ora: 10:01, 15 mar 2017 5522
Autor: Redactia UNIMEDIA

Jirinovski la conferința cu Renato Usatîi: Noi nu susținem oligarhii. La voi acolo Plahotniuc se plimbă, la Kiev alți oligarhi, la noi la fel


Jirinovski la conferința cu Renato Usatîi: Noi nu susținem oligarhii. La voi acolo Plahotniuc se plimbă, la Kiev alți oligarhi, la noi la fel
Foto: facebook/ Renato Usatîi

Președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia s-a arătat indignat de faptul că oligarhii de la putere nu investesc bani în proiecte sociale. Despre acest lucru a spus Vladimir Jirinovski în timpul semnării unui acord de colaborare între „Partidul Nostru” și PLDR.

„Desigur, noi nu susținem oligarhii, acei bogați care împart totul. La voi acolo Plahotniuc se plimbă, la Kiev alți oligarhi, la noi la fel. Oligarhii își iau totul unul altuia, împart mii de miliarde. Ce sălbăticie! Aceștia sînt banii noștri, banii cetățenilor. Câte grădinițe pentru copii ar fi putut fi construite pe acești bani, câte haine, încălțăminte am fi putut cumpăra, câtor oameni am fi putut ajuta!”, a declarat șeful liberal-democraților ruși.

În context, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a amintit despre „jaful secolului”, care, este convins Usatîi, l-a organizat Vladimir Plahotniuc cu ajutorul primarului de Orhei, Ilan Șor.

„Plahotniuc și Șor sunt, deocamdată, la libertate, dar noi vom obține condamnarea acestora la închisoare – un miliard pentru o țară mică, înțelegeți și voi, cât înseamnă. Așa ceva nu și-a permis nimeni, ca dintr-o lovitură să fure un miliard de dolari din sistemul bancar”, a precizat Usatîi.

Ila Șor se află în arest la domiciliu, iar liderul democraților Vlad Plahotniuc nu a comentat acuzațiile aduse.

UNIMEDIA amintește că ieri, 14 martie, „Partidul Nostru” și Partidul Liberal Democrat din Rusia au semnat un acord bilateral care presupune colaborarea în diverse domenii. 

Primarul din Bălți se află la Moscova din luna octombrie 2016, după ce i s-a deschis un dosar penal. Usatîi spune că este vorba despre un dosar politic și-l acuză pe democratul Vlad Plahotniuc că ar sta în spatele acestui dosar. Președintele democraților nu a comentat acuzațiile aduse

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    A tunat si i-a adunat.Doi "balaboli",reprezentantii celui mai cinstit si curat popor.Ambii prind $$$$$ din apele tulburi ale timpului.Numai ca Jirik nu a candidat la nici o functie administrativa.El isi vinde rentabil voturile din Duma Rusa.I-ar balabolul de Balti este un catelus trimis de FSN-ul rusesc sa tulbure si mai mult apele politicului im Moldova,dupa ce in anii 90 ne-au deschis doua regiuni separatiste.Acest "balabol"este asistat si de Annisoara(Pauker)Ursu,de "doftorul in ale cica economiei,aias "Prizidentul",ales cu ajutorul masiv al balabolului de Balti asistat inconstient de Andrusa de Mindresti,Telenesti si de zina Mayecka,care atrecut cursurile primare ale politicii moldave,la "SEFU" ce-l mai mare iubitor al culorii $$$$$$$$$$!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA