii Topa sa scrie asa dezinformare pe Jurnal-tv. Dar nu inteleg cum Unimedia o cazut la asa nivel... Iata ce face campania electorala din site-urile de stiri!
   • +2 (32)
    Mai pe scurt, fratii Topa sunt in criza de idei si fac totul ca sa mai ramina in vizorul atentiei publice.
    Daca sa fie chiar asa cum se spune la minciunosul canal JurnalTV. Dar de ce atunci, daca si Lupu cit si Candu cu patru ani in urma au facut nu stiu ce, mai devreme nu au aparut asa informatii? Ce au asteptat asa mult timp fratii Topa ca sa-l dea in judecata pe Lupu si Candu?
    Sa fim seriosi...inca o doza de manipulare din partea fratilor Topa.
    • +3 (35)
     Vom vedea ce o sa zica acesti doi frati, sau verisori, naiba sa-i stie ce--i cu viata lor, dupa ce Lupu ii va da in judecata, dar nu aici, la noi in tara, dar peste hotare, in tarile europene. Atunci se va vedea adevarata fata a acestor doi criminali si banditi.
     • +4 (32)
      Si principalu ca Marian Lupu a iesit cu declaratii cu citeva zile inainte caci stia ca Topii au pus la cale acesta dezinformare si a anuntat despre asta. Vai de capul jurnalistilor in ziua de azi. Parca vad ca toti care au publicat asa prostii vor plati despagubiri pentru dezinformare si ducere in eroare a cetatenilor.
      • +4 (32)
       Judecatorii din Olanda au spus clar si la concret ca Lupu si Candu nu au nicio treaba in acest proces. Ei au respins cererile fratilor Topa. Si apropo, deja cite se vorbeste pe acest post de televiziune ca, zau, nu cred in niciun cuvint. Cine stie cat au stat jurnalistii de la JTV si au pus la cale documentele acelea.
       ---------------------
       Apropos, Jurnal TV a fost invinuit nu odata ca nu respecta Codul Deontologic al Jurnalistului din R.Moldova, iar reportajele si stirile care se difuzeaza acolo sunt pline de falsuri si minciuni.
       • +4 (30)
        Stiu ca acei doi interpoli Topa au cumparat PLR-ul da acum vad ca au cumparat si Unimedia daca acestia publica asa bred.

        Sunt cetățean activ
        • +3 (29)
         nu-i intereseaza pe fratii topa ce se intimpla in moldova.
         citeodata chiar vreau ca acest canal de televiziune sa dispara. nu degeaba toti jurnalistii fug de acolo. prea a deviat postul acesta.
         daca de la inceput era pro-europeana, acum loveste in partidele pro-europene. face jocul murdar al lui oleg voronin si a lui platon, acela care a incercat sa atraga pe linga el deputati ca sa destabilizeze tara.
         • +5 (25)
          Cei mai buni au plecat deja de acolo. In curind vor exista si alte valuri de plecari. Din cite am inteles, toti sunt saturati pina peste cap de prostiile care sunt obligati zilnic sa le spuna oamenilor.
          ***
          Citeodata stau nopti intregi pentru a nascoci istorii si balade cu privire la Partidul Democrat.
          • +2 (28)
           Eu chiar voi sustine PDM, este un partid ce tine la statalitatea, independenta si suveranitatea statului, nu ca restul partidelor cate toate trag in extreme.
          • +4 (26)
           Cind a fost organizar asa-zisul referendum din Gagauzia, cei de la postul JurnalTv, condus de fratii Topa, mai tare bateau in democrati decat in extremistii lui Dodon care au sustinut plebiscitul separatist cu amebele maini.
           Atunci Nantoi mai nu le-a spus in fata celor de la JTV ca fac parte din Coloana a 5-a a Moscovei.
          • -6 (16)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           baladele despre pdm apar datorita actiunilor membrilor acestora...
           _______
           Daca nu era corect de ce nu ati iesit sa demonstreze cu dovezi cu hotarari de judecata?
           Nu stiu daca va mai crede cineva doar cu vorba...
          • -5 (17)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           au fugit cei care trebiai sa zica adevarul si au pus coada intre vine, si au plecat la tv care spun numai minciuni d-ale oligarhului PLAHA :Prime,canala 3 ,2plus ,publika tv , Realitatea , care difuzeaza una si aceeas minciuna la toate canalele enum enumerate mai sus!!!rusine
       • -2 (26)
        Adică cele cinci posturi de televiziune a lui Plohatniuc ne transmit numai adevar, iar jurnal tv minciuni?
        • +2 (28)
         Macar pe posturile lui Plaha se admit si stiri anti-guvernare, pe cind la JTV ia seama sa vina vreun reprezentant al PDM-ului.
         Este mai rau ca NIT-ul lui Voronin.
         • +1 (25)
          Vasile sa stii ca ai dreptate, niciodata nu am vazut printre invitati pe vri-un democrat, pe cind la Publika vin tot felul de comentatori si invitati care si critica guvernarea. Asa ca daca sa punem pe o balanta Publika si Jurnalul, pai Jurnalul pierde mult in fata la Publika.
          • -1 (21)
           nu ai vazut,pentrru ca ei refuza sa vina.
          • -4 (16)
           unemedia!!! Chiar aţi avut aşa Mare curaj să spuneţi trei cuvinte NEGATIVE în cruce despre Plahotnic şi Lupu????
           -
           Inimaginabil.
           -
           Cred că dârdâiţi toţi acolo de frică...
        • -6 (8)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         da...
         ... am avut pana nu demult un adevar a lui Usatii.
         Nu are nimic in comun ADEVARUL cu cei din pdm.
    • -2 (14)
     JUrnal TV e unica televiziune care mai spune adevarul!!! Bravo cei de la Jurnal va admir entru ceea ce faceti !!!
     • +1 (1)
      Cam aici exagerezi, caci Jurnalul e genul de televiziune aservita, ghidata de intentiile topistilor, fugari peste hotarele tarii din motivele ca nu vor sa raspunda in fata legii pentru ilegalitatile comise pe teritoriul RM.

      Sunt cetățean activ
 • -7 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Chestia cu musca si chestia cu bazaiala in cap, in urechi si in jurul Pla-hoit-niukului...Musca care nu se insala...Musca-hoitului, cea cu burdihan albastru, care-si depune ouale pe cadavre igNOBILe! Nicio musca nu se mulge, ca nu-i incape galeata intre picioare.
 • +3 (17)
  În orice caz(cum fac în țările civilizate) daca au grije de imaginea partidului său, de țara asta, da nu de dânșii personal, trebuie toți trei să demisioneze. Daca demisionează, aduc mai multe voturi PD. După asta докажи что ты не слон, apară-te, și, daca demonstrezi că iești mai curat ca lacrima,revii. Дыма без огня не бывает.
  • -1 (17)
   Bivaiet si dim bez ognea daca-i facut artficial, hai si om recunoaste... Afirmatia ta ne da un motiv in plus sa ne punem pe ginduri si sa intelegem ca fum artificial tot este. Asta nu neaparat ca arde si focul!

   Sunt cetățean activ
  • +1 (15)
   Nu este foc fara fum. Cine are memorie, sa-si aminteasca momentul tambalaului din Cipru si modul de inchidere a usii Parlamentului de catre ex-pres-edintele Lupu. Cauaza sau scopul: ca Wi(c)Ulinici, Candu, Lupu si Lazar sa dea o raita pe la bancile cipriote, unde-si aveau sacosele burdusite...
   • -4 (12)
    Aduceti-va aminte bancul cu Parintele din sat la care satul crede ca fica lui e curva, insa Parintele sarmanul nu are nici fica! Asta e asa o tactica de a murdari imagine oponentilor. Se baga un neadevar in presa si pina se da de capat ca nu-i adevarata informatia alegerile deja au trecut. Oameni buni nu va lasati manipulati atit de ieftin.
    • -1 (11)
     Daca-i chiar asa cum spui, de ce au sistat ca talharii pe timp de noapte Jurnal.tv?
    • +1 (1)
     povesti cu zmau...
     fiica parintelui era din flori!
 • +8 (10)
  Sarmanul moldovean-roman,cu cine sa voteze? Cu oligarfii? Unul nimerind in 1999 multamita lui Diacov la capul Agentiei de Privatizare s-a pricopsit cu averea ststului care azi ii aduce asa venituri, ca unui moldovean de rind ii vine greu sa-si inchipuie. Mai departe contrabanda cu tigari,violarea Bancii de Economii s.a.m.d. Striga lingaii din jurul lui filat ca nu-i drept, ca Ionita il birfeste. Dar n-am auzit de vre-un proces de judecata impotriva birfelor.Inseamna ca nu-s birfe.
  Plohotniuk-alt oligarh, care se deosebeste de Filat doar prin suma acapararilor, undeva de treri ori mai mari ca ale lui Filat.
  Alianta pd-pld o sa ne iasa pe ochi.Nu degeaba multi se intorc spre Voronin, Acolo fura unu, sau mai bine zis o familie-Voronin. L-am schimbat pe doi care fura de acu cam cit 100 de voronini.Treziti-va!Treziti-va!Treziti-va!Treziti-va!Treziti-va!
  • -9 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Mai bine am sa votez cu PDM. Mai bine o alianta intre PDM si PLDM decat mai apoi sa vina in fruntea statului niste degradati care sa transforme Moldova intr-un nou Donbas.
   Plahotniuc, apropo, a venit in politica deja cu avere. Si s-a format ca om de afaceri anume peste hotare, nu in Moldova ca altii.
   Si pina la urma imi este paralel ce avere are, cum si-a obtinut-o cit timp face ceva pentru tarisoara aceasta.
   Gindeste-te mai bine ca Institul Mamei si Copilului, cea mai mare maternitate din tara, unde se nasc peste 6000 de bebelusi anual, unde au loc peste 50.000 de tratamente, a fost refacuta si renovata anume prin intermediul sprijinului lui Plaha.
   • +6 (6)
    lynch imi plac spusele tale, doar o mica remarca referitor la Plahatniuc. Tu zici ca "el a venit in politica cu avere, si ca averea este de peste hotare".
    Da vreau sa te intreb daca nai auzit cumva pe timpul lui voronin nu era si plahatniuc pe linga feciorul lui si aveau multe afaceri (probabil si curate printre ele), si poate ai si auzit cum acesta a devenit bosul Petromului?
    Pai vreau sa te intreb de un de p..la mea avere de peste hotare daca el ni-o muls pe noi aici local? Vreau sa-ti sugerez daca lauzi un om, ia in calcul toate argumentele pro si contra.
  • +3 (3)
   Oameni intelepti Votati Cu un partid care este pro-european :PLDM,PL,PLR s.a, mai bine deacum nu ai unde, lasati papusile astea care ne joaca cum vor ei Plahotniu-Usatii sau Plahotniu- Lupu-Candu s.a
 • +8 (12)
  de aia li s-a inchis transmisiunea directa Jurnalului :) se simt cu musca pe caciula idiotii .
  • -4 (10)
   ...cu musca-hoitului, ca-i albastra si ea.
  • +3 (3)
   Li sa inchis transmisiunea directa Jurnalului , fiindCA lUI PLAHOTNIUC nu-i place sa-i spui VERDE IN OCHI , ADEVARUL DOARE!!!
 • +10 (10)
  Ca deobicei, mr. Wolf minte si denatureaza.
  Curtea de justitie din Amsterdam a pus sechestru pe averea lui Ulinici.
  Garant,din partea statului RM a fost Lupu, in acea afacere dubioasa.
  Curtea de justitie din Amsterdam nu poate lua vreo decizie asupra unui garant,ci doar asupra beneficiarului,daca acela a incalcat legea.
  Si cu care judecata ameninta Lupu,cu cea la cheremul lui Ulinici,reprezentata de Poalelungi?
  Pai pina la urma tot la CEDO vor ajunge cei de la Jurnal si vor cistiga a cita oara....
  • +6 (12)
   Masonii Plahoit, Lupu, Candu mizeaza pe Loja. Ca si in cazul monitorizarii Plahoitului de catre Interpol.
  • +7 (7)
   Sint de acord cu cele spuse. Care dracu actionare in judecata precum tu nu esti implicat? Dar pina la urma tot cel care te hraneste si te imbraca(pe Lupu) este vinovatul. Complici 100% se fac si Lupu si Candu si ceilalti mirlani care au fost la curent de infractiune. Legea spune ca cel care tainueste o crima sau infractiune devine automat complice. Putin probabil domnule Lupu ca tu n-ai fost la curent cu cele intimplate. Sa vedem daca te tii de cuvint si vei merge cu jedecata. Probabil ti se vor termina si tie replicile odata si pentru totdeauna.
   • +5 (5)
    Plahotniu e papusha lui Putin, si Lupu Curva lui Plaha ,altfel nici nu se poate
 • +8 (8)
  Voi spuneti ca Lupu si Candu nu-s inplicati in acel proces din Olanda.Cine atunci e implicat , Plahotniuc ? Daca nu era nimeni implicat,atunci care e istoria transferului de 90 mln Euro din Anglia in Olanda ? Ale cui sunt aceste milioane , de unde au fost luate ? Voi o sa spuneti ca au fost acumulate din salariul de la gradinita sau alta parte.Poporul moldovenesc traieste in saracie,voi il furati !
  • +2 (10)
   Lupu, vorba aia, a intrat in gura lupului. Cine o sa-l scoata? Mafia mare e acolo, in pd!
  • +2 (2)
   nelu2014: perfecta dreptate p.s Poporul moldovenesc traieste in saracie,voi il furati ! da cine ii tine pe dinsii,ii hraneste POPORUL SAU ar trebui sa fie invers : p.s Poporul moldovenesc sa fure iar ei sa traiasca in saracie !!! sa-si cumpere si taranii rolls royce si palate!!!
 • +10 (12)
  Aceasta e politica dermocraţilor, programul lor electoral: 1)minciuni,
  2)minciuni,
  3) hoţii,
  4) minciuni
  şi ar putea continua la nesfârşit. Nici nu avem ce să cerem de la o turmă de oi ale lui Plahiş şi un lup (doar la suprafaţă, că în interior, e tot oaie şi el) .
  Votez PL!

  Sunt cetățean activ
  • 0 (10)
   Fenomenul Usatii, clocit in harlemul FSB-ist, sprijinit de Plahoit-Despot-Voda ca sa atace PLDM, s-a facut praf. Si voi, Pl-brutusilor, cat o sa mai stati la slitul oligarhului oligofren?
   • +4 (4)
    nonconformistul :asta a fost scopul PDM ca sa cistige alegerile electorale din 30.11.2014 , JOS PDM ,nu ne cumparati cu o ciocolata si o chepca ,rusine !!!
    • 0 (0)
     De-ar pieri! Fara haita asta pdmafioata, multe lcururi bune am fi putut si am putea sa face. PD e o pavaza, o piaza rea, un blestem pe capul RM! Sa-i ardem pe coaja la urne!!!
  • +2 (2)
   daca votam PL,Dorin Chirtoaca sa fie presedinte !!!
 • +7 (7)
  sigur ca toti acesti bani ar fi fost pensiile de ieri ,dar fara votul nostru pro UE vom deveni si mai saraci Deci la concerte grandoase am fost pe citi bani si de unde inca nu stim.iar acum votam cum trebuie pentru interesul tari si al copiilor nostri,dar sa pastram cursul european. Cred ca e bine sa votam mai mult cu PLDM-pentruca e mai eficient si mai putin scandalos .Ca au si ei pacate deja le stim si le vom stirpi cu justitia europeana
 • +3 (3)
  inca unu care vrea la racoare.Lupu uspagoisea, pune si tu coda intre vine, i-ati si Bossul Plahotniuc si plecati si slujiti lui Putler!!!
 • +4 (4)
  iata si adevarul http://www.jurnal.md/ro/politic/2014/11/28/cum-s-a-folosit-plahotniuc-de-usatii-pentru-a-si-asigura-guvernarea-dupa-30-noiembrie/
 • +4 (4)
  http://www.jurnal.md/ro/politic/2014/11/26/active-de-70-de-mil-de-euro-ale-plahotniuc-sechestrate-de-justitia-olandeza/
 • +4 (6)
  Pe voi vă așteaptă judecata hoților.PDM este un partid al mafiei din RMoldova.
 • +1 (1)
  http://blog.jurnal.md/val-butnaru/ponta-groapa-lui-plahotniuc-si-lectiile-invatate-de-la-iohannis/
 • +3 (3)
  Dupa cum vad eu , Partidul Democrat s-a facut de rusine complect. Nu e sustinut de popor asa ca mai inainte.Mai ales dupa istoria cu milioanele de euro destinate pentru pensionarii moldoveni si furate de Plahotniuc,sechestrate acum in Olanda.La alegerile din 30 noiembrie va avea un fiasco definitiv.Moghila !
 • +2 (2)
  nelu2014 vezi bine!
 • +2 (2)
  Lupu A FOST PRINS CU OAIA IN SAC,,,SI AMU CICA NU CAI O MINCIUNA...JOSNIC,,,,,haideti sa facem schimbarisi sa votam pe 30 libertatea poporului nostru,,,,pe 30 #votez PL
 • +1 (1)
  Stimati cetateni, a venit timpul nostru pana acum ei ne- au condus, acum duminica o sa ii conducem noi pe dansii.
  M-am bucurat can am vazut rezultatele alegirilor din Rmannia, popurul roman, a inteles ca a fost prostit de televiziunile lui Ponta, sa nu ne lasam si noi prostiti.
  Eu la data 30.11.2014 voi merge la vot sa votez pentru Moldova in UE
  Rog administratorii site-ului sa nu ma baneze, eu doar citez o sursa:
  http://independent.md/de-unde-a-furat-plahotniuc-cele-70-de-milioane-de-euro-puse-sub-sechestru-in-olanda/#.VHibIzGsX1X
 • +1 (1)
  De unde a furat Plahotniuc cele 70 de milioane de euro puse sub sechestru în Olanda http://independent.md/de-unde-a-furat-plahotniuc-cele-70-de-milioane-de-euro-puse-sub-sechestru-in-olanda/#.VHigXNKsU6k
 • +2 (2)
  Pentru cei care inca nu stiu ce inseamna OTIV in schema PRIME MANAGEMEMENT SRL a infractorului sub monitorizare de INTERPOL O- Soția sa, Oxana;Tsi I- fiii Timofei și Inochentie si respectiv V- Vladimir!!!
 • +3 (3)
  Da,intradevar ,am accesat adresa indicata ,saitul s-a deschis imediat si m-am informat in privinta de la cine au fost furate cele 70 mln de euro de catre Plahotniuc.Ceva ingrozitor,nici in Africa nu se fura asa.Lupu zice ca el nu-i implicat in aceste furturi,dar Plahotniuc este vicepresedintele PDM,adica a lui.Oare Lupu l-a primit gratis pe Plahotniuc vicele sau in PDM si Parlament ? Asa ca,votati oameni buni pentru niste criminali din PDM !
 • +1 (1)
  dac. acest ploh. ridica pensiile moldovenilor pe banii extrem de multi platiti acestor celebritati avea pe bune mult mai multe voturi.Dar asa Dragi Moldoveni am privit concerte grandoase platite tot din banii nostri ne-am distrat iar acum votam pentru copii si tara -pentru cei care au fost mai eficienti si mai putin scandalosi la guvernare echipa PLDM-raul mai mic.Iohanes si Europa ne va ajuta sa stirpim oligarhatul moldovenesc
 • 0 (0)
  acum ca Plahotniuc a pierdut cele 70 milioane de dolari , vrea sa FURE banca de economii , pe bani de nimic ,prin atacuri raider .cum a facut cu victoria banc http://www.jurnal.md/ro/economic/2014/11/29/cineva-vrea-sa-cumpere-banca-de-economii-la-un-pret-de-nimic-expert/

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA