Judecata a spus DA: Marșul unionist va avea loc și la Bălți

Judecătoria municipiului Bălți a respins solicitarea autorităților locale de a interzice desfășurarea unui marș unionist în această localitate în data de 5 august. Despre aceasta informează Platforma Civică „Acțiunea 2012”, prin intermediul unui comunicat remis presei.
Judecata a spus DA: Marșul unionist va avea loc și la Bălți
Poză simbol (Foto: vremunirea.ro)

Marșul unionist din Bălți va începe duminică de la ora 15.00 și va avea 500 de participanți. Împotriva manifestației s-au pronunțat mai multe forțe pro-rusești precum Partidul Comuniștilor, Liga Tineretului Rus și Mișcarea Voievod.

„Suntem bucuroși să aflăm că instanța de judecată de la Bălți și-a păstrat verticalitatea și nu a cedat presiunilor de ordin politic. S-a făcut dreptate! Cerem organelor legii să ne asigure securitatea și să îndepărteze eventualii infractori care se pregătesc să încalce hotărârea judecătorească”, a declarat reprezentantul Platformei civice „Acțiunea 2012” din Bălți, Irina Guțu.

Platforma civică „Acţiunea 2012” a militat întotdeauna paşnic pentru drepturile europene ale basarabenilor, pentru unitatea acestui teritoriu şi extinderea sa prin Unirea cu România, aleasă prin voință populară, spre deosebire de comunişti care au optat pentru subminarea statului, mafiotizarea acestuia şi dezintegrare teritorială.

UNIMEDIA precizează că un marș unionist a avut loc recent la Cahul, pe 22 iulie curent.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI