Jirinovski la conferința cu Renato Usatîi: Noi nu susținem oligarhii. La voi acolo Plahotniuc se plimbă, la Kiev alți oligarhi, la noi la fel

Președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia s-a arătat indignat de faptul că oligarhii de la putere nu investesc bani în proiecte sociale. Despre acest lucru a spus Vladimir Jirinovski în timpul semnării unui acord de colaborare între „Partidul Nostru” și PLDR.

Jirinovski la conferința cu Renato Usatîi: Noi nu susținem oligarhii. La voi acolo Plahotniuc se plimbă, la Kiev alți oligarhi, la noi la fel
(Foto: facebook/ Renato Usatîi)

„Desigur, noi nu susținem oligarhii, acei bogați care împart totul. La voi acolo Plahotniuc se plimbă, la Kiev alți oligarhi, la noi la fel. Oligarhii își iau totul unul altuia, împart mii de miliarde. Ce sălbăticie! Aceștia sînt banii noștri, banii cetățenilor. Câte grădinițe pentru copii ar fi putut fi construite pe acești bani, câte haine, încălțăminte am fi putut cumpăra, câtor oameni am fi putut ajuta!”, a declarat șeful liberal-democraților ruși.

În context, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a amintit despre „jaful secolului”, care, este convins Usatîi, l-a organizat Vladimir Plahotniuc cu ajutorul primarului de Orhei, Ilan Șor.

Pub

„Plahotniuc și Șor sunt, deocamdată, la libertate, dar noi vom obține condamnarea acestora la închisoare – un miliard pentru o țară mică, înțelegeți și voi, cât înseamnă. Așa ceva nu și-a permis nimeni, ca dintr-o lovitură să fure un miliard de dolari din sistemul bancar”, a precizat Usatîi.

Ila Șor se află în arest la domiciliu, iar liderul democraților Vlad Plahotniuc nu a comentat acuzațiile aduse.

UNIMEDIA amintește că ieri, 14 martie, „Partidul Nostru” și Partidul Liberal Democrat din Rusia au semnat un acord bilateral care presupune colaborarea în diverse domenii. 

Primarul din Bălți se află la Moscova din luna octombrie 2016, după ce i s-a deschis un dosar penal. Usatîi spune că este vorba despre un dosar politic și-l acuză pe democratul Vlad Plahotniuc că ar sta în spatele acestui dosar. Președintele democraților nu a comentat acuzațiile aduse

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI