ora: 22:29, 17 mar 2014 6734
Autor: Cristina Buzovschi

Ion Sturza pune punctul pe „i” în subiectul revenirii în politică


Ion Sturza pune punctul pe „i” în subiectul revenirii în politică
Ion Sturza, ex-premierul RM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Ion Sturza nu revine în politică, cel puțin până la alegeri. În cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, fostul premier a menționat că nu pretinde la funcții de conducere în vreun partid sau funcții de răspundere în stat, dar că intenționează să adune în jurul său patrioții țării și să îi critice în campania electorală pe cei care și-au „vândut țara”, transmite UNIMEDIA.

„Eu nu pretind la nicio funcție politică în Republica Moldova, gen lider de partid, de membru ai vreunui partid. Nu pretind la nicio funcție de stat, nici în Parlament, nici în Guvern, de aceea toți trebuie să se relaxeze și să se liniștească”, a spus Sturza.

Însă, există și un „dar”. „Dar, nimeni nu poate să-mi interzică să fac declarații, să analizez și în mod legal să influențez procesul, să adun în jurul meu oameni, patrioți ai țării din diferite colțuri ale lumii. Eu vreau să-mi petrec ultimele zile din viață în Republica Moldova. Alegerea moldovenilor este pentru o Republică Moldova suverană și independentă. Locul nostru este aici, chiar dacă vom fi doar simpli cetățeni. Politicienii să nu se relaxeze”, a subliniat fostul premier.

Chiar dacă i se vor face propuneri de a deveni cap de listă în alegeri, șef de partid, Ion Sturza spune că nu va reveni în politică înainte de alegeri.

UNIMEDIA precizează că Ion Sturza a fost îndelung timp „curtat” de Partidul Liberal Reformator, în speranța că fostul prim-ministru se va alătura la liberal-reformatori și datorită influenței sale va aduce plus valoare formațiunii în campania electorală, dar și în viața politică post-electorală din Republica Moldova.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -2 (6)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +8 (24)
   Parerea mea este ca Sturza incearca sa sara cu un cap mai sus decit ii este cu putinta.
   • +18 (24)
    parerea mea este ca el sare cu gura
    • +16 (16)
     Personal, il respectam pe Sturza, dar m-am dezamagit. A inceput sa barfeasca, fapt ce nu ar trebui sa fie o caracteristica pentru un barbat!
     Chiar ma bucur ca nu revine in politica, pentru ca nu ar face decit haos.
     • +14 (14)
      Da bine ca nu revine. Nu avem nevoie de asemenea guralivi in politica.
      Se supraapreciaza. Il critica pe Leanca, dar ar fi bine sa se uite sub nas, mai intai de toate. Guvernul Sturza nu a facut nici in jumatate cit a facut guvernul Leanca!
      • +13 (13)
       Atunci ce mai face aceasta panica si de ce a aparut tocmai cu citeva luni inainte de alegeri?! Este clar ca Sturza este un agent al Moscovei, doar ca putin mai inteligent.
     • +10 (10)
      Inca un pasager,asta oare de cine e platit,direct de la Moscova sau are patanasi pe loc?!
     • +9 (9)
      Erou domnule,dupa ce PLDM a muncit zi si noapte pentru a ne integra in UE,si e pe aici maine poimana facem parte si noi din UE,sa trezit si Struza...Oare ce planuri are?Sa intrerupa calea europeana?Altceva nu vad ce poate face!
   • +11 (11)
    Of Doamne,cita vorba si nici o fapta...Mai bine ai cistiga increderea asa numitor patrioti prin fapte,nu cu limba!
  • +15 (15)
   Lasati-l, oameni buni, ca nu face decit sa destabilizeze situatia si sa trezeasca nemultumirea in sufletele oamenilor.
   De ce Sturza nu se implica, sa rezolve problemele despre care vorbeste, ci sta si priveste asa linistit?! Raspunsul este foarte clar - dinsul exagereaza. Aceste probleme nu sunt atit de grave si, treptat, sunt rezolvate de catre actualii guvernanti.
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (0)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • 0 (0)
    Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • -11 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ioane esti bravo, si cel mai corect ai facut ca te distantiezi de PlRisti. Bine a spus cel de zis ,,vin la guvernare in adidasi rupti si la putin timp umbla cu mercedesuri, cu ei sa te legi de prietenie politica e ca si sa te pis conta vintului. Hadirca si Gutu au mintit multa lume ca Sturza in ptimavara va veni la conducerea PLR, acum or raminea pina in toamna doar cu pecata partidului si asta in caz ca Filat nu le o ia. Ioane dale afiristilor aste peste mutra asa cum nu mai tu poti!!!
 • -11 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  D-le Sturza,ce sa voteze alegatorii la urmatorul scrutin - declaratii si analize?
  Pentru ce sa adunati in jurul d-stra oamenii, patrioți ai țării din diferite colțuri ale lumii(cum v-ati exprimat),daca nu aveti de gand sa va implicati activ in luarea deciziilor in acest stat?
  La sfarsitul anului vor fi alegeri si multi dintre cei pe care-i credeti patrioti nu gasesc raspuns la intrebarea cruciala - pentru cine sa voteze?!
  P.S.Luand in calcul ultimele miscari ale PLR (candidatul la MA,pozitia lui Hadarca in cazul scandalului cu apartamentele pentru deputati),cred ca ati procedat corect refuzand sa va alaturati acestui partid.Dar sunt si alte posibilitati pentru a va implica,daca ati dori,desigur...
 • -10 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Potrivit ultimului sondaj prezentat de Unimedia,"PLR"ar obtine la urmatoarele alegeri 1%. Daca luam in calcul ca pretinsii reformatori au mintit ca Sturza vine la "PLR",atunci dupa afirmatia lui Sturza de astazi,tradatorii nici macar 1% nu mai aduna.
 • -8 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Toți hoții de la guvernare se neliniștesc când aud de Sturza. Nu cumva să se implice în politică, pentru că e un om onest și integru.
 • -13 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  AMIN CU PLR.
 • -11 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sper ca nu vrea rugat sau ceva de genul asta.....? In rest, ca economist cred ca este bun!
 • -9 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sturza va veni la PLR, chiar credeti ca tot ce spune acum corespunde adevarului? Clar ca va veni la PLR, ii tremura fundul si lui Filea si lui Plahis, pazea, baieti! Vine Sturza cu PLR!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA